• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Saat daha öğlene varmadan, 30 kere tecavüze uğramıştım"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Korkunç tecavüzleri peşmergeye anlattı
Yezidi kadınlar IŞİD zulmünnden kaçabilmek için peşmergeyi telefonla aradı. "Saat daha öğlene varmadan, 30 kere tecavüze uğramıştım" diyen kadının anlattıkları inanılır gibi değil.
Sitene Ekle
Irak'ın batısında, Ağustos başında Şengal katliamı sırasında ele geçirilen Yezidi kadının anlattıkları kan dondurdu. BBC Dünya Servisi Radyosu'na konuşan Karam isminde bir kişi, peşmergenin Yezidi bir kadından telefon aldığını anlattı.

Vatan'ın haberine göre kadın, peşmerge güçlerine, öğle saatine kadar 30 kere tecavüz edildiğini ve Batı güçleri tarafından bombalanmak istediğini söyledi. Tutsak olan Yezidi kadın, seks kölesi olarak kullanılan kadınların acılarının sonlanması için bulundukları yerin bombalanmasını istediğini belirtti.

İddiaya göre, kadın çok sık tecavüze uğradığı için artık tuvaleti kullanamıyor. Yezidi kadın, bir gün serbest kalsa bile intihar edeceğini söyledi.milliyet

"Yezidi kadın, seks kölesi olarak kullanılan kadınların acılarının sonlanması için bulundukları yerin bombalanmasını istediğini belirtti."
yazıklar olsun.. bu nasıl müslümanlık nasıl inanç nasıl din. Sen müslümansan ben neyim , ben üslümansam sen nesin ???

Allahım tüm zulm yapanların cezasını versin..yazık bu insanlara..

Offfffff offffffff :KK61::KK61:

Şimdi haberleri seyrediyordum, ayıklayın pirincin taşını, ABD'nin pyd'ye havadan attığı silahlar ışid'in eline geçmiş, sosyal medyada göstermiş örgüt, ne gülüyorlardır, havadan mühimmat yağıyor artık hangi örgütün eline geçerse, aşağıda dur bekle yeter.

Offfffff offffffff :KK61::KK61:

Şimdi haberleri seyrediyordum, ayıklayın pirincin taşını, ABD'nin pyd'ye havadan attığı silahlar ışid'in eline geçmiş, sosyal medyada göstermiş örgüt, ne gülüyorlardır, havadan mühimmat yağıyor artık hangi örgütün eline geçerse, aşağıda dur bekle yeter.
munecim bu kadınlara bu dünya sessizmi kalacak kimse sahip çıkmayacakmı..hayvanların bile hakları konuşuluyorken:(

munecim bu kadınlara bu dünya sessizmi kalacak kimse sahip çıkmayacakmı..hayvanların bile hakları konuşuluyorken:KK43:

Kadının haklarına ne zaman sahip çıkıldı ki şimdi çıkılsın cyrptic? Üstelik onlar Ortadoğu kadını.
Avrupa falan iki vah vah tüh tüh der, siyasiler politikaları için kullanır sonra bu kadınlar daha önce unutulmuş birçok kadın gibi unutulur.

Hatta unutulmuş birçok insan gibi unutulur, senden benden başka Uygur Türklerini dillendiren var mı? Yok, bu kadıncağızlarda şu anda tümmmmm Dünya siyasileri için politikalarında adı geçen insanlardan fazlası değiller.

konuyla alakası yok ama lafı geldi... en temelden başlayalım, karı koca ilişkilerinde bile hangi koca karısına sahip çıkacak birileri olsun arkası olsun ister, bence gerçekte çok çok azı
ya da ortalama bir aile de, kız çocuğuna mı erkek çocuğuna mı daha çok arka çıkılır, bence kız çocuğuna daha çok arka çıkan ya da en azından eşit davranan çok azdır gerçekte..
çekirdekte bile durum bu, o yüzden düzen böyle

Allah belalarını versin bunların..
Sen müslümanım diyorsun da,ırzına geçtiğiniz kadınların kocalarıda umarım bir gün sizin karılarınıza aynını yapsalar ne olacak..
Tövbe yarabbim günaha sokar bunlar adamı..

İnşallah sadece enfeksiyondur. bence parcalanmıstır kadının organı ya.. yazıklar olsun.. organları kopsun inşallah..
ikisi birliktedir belki çok acısı vardır...:(

Allahım daha ne günler göreceğiz. Ben çok korkuyorum. Elimde fırsatım olsa bu ülkeden gitmeyi düşünüyorum. 8 yaşındaki kızımın benimle oturup akepe , işid , pkk konuşması hiç hoşuma gitmiyor. Ben 8 yaşındayken Cumhurbaşkanından başka siyasetçi tanımazken şu andaki yeni nesil çok politik geliyor..

Allahım daha ne günler göreceğiz. Ben çok korkuyorum. Elimde fırsatım olsa bu ülkeden gitmeyi düşünüyorum. 8 yaşındaki kızımın benimle oturup akepe , işid , pkk konuşması hiç hoşuma gitmiyor. Ben 8 yaşındayken Cumhurbaşkanından başka siyasetçi tanımazken şu andaki yeni nesil çok politik geliyor..
evet canım biz küçükken her gün soyal medyada kafa kesme deri yüzme görüntüleri gösterilmiyordu..bu da çok fazla..çokkk

Allahım söyleyecek kelime bulamıyorum okurken boğazım düğümlendi acı oturdu yüreğime onlar yaşıyor Rabbim sen kurtar sen ver cezalarını buna sebep olanların :KK61:

evet canım biz küçükken her gün soyal medyada kafa kesme deri yüzme görüntüleri gösterilmiyordu..bu da çok fazla..çokkk
çocuğumu gemiciğe bindirip oxford'a yollicam.. Her ay ayakkabı kutusuyla erzakları , ev tarhanasıyla eristesinide yollarım. Para transferi içinde halk bankasından yardım isterim..

Ben bu tarz haberleri pek inandırıcı bulmuyorum. İşid elinde tutsak olup pyd'ye telefonla ulaşan kadın pek mantıklı gelmiyor. Biraz da 90lar medyasında çıkan gerilla olup tecavüze uğrayan PKK'lı kadınlar haberlerini hatırlatıyor.

Back
X