ya kıslar bende bıktım bu saçlardan of ya
saçlarım röfleliydi yandı koptu.bir müddet kullandıktan sora gittim koyu kahveye boyattım.boyatmak zoundaydım çünkü uçları aynen süpürge gibi oldu aynı zamandada sünüyordu.
sürekli uçlarından kestirmek zorunda kalıyorum biraz kendine gelsin diye ama nafile bu seferde uzamıyor
daha 1 ay önce kestirdim uzayınca tekrar kestiririm diye ama uzamıyorrr.bugün yine kestirmeye gideceğim napıyım başka çarem yoken azından uçlardaki lanet saçlar defolup gider.
saçlarımda çok dökülüyor ön kısımlar açılmaya başladı saç derim görünüyor hemde nasıl.
bu sitede ne bulduysam uyguladım olmuyor olmuyor.
saç bakım yagları kullandım 8-10 çeşit yağ alıp karıştırdım aktardan.ama saç derimde inanılmaz kaşıntı yaptı.yandım resmen 1 ay kullandım ama katlanamadım acısına sonunda bıraktım kokusuda cabası.nerdeyse bırakalı 3 hafta oldu ama koku hala yıkandığım zaman geliyor.bu nasıl bir yağmış ki çıkmak bilmedi kokusu kafamdan yapıştı resmen.
ayrıca bu yagı kullandıktan sonra saçlarım inanılmaz yağlandı.ya tesadüfmü bilmiyorum ama 1 gün geçmeden yaglar damlıyor kafamdan önceden böyle olmazdı.
(((çok üzgünüm çokk.
saçlarım çok kaşınıyor ölüyorum ya elim saçımda geziyorum resmen.saçımda yara sivilce vb.şeylerde yok ki onlar kaşınıyor desem banyodan çıkıyorum elim saçımda bu ne iştir anlamadım ya.
psikolojim bozuldu ya kızların saçlarını kıskanır oldum beenim neden böle değil diye canım çok sıkılıyor.bişeyi kafama taktımmı tam takıyorum.işim gücüm saçımı düşünmek oldu kendimi bişeye veremiyorum moralim bozuluyor.yaza düğünüm var ve benim saçlarım iğrenç önleride açılıyor.saç çıksın diye sarımsak kullanmak istiyorum ama kokudan cesaret edemiyorum
(
çünkü bakım yağları kullandığım zaman kuaföre gittiğimde saçın ne kokuyor ne sürdün dediler ve ben çok utandımmmm
((
sarımsak sürsem ne derler bana aceba utanırım.
yok benim derdime çare yok ve ben çok mutsuzumm