• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

s3 mini kullanan varmı lütfen yardım :\

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Ben uzun bi süredir telefon almayı düşünüyorum ve aradığım özelliklere ve maddi durumuma en uygun olanı s3 mini. Fakat şöyle bir sorun var birçok kişi o telefon oyuncak gibi düşene kadar kullanırsın anca hemen bozulur vs. diyorlar. Gerçekten kullanan birilerinden yardım almak istedim çünkü o kadar para veripte çöp olmasından korkuyorum. Çünkü insanlık hali aldığım gün bile düşürebilirim bi aksilik olur birşey olur sakarımda zaten:) Sizi tavsiyeleriniz nedir bu konuda. Kısmet olursa yarın sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.

Valla canım Galaxy s3 öneririm ama mini tavsiye etmem, arkadasım almıstı cünkü kamerası falan pek hosuma gitmedi ya da onun ayarları öyleydi bilmiyorum ama pek kullanıslı gelmedi bana

Valla canım Galaxy s3 öneririm ama mini tavsiye etmem, arkadasım almıstı cünkü kamerası falan pek hosuma gitmedi ya da onun ayarları öyleydi bilmiyorum ama pek kullanıslı gelmedi bana
Bende s3 istiyordum ama malesef babam alıcağı için anca s3 miniye ikna edebildim maddi durum açısından. Çünkü kredi kartı imkanı olmadığı için senetle alıcaz alışveriş merkezinden 24 ay taksitle. 1100 liraya geliyor toplamı s3 te 1800 lira. Biraz kazıklanıcaz sanırım bu yüzden içim rahat değil ama 2 gb kameralı küçücük ekrandan googleye yarım saatte giren tuşlu telefondan sonra bu bana yeter gibi geliyor :)

Ben illk ciktgnda aldim.s3 minimi.cok cok memnunum.8 ay olcak kullanali daha hic bi sorun yasamadim.ayrica cok hizli.tavsiye ederim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben illk ciktgnda aldim.s3 minimi.cok cok memnunum.8 ay olcak kullanali daha hic bi sorun yasamadim.ayrica cok hizli.tavsiye ederim:)
Hiç düşürdüğünüz oldumu peki ? Ben bi tek düşürmekten korkuyorum. Bi düşürmeyle telefon gidermi ya :\ Bu arada güle güle kullanın böyle devam eder inşallah :)

ben lumia kullanıyorum ekranı gorilla glas netten dayanıklılık testine bakabilirsin bıçakla çekiçle bile kırılmıyor :)
ekonomik olarakta lumia 520 var en son çıkanı 540 tl şuanda ve onunda ekran çok dayanıklı

ben lumia kullanıyorum ekranı gorilla glas netten dayanıklılık testine bakabilirsin bıçakla çekiçle bile kırılmıyor :)
ekonomik olarakta lumia 520 var en son çıkanı 540 tl şuanda ve onunda ekran çok dayanıklı
Ona bende bakmıştım ama burdan karşılaştırdım Karşılaştırma Samsung Galaxy S3 Mini vs. Nokia Lumia 520 - Samsung Galaxy S3 Mini için 21 Sebep - VERSUS özellik olarak açık ara s3 mini önde bunlardanda vazgeçemiyorum :D

Bende s3 istiyordum ama malesef babam alıcağı için anca s3 miniye ikna edebildim maddi durum açısından. Çünkü kredi kartı imkanı olmadığı için senetle alıcaz alışveriş merkezinden 24 ay taksitle. 1100 liraya geliyor toplamı s3 te 1800 lira. Biraz kazıklanıcaz sanırım bu yüzden içim rahat değil ama 2 gb kameralı küçücük ekrandan googleye yarım saatte giren tuşlu telefondan sonra bu bana yeter gibi geliyor :)
Bazı yerlerde kredi kartlıda alınabiliyor hemde Galaxy 3 uygun fiyatlarda satılıyor bazı yerlerde istersen almadan arastır canım belki bulursun aslında keske karne zamanını kacırmasaydın o zaman baya kampanyalar oluyordu :)

Bazı yerlerde kredi kartlıda alınabiliyor hemde Galaxy 3 uygun fiyatlarda satılıyor bazı yerlerde istersen almadan arastır canım belki bulursun aslında keske karne zamanını kacırmasaydın o zaman baya kampanyalar oluyordu :)
Baya baktık burada ama 24 ay senetle taksit yapan en ucuz evkur bulduk. :5: s3 miniyi 1800 liraya satan yerler var ya yuh dedim s4 neredeyse o kadar.

Ona bende bakmıştım ama burdan karşılaştırdım Karşılaştırma Samsung Galaxy S3 Mini vs. Nokia Lumia 520 - Samsung Galaxy S3 Mini için 21 Sebep - VERSUS özellik olarak açık ara s3 mini önde bunlardanda vazgeçemiyorum :D

bir telefonda sen ne ararsın en çok kullandıkların neler bunlar önemli yoksa bin özelliği olup 5ini kullanmak da mantıksız ihtiyaçlarını belirle ona göre al. mesela lumia da net hızı inanılmaz güzel reklamı bol siteyi bile sorunsuz yağ gibi açıyor s3 mini abimde var karşılaştırdık lumia önde. kamerası, sesi de çok güzel. hem ana ekrandaki canlı kutucuklar çok şeker :D s3 de hep aynı siyah tema canım sıkıldığında rengini değiştiriyorum öyle kullanıyorum. :) etkilemek istemem asla ama kullanılışlık da önemli bende ikisi arasında gittim geldim ama iyiki lumia aldm

canım o fiyat aşırı pahallı biz geçen hafta s3 ü 1250 tlye aldık teknosadan bence alma o fiyata mini

yanı senet olunca bu çok fırsatçılık ...

1800 e s4 satıyorlar neresıymış o alışveriş merkezı o fiyat ne öyle s3 parasına mini satıyor miniler 800 tl civarı...

Son düzenleme:
Baya baktık burada ama 24 ay senetle taksit yapan en ucuz evkur bulduk. :5: s3 miniyi 1800 liraya satan yerler var ya yuh dedim s4 neredeyse o kadar.

Oha ilk cıktığında ben o kadara aldım zaten simdi nasıl o fiyata satılıyorlar kesin evkurdur orası:1::1: elektronik seyleri evkurdan almayı sevmem ama telefonumu oradan aldım ama birsey olmadı su zamana kadar elektronik sans iside birazda o zaman bir yerde miniyi almadan incele kullan canım hosuna giderse al :)

canım o fiyat aşırı pahallı biz geçen hafta s3 ü 1250 tlye aldık teknosadan bence alma o fiyata mini

yanı senet olunca bu çok fırsatçılık ...

1800 e s4 satıyorlar neresıymış o alışveriş merkezı o fiyat ne öyle s3 parasına mini satıyor miniler 800 tl civarı...
Bende internetten bakıyorum 650 tl ye falan s3 minileri gördükçe babamın verdiği paraya acıyorum ya. Ama telefonuda bi kere alıcam iyisi olsun istiyorum ve peşin veya kredi kartıyla ödeme imkanımızda yok. Babam kredi kartı kullanmıyor. Şimdiki telefonumu 7 senedir kullanıyorum artık bozuldu sayılır telefona ihtiyacım var. Bide şöyle düşünüyorum daha ucuz bi telefon seçsem bile buradan almak zorundayım yani hangi telefon olursa olsun neredeyse 2 katına satıyolar. Her şekilde kazıklanmaya mecburuz gibi bişey sanırım. :D Yada hiç kullanmıcam telefon zengin olana kadar :D

bir telefonda sen ne ararsın en çok kullandıkların neler bunlar önemli yoksa bin özelliği olup 5ini kullanmak da mantıksız ihtiyaçlarını belirle ona göre al. mesela lumia da net hızı inanılmaz güzel reklamı bol siteyi bile sorunsuz yağ gibi açıyor s3 mini abimde var karşılaştırdık lumia önde. kamerası, sesi de çok güzel. hem ana ekrandaki canlı kutucuklar çok şeker :D s3 de hep aynı siyah tema canım sıkıldığında rengini değiştiriyorum öyle kullanıyorum. :) etkilemek istemem asla ama kullanılışlık da önemli bende ikisi arasında gittim geldim ama iyiki lumia aldm
Benim için önemli olan kamerayla internet sadece. Kamera özelliklerini çok önemsiyorum bide internette çözünürlük falan. Bide müzik çok önemli ses kalitesi. Telefonu telefon için almıyorum çok amaçlı alet olsun diye istiyorum :D Lumiada gece çekim için flas olmaması olmaması dikkatimi çekti bide daha küçük. Birde adope flash desteklemiyor o yüzden s3 miniye karar verdim.

Son düzenleme:
Bir Samsung kullanicisi olarak hic memnun degilim....Gecici olarak galaxy mini aldim gorusme sirasinda kendi kendine kapaniyordu....Garantie gonderdik hala ayni sorun varmi kullanmadigimdàn bilmiyorum....Sonra iPhone 4 aldim esimin telefonu kirilîca ona verdim....Oda bana gecen seneydi galaxy s2 aldi ama hic memnun kalmadim....Kullandigim gunden beri sarj problemi var cok gec doluyor ve cabucak kapaniyor.....Iphonenin sarji cok cabuk doluyor iyi gidiyor daha kaliteli gibi....Bende eylul ayinda. iPhone 5 alacam..... Nokia ve iphoneden sasmican....Birde fark ettim ki turkiyede telefonlar cok. Pahaliymis.....

Yaklasik dort bes aydır kullaniyorm canm 900tlye almistm senin alacağın cidden pahaliymis:( mesajini okurken cok guldum cnku verdiğin ornekteki gibi telefon ilk geldiği gün dusurdum daha acmadan:) hic birsey olmadi. Hem de haliya filan degl direk yere:) sonra kilif almak zorunlu oldu. Kilifla da rahat uc dort kez dusmustur yine bir sorun yok. Ekran koruyucu ve kilif al hemen ilk günden. Kamerasi bnce gzel ozellkle disardi guzel cekiyor ev ortaminda da ışığın gelis acisina bağlı. Zaten bnde kameranin pikseli artikca kalitesi artar dye dusunenlerden degilm muzik indirmedm hic netten youtubeden dinledm o da gayet iyi ben tavsiye ederm kesnlikle

Bir Samsung kullanicisi olarak hic memnun degilim....Gecici olarak galaxy mini aldim gorusme sirasinda kendi kendine kapaniyordu....Garantie gonderdik hala ayni sorun varmi kullanmadigimdàn bilmiyorum....Sonra iPhone 4 aldim esimin telefonu kirilîca ona verdim....Oda bana gecen seneydi galaxy s2 aldi ama hic memnun kalmadim....Kullandigim gunden beri sarj problemi var cok gec doluyor ve cabucak kapaniyor.....Iphonenin sarji cok cabuk doluyor iyi gidiyor daha kaliteli gibi....Bende eylul ayinda. iPhone 5 alacam..... Nokia ve iphoneden sasmican....Birde fark ettim ki turkiyede telefonlar cok. Pahaliymis.....
Nokia ve iphone da aynı özelliklere sahip telefon çok pahalı oluyor ama. Hem sağlam hem özellik hem aynı fiyat bulamadım malesef.
Yaklasik dort bes aydır kullaniyorm canm 900tlye almistm senin alacağın cidden pahaliymis:( mesajini okurken cok guldum cnku verdiğin ornekteki gibi telefon ilk geldiği gün dusurdum daha acmadan:) hic birsey olmadi. Hem de haliya filan degl direk yere:) sonra kilif almak zorunlu oldu. Kilifla da rahat uc dort kez dusmustur yine bir sorun yok. Ekran koruyucu ve kilif al hemen ilk günden. Kamerasi bnce gzel ozellkle disardi guzel cekiyor ev ortaminda da ışığın gelis acisina bağlı. Zaten bnde kameranin pikseli artikca kalitesi artar dye dusunenlerden degilm muzik indirmedm hic netten youtubeden dinledm o da gayet iyi ben tavsiye ederm kesnlikle
İnşallah bende hiç değilse taksiti bitene kadar bozmamayı başarırım çünkü olmayan telefonun kazık taksidini ödemek, olan telefonun kazık taksini ödemekten çok daha fazla zor gelir insana :D Bende bilgisayarımı ilk aldığım gün o kadar titriyodum üstüne annem kola getirmişti ama dikkat et dökme daha yeni demişti sonra bilgisayarda takılırken kolayı unuttum bişeye gülüyodum kolum çarptı ve hoopp kola klavyeye . 2 ay ha bozuldu ha bozulacak korkusuyla yaşadım. Umarım telefondada aynı bahtsızlığı yaşamam :D

Son düzenleme:
Bu arada kullandığınız kılıfın ismi ne acaba ? :34:

kardeşim benim telefonumla dalga geçiyordu s3 mini aldığında :D ( bu arada ben nokia n8 kullanıyorum )
daha 6 ay oldu alalı ,yere bir kere düşürmüş ekranı örümcek ağı gibi çatlamış . ben 2 buçuk senedir kullanıyorum o kadar da yere düşürdüm hiç bir yerinde bir şey yok :)
bi arkadaşımda da samsungun o tarz bir telefonunun ekranının aynı şekilde olduğunu gördüm . belki samsung bu konuda pek iyi değildir bilemiyorum tabi.
teknik özellikler konusunda bir yorum yapamayacağım . görünüm ,şıklık olarak çok hoş bir telefon ;)

Back
X