• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S

Evet yardımcı olmak adına kendimi yıprattım ve yapmayınca o tavırları çok sinir ediyor beni. Mesafeli olucam çok şen şakrak biriyimdir ama daha katı olucam
Demek ki iyilikten anlamıyorlar. Artık mecbursunuz gibi görüyorlar sizi. Sırf insanların gönüllerini hoş tutmak için yapılan işler inanın ki hiçbir işe yaramıyor. Bir kez hayır deseniz tüm yardımlarınız unutulup gider.Doğal olarak böyle insanlara yardım edilmez.Allah yardımcınız olsun.
 
Digerleriyle yine samimi ol onda skinti yok isyerinde gergin bi hava olacagina boyle sempatik olman bence daha iyi. Kendi islerini de yavas yavas yap hemen bitirme. Boylece biri bisey istediginde kendi islerimi bitirmedim dedigin zaman skinti cikmaz. Aslinda bi gun de sen birinden yardim istesen merak ettim ayni sicakligi onlardan da gorecek misin?
 
Isin bitince ac kk yi takil geyik topiklerinde islerim bitmedi dersin soran olursa :KK66:
 
Valla canim sevdgin bi isi sirf bu yuzden biraktim ben kendi isimi yapiyorum bazen yardim ediyorum ama benim isimmis gbi bna yuklemeleri yuzunden cktim ben bolca mesai yapip kendi osimi btiriyorum mesai yapmadgim gunler bozuluyolar yardim icin kalcakmisim e ben evimehic gelmiyeyim ozamam dmi bnde viraktim kimsenin derdini tribini cekemem muhasebe bokumundeydim bu arada
 
İlk işin mi bu merak ettim?
En büyük hatan bana göre şu;iş hayatında da normal hayatta davrandığın gibi davranmak. İş hayatında biraz mesafeli ve tatlı sert olmak durumundasın hele de birilerinin üstüysen.yoksa ciddiye alınmazsın şekil a.sen psikopata bağlamadığın sürece öyle huzursuzluk falan da çıkmaz.sonuçta bu insanlar yaptıkları iş karşılığında para alıyorlar bunu haketmeleri gerekiyor surat asana sen 2 kat surat as.
 
Back
X