- Konu Sahibi feylesof123
4 ayda 13 kilo verdim kalori hesabıyla tüm kış kilomu korudum.Ama artık devam edemiyorum.2 aydir 2 gün başlıyorum 5 gün bırakıyorum. Yardım ve destek istiyorum Şu an 73 kiloyum bana eşlik edin:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz neden diyetten koptunuz? Ciddi bir sorun mu yaşadınız hayatınızda? Belki de sadece sıkılmışsınızdır :) 4 ay kısa bir süre değil, hangi diyet olursa olsun insan sıkılabilir ve diyeti bırakmak isteyebilir. Kiloyu koruduktan sonra diyete ara vermek de gereken bir şey bence :)
  Siz neden diyetten koptunuz? Ciddi bir sorun mu yaşadınız hayatınızda? Belki de sadece sıkılmışsınızdır :) 4 ay kısa bir süre değil, hangi diyet olursa olsun insan sıkılabilir ve diyeti bırakmak isteyebilir. Kiloyu koruduktan sonra diyete ara vermek de gereken bir şey bence :) kışında malum geceler uzun ve bende kilomu koruyayım bir süre mantığı ile hareket ettim.Ama şimdi devam etmek istiyorum olmuyor olmuyor.
kışında malum geceler uzun ve bende kilomu koruyayım bir süre mantığı ile hareket ettim.Ama şimdi devam etmek istiyorum olmuyor olmuyor.