Saatinizin markası ne?

Sonunda üşenmeden elime geçen saatin fotosunu çektim. Telefon çekimi o yüzden kötü fotolar, bazı saatler çalışmıyor neden derseniz, pil taktırmak için de olsa her yere vermiyorum artık. Bir keresinde kordonu için tamire verdiğim yer saatin içini açmış, garantiden faydalanamayacaktım ülke ülke gezdi saat.

nike
guess
guess

guess
D&G

cK
Lotus

benim şuan kullandığım swatch,daha 3ay önce eşim hediye almıştı harika bir saat çok seviyorum
şimdi baktım modelide;Climber Flowery (SFK300G)

Son düzenleme:
markası yok 5 liralıklardan çeşit çeşit alır takarım...

ben de saat manyakligi var, asiri seviyorum saatleri ve genelde ilk gozume carpan aksesuar da saatler oluyor..en son 8 mayista (bir kac gun once) dogum gunumde hediye bir saat aldi..ben cok begendim..markasi guess.

Son düzenleme:
ben de saat manyakligi var, asiri seviyorum saatleri ve genelde ilk gozume carpan aksesuar da saatler oluyor..en son 8 mayista (bir kac gun once) dogum gunumde hediye bir saat aldi..ben cok begendim..markasi guess.

canım saatlerimiz aynı benimkinin içi siyah beyaz leopar desenli olanından bende geçen ay aldım indirimden 150tl ye.Çok kullanışlı şık bir saat sürekli bilgisayar başında olduğumdan dolayı her gün kullanmaya kıyamıyorum doğrusuyerimseniben

benimde seninle aynı....bende iki gün önce aldım....saatimi çok sevdim..:asigim:.......güle güle kullanalıma.s.........

bende gecensene almistim 180 ero ya aldim espirit bende severek kulaniyorum gorenler cok begeniyorlar

bende D&G den iki tane var fiyatlari uc sene once tr parasiyla 800 e almistim tanesini.yakinda yine almayi dusunuyom cok guzel geldi bana markasi yine D&G olacak

Corel the she esyn asigüzel....
Saatleriniz cok hoş güle güle kullanın

3 tane guess, 1 tane collezione, 2 dockers resimleri de bir ara eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…