• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

s3 mini kullanan varmı lütfen yardım :\

kardeşim benim telefonumla dalga geçiyordu s3 mini aldığında :D ( bu arada ben nokia n8 kullanıyorum )
daha 6 ay oldu alalı ,yere bir kere düşürmüş ekranı örümcek ağı gibi çatlamış . ben 2 buçuk senedir kullanıyorum o kadar da yere düşürdüm hiç bir yerinde bir şey yok :)
bi arkadaşımda da samsungun o tarz bir telefonunun ekranının aynı şekilde olduğunu gördüm . belki samsung bu konuda pek iyi değildir bilemiyorum tabi.
teknik özellikler konusunda bir yorum yapamayacağım . görünüm ,şıklık olarak çok hoş bir telefon ;)
Bana bişeyler oluyor galiba:5:

Benim telefnmda Gt-5830i

Neredeyse bilgsayr gbi kullanıyorum,her uygulamayı acıyorum.
Kamerası 5 mp.1 sene oldu alalı mermer,taş heryere düştü hiç bisey olmadı :) tavsiye edrim.Hatta kk'yı android kullanyrum :)) araştr drm.Ben 600 almştm geçen yaz.Simdide 5oo falandr.

çok güzel telefon.ben kaç kere düşürdüm hiçbişey olmadı.internete girerken çok seri bir telefon,ben çok memnunum,s3 büyğünü almaya hiç gerek yok,gayet kullanışlı,tavsiye ederim.

ben not 2 kullanıyorum
dün kardeşime aldım s3 mini evet oyuncak gibi geldi bana da not 2 den sonra:D
ama çok şık telefon ben çok beğenerek aldım
hem görünüş hemde özellik olarak
kılıf ve ekran koyucu alırsan birşey olacağını sanmam
not 2 ve s4 var bizde sürekli oğlum düşürüyor sağolsun şükür hiç birşey olmadı daha
samsunglar düşünce kırılır diye birşey yok yani merak etme

Ben uzun bi süredir telefon almayı düşünüyorum ve aradığım özelliklere ve maddi durumuma en uygun olanı s3 mini. Fakat şöyle bir sorun var birçok kişi o telefon oyuncak gibi düşene kadar kullanırsın anca hemen bozulur vs. diyorlar. Gerçekten kullanan birilerinden yardım almak istedim çünkü o kadar para veripte çöp olmasından korkuyorum. Çünkü insanlık hali aldığım gün bile düşürebilirim bi aksilik olur birşey olur sakarımda zaten:) Sizi tavsiyeleriniz nedir bu konuda. Kısmet olursa yarın sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.

Benim de s3 minim var ve çok memnunum.. ben de 6-7 kere düşürdüm.. hatta bir keresinde beton bir zeminde arkadaşımın ayağı takıldı telefon havaya fırlayıp yere çakıldı ama sadece kalem ucu kadar kenarında bir iz oluştu o kadar.. kılıfsız kullanınca elden kayıyor ince olduğu için, mutlaka kılıf kullanmak lazım :)

Baya baktık burada ama 24 ay senetle taksit yapan en ucuz evkur bulduk. :5: s3 miniyi 1800 liraya satan yerler var ya yuh dedim s4 neredeyse o kadar.
maddi durumunuzun çok üzerinde bi telefon almak neden daha uygun androit akıllı telefonlar vardır.. aileni düşünmelisin o konuda biraz bence. operatorlerin cihaz kampayaları var yanılmıyorsam vodafonede s3 mini de vardı (baktım evet var...) faturalı kullanan muhakkak bi tanıdığınız vardır çekirdek ailenizde yoksa bile hatrınızın geçeceği birisine sorun tahutsuzmu kullanıyor hattı 2 yıl aynı hattı kullanacak mı sonrada rica edin aylık ödemesi 35-2o arasında kullandığı tarifeye göre şekilleniyor.. ama son 2 telefonunuda samsungtan alıp 2sindede 1 ay içinde sorun yaşayan biri olarak samsungtan uzak durmanı tavsiye ederim..
altaki yorumuda katılıyorum amacına hizzet edecek özellikleri özellikten saymak lazım sana faydası olmayacak bi şeyi aaa buda varmış ne kadar üstün telefon demek pek mantıklı olmayacak.. (bu mesajlardan sonra yazılanları okumadım)
bir telefonda sen ne ararsın en çok kullandıkların neler bunlar önemli yoksa bin özelliği olup 5ini kullanmak da mantıksız ihtiyaçlarını belirle ona göre al. mesela lumia da net hızı inanılmaz güzel reklamı bol siteyi bile sorunsuz yağ gibi açıyor s3 mini abimde var karşılaştırdık lumia önde. kamerası, sesi de çok güzel. hem ana ekrandaki canlı kutucuklar çok şeker :D s3 de hep aynı siyah tema canım sıkıldığında rengini değiştiriyorum öyle kullanıyorum. :) etkilemek istemem asla ama kullanılışlık da önemli bende ikisi arasında gittim geldim ama iyiki lumia aldm

tam aklımdaki konuyu açmışsın
S3 mininin goruntusune boyutuna aşık olmuş bir insanım, avmde de 800 liraya buldum
Ama dayanıklılık konusunda şüphelerim var bu yuzden sony ericsson xperia Z'in su geçirmemem özelliği aklımı çeliyor. Experia Z ondan bayagı pahalı ama ben de diyorum bir kere alayım senelerce kullanayım cunku aynı senin gibiyim ben, ugursuzum, sakarım, düşürürüm elimdeki şeyi, ıslak elle telefonu kullanmak ise Allahın emri benim için :D
Her ne kadar S3 miniye aşık olsam da :16: sony ericsson xperia Z almayı düşünüyorum canım...

1100 tl mi ? :O Az önce netten baktım 799 tl. yazıyor, 300 tl fazla ödeyeceksiniz az para değil..

S3 mini kullanıcısıyım, çok kez düşürdüm. Düşürünce kenardaki metal renkli şerit soyuldu, siyah görünüyor. Bir de bu düşmelerden sonra telefon olmadık zamanda kendi kendine kapanıp açılıyor. Ama genel anlamda güzel bir telefon ben memnunum. Ama sana söylenen fiyat çok yüksek, kardeşime 10 gün önce Gold Computer mağazasından 750 liraya S3 mini aldım.

Son düzenleme:
Arkadaşım ben sana ne s3 ü ne miniyi öneririm. Miniyi ben kullanıyorum aldığımın 2. günü okulda yere düşürdüm camı paramparça. Garanti kapsamında değil çünkü düşürünce kullanıcı hatası oluyor 30 cm yükseklikten düşse bile. O şekilde kullanıyorum çünkü yaptırmaya kalksam 200 falan öderim. Neyse kardeşim de s3 kullanıyor onunkini de ben düşürdüm:) şimdi elime telefon vermiyorlar neyse onunda ekran filmi yandı ekran komple değişecek 380 tl para istediler çünkü kullanıcı hatası. Yani insanlık hali bu telefonların tek eksik yanı sağlam olmaması çok hassaslar. Sana htc yi öneririm ya da iphone 3 al fiyatları uygun. S3 mini de s3 de süper telefon ama malzeme kalitesi 0. Bak iphonu arkadaşım kaç kere dyvara fırlattı telefona birşey olmadı. Bu telefonlara aynısını yapsan at gitsin çöpe tamiri de pahalı yani arkadaşım Samsung u s geçç

gayet kullanışlı bi telefon bence korkmadan alabilirsiniz
eşim bu işi yapıyo teknoloji markette çalışıyo ve o da öneriyo kardeşime de aldık o fiyata alınabilecek en teknolojik telefon

Bu telefonu eşim bana doğum günü hediyesi olarak aldı, 3 haftadır kullanıyorum gayet güzel bir telefon, silikon kılıf ve ekranına koruyucu film taktırdım. Düşmelere çizilmelere karşı önlemi olacağını düşünüyorum. Kardeşimin telefonu da aynı model bir kaç ay oldu alalı, o da orijinal kapaklı kılıfıyla kullanıyor eşyalarını hor kullanan biridir ama sorun yaşamadı.

Son düzenleme:
Hem s3 mini hem de galaxys3 kullanıyorum biri kendimin biri şirketin. ikisinden de çok ama çok memnunum. Hiç bir problem de yaşamadım. Ancak kapaklı kılıfı var, düşse de bir şey olmuyor. Kılıfsız/Korumasız kullanmanızı önermem.

s3 miniyi abim ilk çıktığında bir ggden almıştı 2 yıl garantili 630 tl. evkur pişmanlıktır ben sana söyleyeyim şimdi sana söyledikleri fiyatı takstlerde daha da yükseltecekler lise sonda ordan bi telefon alma hatasına düştüm arada çaktırmadan da geçirdi bir güzel oraya ödeyeceğin taksit süresinin yarısı sürede biriktir öyle al kazıklanmaya değmez bence ilkten aman teli elime alayımdanın derdine düşmüştüm sonra aldıkları bir tel fiyatı kadar fazlalık içime oturdu

Evkurdan sakin alma
pesin fiyatina taksit yapan yerler var
hem de s3 mini 650 ye bile var cogu yerde .
Hatta aveada kampanyali 799

Ancak s3 u miniyi hic begenmiyorum ben.

O parayi verecekseniz s3 al daha iyi .
Neredeyse onun fiyatina geliyor

Yalniz samsung asti kendini
favorim Galaxy Mega :)))

Canım arkadasım kullanıyor coooookk memnun ve cok sevıyor s3 mını telefonunu ...

Kamerası goruntu kalıtesı dersen o da cok ıyı ...

Bence al pısman olmazsınn guzel kıbar bır telefon :34:

Ben uzun bi süredir telefon almayı düşünüyorum ve aradığım özelliklere ve maddi durumuma en uygun olanı s3 mini. Fakat şöyle bir sorun var birçok kişi o telefon oyuncak gibi düşene kadar kullanırsın anca hemen bozulur vs. diyorlar. Gerçekten kullanan birilerinden yardım almak istedim çünkü o kadar para veripte çöp olmasından korkuyorum. Çünkü insanlık hali aldığım gün bile düşürebilirim bi aksilik olur birşey olur sakarımda zaten:) Sizi tavsiyeleriniz nedir bu konuda. Kısmet olursa yarın sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.

Canım ben Kullandım. Günde en az 10 kez telefon düşüren biri olarak cevap vereyim :27: Çoğu kez düşürdüm birşey olmadı. :9: en son kendim duvara fırlattım bi anlık sinirden içindeki camı kırıldı :14: sağlam telefon ama koruyucu plastik kılıfınıda al :34:

Mesajlarınız için teşekkürler kiminiz ilk düşüşte parçalandı demişsiniz kiminiz birçok kez düştü birşey olmadı demişsiniz sanırım biraz beklenti ve şans işi. Ben beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum eğer düşürürsemde artık şansıma kalmış :D Bu arada evkurdan ayda 48 liraya alıcaz bütçemizi zorlucak bir fiyat değil ama taksitleri toplayınca kazık bir fiyat çıkıyor ortaya.

Mesajlarınız için teşekkürler kiminiz ilk düşüşte parçalandı demişsiniz kiminiz birçok kez düştü birşey olmadı demişsiniz sanırım biraz beklenti ve şans işi. Ben beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum eğer düşürürsemde artık şansıma kalmış :D Bu arada evkurdan ayda 48 liraya alıcaz bütçemizi zorlucak bir fiyat değil ama taksitleri toplayınca kazık bir fiyat çıkıyor ortaya.

Evkur dan almanı tavsiye etmem çünkü çok kazık canım alırken mutlaka garanti güvencesini sor KVK Yada Genpa olmasına dikkat ett!! Şimdiden Hayırlı olsun.

Ben s3 kullanıyorum,ama birçok arkadaşım elinde de s3 mini var. Android işletim sistemi olduğu için,herhangi bir sorun yaşamazsın. E durum da onu almaya yetiyorsa hiç windows işletim sistemine başvurma. :34:

Back
X