- 7 Haziran 2017
- 2.917
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hah işte sonda söylediğiniz gibi bir şey yapmak istiyorum aslında ama kendimi haksız buluyorum sankiOrada sekiz burada 9 imiş
Aramamış da mesaj atmış
Mesaj içeriğini bilmiyorum ama bana fazla kaprisli geldiniz
Mesaj her saat atılır diye dünya kadar konu vardı burada, gede mesaj atmak ayıp değil uyanınca bakar diye atılır vs diye
Sizinki iş ve sabahın 3 ü değil
Bence mesaj değil mail atın çıkışınız hoş olmaz ama yeni dönebildim malum burada saat erken vs diye bir hatırlatma yapabilirsiniz
Hah işte sonda söylediğiniz gibi bir şey yapmak istiyorum aslında ama kendimi haksız buluyorum sanki
Bazen şöyle oluyor ayrıca diyorum ki bugün bilgisayara erişmem mümkün değil mesela izin istiyorum kabul ediyor (normalde izin istemem ama mesela aile toplantısı oluyordu o durumda bilgisayar gerçekten elimde olmuyordu)
Bilgisayarın elimde olmadığını bildiği halde bilgisayardan iş yapmamı istiyor falan ondan doldum herhalde
Özellikle söylemiştim bilgisayarın elimde olmasının mümkün olmayacağını (e tabii ben de isterim aile toplantısı falan olmasın hep çalışayım ama öyle olmayacağını çok kötü bir şekilde gördüm maalesefO an düşünemeyebilir
Bir de burada 9 olunca orada 8 diye kafa yormuyordur saat farklı üç beş saat olsa akla gelir
Muhtemelen 30. derece saat dilimini kullanan bir yerdesiniz zaten olağan şartlarda saat aynı olmalı bizimki sıkıntılı bu aşamada
Asla aramıyor daha adamın sesini duymuş değilimSaat farkından ziyade neden pazar günü mesaj yazıyor? Acil.bir durum mu? Acil olsa arar gerçi.
Mailde bir sorun yok aslında çünkü reklam ve bilumum mailden illallah ettim o yüzden bildirimleri kapadımWhatsapp ile mail i aynı şekilde kullandığım için ben pek anlayamam sizi :)
Aramamış sonuçta, whatsapp da, müsait olduğunuzda bakacağınız bir yer.
En baştan konuştaymışsınız keşke böyle bir hassasiyetiniz varsa.
İş ile ilgili tüm bildirimleri mail yoluyla almak istiyorum diye.
Ediyor aslında. Mesela sabah buraya göre sekizde mesaj atmış, tamam olabilir, iki saat sonra cevap alamadım diyor. Hafta içi olsa neyse ama karantinada da olsam pazar günü yani ısrar etme işteben de mesajin saatine pek takilmam acikcasi, eger siz mesaja gec dondugunuzde laf etmiyorsa bence gereksiz bir cikis olur.
ben de dunyanin cok farkli yerlerine is yapiyorum, oldugum yeri bildikleri halde benim yasadigim yerde gece saat 3ken mesaj atan oluyor. ama ben sabah uyanip calisma pozisyonuna gecene kadar geri donmem hicbirine. ben geri donus yaptigimda da genelde onlarin orada mesai bitisi falan oluyor. uluslararasi is yapmanin dezavantaji bu maalesef, patron sorun etmiyorsa siz de etmeyin derim.
Aslında site Türk sitesi yani sadece Türklerle çalışıyor :) mesela bir kere de COVID belirtileri vermiştim Türkiye'deyken (sadece üşütmeymiş allahtan) bunu da bildirdim gerçekten çalışacak durumda değilim bunu bitiremem diye, tek yaptığı üç saat daha süre vermek olduEki Görüntüle 2758079
Böyle bir seçenek varken neden adamla muhatap olasınız ki?
Çok gereksiz bir rica olur. Adam Allah bilir kaç ülkeden insanla daha çalışıyor, milletin saatini mi not alsın? Yazmış, görünce dönersin işte .
Aile toplantim var da komik olmus, aile toplantısı ne ya? Ya da söyledin, izin aldin hala işle ilgili yazıyor. Yazsın,
Sessize al ,görme bile. Musaitken yapar,gonderrir, işi attığın mailin başına ondan izin aldığın için birkaç saat geciktirdigini yazar,kibarca özür dilersin.
Bu kadar basit bir çözüm varken neden patronunu sinirlendirecek bir öneriyle gelesin ki? Zaten uzaktan çalışıyorsun, adamla bir baginiz yok. Senden bir saat ileri olup katı bir şekilde çalışan haklarını gözeten bir ülkede de değil, tam tersi UTC+4 'te. Yani çalışan hakları falan filan konusunda bizden daha ileri olduğunu sanmadigim bir ülkede. O yüzden mesaj yazıp adamı sinir edersen yedeğini bulması çok zamanını almaz. Böyle küçük bir mesele için işini kaybedebilirsi
Ya işte anladınız kendimi ifade edemedimBen patron olsam rahatsız olurdum sanırım tavrınızdan
Küçük aile işletmesi değil bu herhalde uluslararası saat farkları konuşulduğuna göre
Kim bilir kimlerle iş yapıyor patron tek tek herkesin saatini nasıl dikkate alsın?
Söylediğiniz saat de öyle çok gecenin körü değilmiş
Aramamış da en azından mesaj atmış
Sessize alırsanız zaten sorun olmayacaktır
Aile toplantım vardı kısmına gülesim geldi ayrıca
Aile toplantısı nedir?
Ailece toplanıp oturmalarımız mı yoksa toplantı usulü gibi söz hakkı alıp sonrasında bir karara filan varılan bir etkinlik mi?
İkincisiyse haklısınız ilkiyse biraz daha güleceğim
Evet maalesef türk ailesi bir araya gelemeyince sitem edebiliyorlarbir araya gelince de çalışamayacak oldum çok normal sanırım :)
Adam turkse hele hiç söyleme. Türklerin iş ahlakını bilmiyor musun?Aslında site Türk sitesi yani sadece Türklerle çalışıyor :) mesela bir kere de COVID belirtileri vermiştim Türkiye'deyken (sadece üşütmeymiş allahtan) bunu da bildirdim gerçekten çalışacak durumda değilim bunu bitiremem diye, tek yaptığı üç saat daha süre vermek olduaslında galiba bu olaydan değil tüm bunlar birikince oldu
Evet maalesef türk ailesi bir araya gelemeyince sitem edebiliyorlarbir araya gelince de çalışamayacak oldum çok normal sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?