S.o.s

feylesof123

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
745
94
318
Diğer
4 ayda 13 kilo verdim kalori hesabıyla tüm kış kilomu korudum.Ama artık devam edemiyorum.2 aydir 2 gün başlıyorum 5 gün bırakıyorum. Yardım ve destek istiyorum Şu an 73 kiloyum bana eşlik edin:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar güzel kilo vemrişsiniz kalori hesbaıyla. Ben de kalori hesabı ile kilo vermeye çalışıyorum. Her şeyden az da olsa yiyebilme özgürlüğü çok güzel :8: Siz neden diyetten koptunuz? Ciddi bir sorun mu yaşadınız hayatınızda? Belki de sadece sıkılmışsınızdır :) 4 ay kısa bir süre değil, hangi diyet olursa olsun insan sıkılabilir ve diyeti bırakmak isteyebilir. Kiloyu koruduktan sonra diyete ara vermek de gereken bir şey bence :)

Ne kadar güzel kilo vemrişsiniz kalori hesbaıyla. Ben de kalori hesabı ile kilo vermeye çalışıyorum. Her şeyden az da olsa yiyebilme özgürlüğü çok güzel :8: Siz neden diyetten koptunuz? Ciddi bir sorun mu yaşadınız hayatınızda? Belki de sadece sıkılmışsınızdır :) 4 ay kısa bir süre değil, hangi diyet olursa olsun insan sıkılabilir ve diyeti bırakmak isteyebilir. Kiloyu koruduktan sonra diyete ara vermek de gereken bir şey bence :)

Cevabın için teşekkür ederim.Kalori hesabı yöntemine bir süre sonra cevap vermiyor vücut:50:kışında malum geceler uzun ve bende kilomu koruyayım bir süre mantığı ile hareket ettim.Ama şimdi devam etmek istiyorum olmuyor olmuyor.

Bari yediklerimi yazayım bugün bir yerden başlamış olurum. sabah bir yumurta haşlanmış; bir dilim dukan ekmeği ,domates.( Dukan ekmeğini deneme amaçlı yaptım yulaf kepeği bağırsak rahatsızlığım var ona da iyi geliyor)Öğlen yine domates salatalık maydanoz zeytin ve grisini. 5 adette yulaflı bisküvi yedim.Zaten gündüz evde olmadığım için üç dört gündür böyle besleniyorum.Ama akşamları zorlanıyorum.

Haydi kızlar fikir ve yardımlarınızı bekliyorum. Regl olduğum için tartılmıyorum ama çok az yiyorum.Düzenli bir yeme planına ihtiyacım var.Bugünkü kahvaltım domates salatalık ve peynir çay.

Son düzenleme:
Öğlende domates salatalık zeytin yemek zorunda kalınca acisi akşamdan çikarildi.1 tabak kıymalı taze fasulye ile yoğurt 2 dilim kepek ekmeği.

Kilo vermende başarılar diliyorum bende kalori hesabı yapıyorum çok da faydasi gördüm burda başka günlük de takip ediyorum ama destekcn olblrm

Sağol usriyusra günlüğü taze tutmaya çalışıyorum ama kilolar hep yetinde sayıyor.10 gündür yediklerime dikkat edip günlük 1100 kaloriyi aşmıyorum ancak sonuç kocca bir sıfır

Back
X