• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

s_irinenin günlüğü

Bugün yediklerimi tam olarak yazayım
Sabah tartıldım 68 kg
Sabah:1 dilim ekmek,şekersiz çay,3 adet zeytin,1 kk peynir ve 1 yumurta yedim.
Ara:1 Elma
Öğlen:1 kase ezogelin çorba
Ara:1Portakal ve 1 mandalin
Akşam:1Servis kaşiğı pilav 1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık yoğurt, 2 lokmacıkda ekmek yedim.
Akşam yemeğimi 20:00 dan önce yedim yatmadan 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum...

Ben bugün kendi irademide menümüde beğendim.İlerleyen günlerde daha sağlıklı hale gelecek.Yarın eve gelirken alışveriş yapcam salata malzemesi için.Bide spor ve düzenli su içmeye başlarsam tam olacak.

Güzel menü öğlen çorbanın yanına salata tarzı şeyler yiyebilirsin ya da bir sebze yemeği ekleyebilirsin.Tabi imkan varsa.Bide her öğününe light yoğurdu katarsan göbek yağlarından yakıomuş bilgin olsun.Başarılarr cnm ve tebrikler günü güzel atlattın:46::46::46::46::46:

Doğacım tşk ediyorum.İnşallah hep beraber vereceğiz kilolarımızı:)Ben kahvaltı alışkanlığı olan biri değildim.işe gitmek için çok erken saatlerde çıktığım için yola ama iş değişikliğiyle birlikte son 1 aydır hayatım biraz daha yoluna girdi:)Artık evden çıkmadan kahvaltı yapabiliyorum.Çok çeşitli yemiyorum çünkü yağ ve reçel tarzı şeyleri normalde de tüketmem sevdiğim tek şey nutella ama kestim artık ayarı kaçırdığım için.Çayı bile şekersiz içerim.Sabha fazla yeşillik yemem ama Kahvaltı çeşitliliğini sağlıycam domates,salatalık, yeşillik, ceviz, fındık vs...Bende sen gibi düşünüyorum sabahları daha çeşitli tüketmek ve güzel bir kahvaltıyla(diyet sınırları ölçüsünde) güne başlamak ve akşam 8 den sonra yemek yemeyi kesmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum.

Güzel menü öğlen çorbanın yanına salata tarzı şeyler yiyebilirsin ya da bir sebze yemeği ekleyebilirsin.Tabi imkan varsa.Bide her öğününe light yoğurdu katarsan göbek yağlarından yakıomuş bilgin olsun.Başarılarr cnm ve tebrikler günü güzel atlattın:46::46::46::46::46:

Canım tşk ediyorum.Günü güzel atlatma gerçekten iyi geliyo.Dün çorbayı dışardan söyledim salatada istedim fakat salataları yoktu.Elimde altarnatif olmayınca mecbur çorbaya talim ettim.

Canım tşk ediyorum.Günü güzel atlatma gerçekten iyi geliyo.Dün çorbayı dışardan söyledim salatada istedim fakat salataları yoktu.Elimde altarnatif olmayınca mecbur çorbaya talim ettim.

Bende dün akşam menüsünde sadece çorba içtim:) düzgün salata yapan biyer bulamadım:)

Düzgün olmadıktan sonrada sadece mideyi doldurmak için yenmiyo...Niyetim buğün alışveriş yapmak evde kendim yapıp getircem salata.En kötü ihtimal biraz havuç biraz kırmızı lahanadan yapar limonlar yerim:)

Günaydın dünki menümü toplu halde yazıyorum:))
Sabah:1 minik börek ve 1 kk peynir,şekersiz çay
Ara:1 adet kırmızı erik ve yeşil çay
Öğlen:2kepçeye yakın fasulye,2 yemek kaşıgı pilav ve 2 kaşık yoğurt
Ara:1 mandalina ve erik arayla yedim
Akşam:Melemen(canım istedi:)) 2 dilim ekmek
Akşam biraz şişince tekrar bi ara öğün yamadım 8 de yemek olayını bitirdim.:)

Günaydın dünki menümü toplu halde yazıyorum:))
Sabah:1 minik börek ve 1 kk peynir,şekersiz çay
Ara:1 adet kırmızı erik ve yeşil çay
Öğlen:2kepçeye yakın fasulye,2 yemek kaşıgı pilav ve 2 kaşık yoğurt
Ara:1 mandalina ve erik arayla yedim
Akşam:Melemen(canım istedi:)) 2 dilim ekmek
Akşam biraz şişince tekrar bi ara öğün yamadım 8 de yemek olayını bitirdim.:)

menü güzel ama akşam yemeğini daha erkene alsan
çalışıyormusun onu bilmiyorum gerçi ama

Evet canım çalışıyorum,annemde çalıştıgı için dün eve biraz geç gittim ve yemek hazırladım.Yemek hazır oldugunda 7 de falan sfrada olmuş oluyorum.Suyu arttırcam inşallah

Günaydın...Ankarada karlı bir güne uyandıkk:)Ankaradan havadisten sonra gelelim dün yediklerime...
Sabah:1 kk peynir,1 kase kadar melemen ve şekersiz çay
Ara:10 adet leblebi ve 1 adet erik
Öğlen:Az zeytin yağılı,limonlu salata ve 1kaseden fazlaydı sanırım çorba
Ara:10 adet leblebi 1tane ceviz ve 1 tane erik
Akşam:1 kase çorba 1 dilim ekmek
Ara:1 bardak ballı süt:)
Akşam yemeği 19,30da bitti.1 lt su içtim:)))

Tşk ederim canım:) bu ara o kadar yoğunumki iş yerinde aklıma gelmiyo bile su içmek ama bi rahatlayım hem spor hemde su ve ekstra çay içmeye dikkat etcem.

menülerin cidden çok güzel şirinem. keşke ben de böyle olsam. ama benim gözüm aç... doyduktan sonra bile kusana kadar yiyebilirim.

Canım benimde aklıma gelmio pek suyla aram yok işyerinde bilgisayarımın hemen yanına 500ml lik bardağıma koyuyorum suyumu gördükçe zorla içiyorum 4 tane içince iki litre yapıo zaten ama bu seferde insan tuvaletten cıkamıo:)

menülerin cidden çok güzel şirinem. keşke ben de böyle olsam. ama benim gözüm aç... doyduktan sonra bile kusana kadar yiyebilirim.

:))Biraz dikkat edersen alışırsın.Bi ara bende resmen tepiştiriyodum ağzıma,şuursuzca yiyodum ve öyle kilo aldım.Sanırım o an bulundugun ortamda ve psikoloji önemli.Dikkat etmek lazım yoksa zor oluyo kilo vermek katzim;)

Canım benimde aklıma gelmio pek suyla aram yok işyerinde bilgisayarımın hemen yanına 500ml lik bardağıma koyuyorum suyumu gördükçe zorla içiyorum 4 tane içince iki litre yapıo zaten ama bu seferde insan tuvaletten cıkamıo:)

Bende aynı bilgisayarımın yanına koydum ama gene gözüm görmüyo.Yetişmesi gereken çok iş var:(İş yerinde ikide bi tuvalete gitmeside sıkıcı oluyo ama bende içince gidiyorum devamlı.Bide hava soğukya terleyerekde atamayoruz daha sık gidiliyo.

Herkese selamlarrr:))Günlüğümü ihmal ettim ama diyetimi zora sokacak şeyler yapmadı.Hafta sonu ara öğünlrimin dengesi şaştı birazcık ama hafta başının gelmesiyle gene düzene girdim kızlar:))

Back
X