Saat başı acıkıyorum benimle aynı durumda olan hamişlerrrrrrr bi bakın

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
Kızlar gebeliğimde 11 hafta dolmak üzere ve ben yaklaşık 1 saatte bir acıkıyorum :( bu durum yeni başladı.benim durumumdaki hamişler buna engel olacak bişi biliyormusunuz ve sizce bu durum normal mi ?

Selam kızlar..
Ben de son zamanlarda aynı dertten muzdaribim, son 1 hafta 10 gündür inanılmaz karnım acıkıyor devamlı olarak anlam veremiyorum..Oysaki bugüne kadar çok ta dikkat etmeye çalıştım yediklerime, fazla kilo almayayım diye, şuanlık yaklaşık 1 kg kadar aldım ama bundan sonrası çok hızlı olucak diye ödüm kopuyor :( Acaba nasıl bir çözüm bulunabilir buna, tabii hamilelikte diyet yapıcak halimiz yok ama bebişimize faydalı olan her türlü vitamin, minarel, protein içeren gıdaları tüketip ekstra acıkmaya nasıl dur diyebiliriz????

aynı durum bende de var henüz 6. haftadayız, ilk kontrolde doktora sormak için not ettim bunuda. aslında okuduğum kadarıyla normalmiş ama ilk hamileliğim hiç böyle başlamamıştı, hata ilk 5 ay kilo almamıştım doktorum kızmıştı, diyet yapıyorum sanmıştı, ozamanlar ebru şallı 5-6kilo alarak doğum yapınca bi zayıf hamile modası başlamıştı ondan etkilendim sanıyordu galiba:)) aslında bana normal beslen demişti bende öyle yapmıştım ama sonraki aylar deli gibi kilo almaya başladım tabii yine fırçayı yemiştim, defalarca şeker testine yollamıştı beni, 20 kilo alarak tamamlamıştım 9 ayı. umarım yine öyle olmam..

Ben 7 aylik gebeyim.daha şimdiden 15 kilo almışım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama özellikle akşamları çok acikiyorum.misir gevrekleriyle acligimi bastirmaya çalışıyorum ama olmuyor.mecburen doyurucu kilo aldirici seyler yiyorum. Şu 2 ayı az kilo alarak gecirebilirim inş.

Back
X