Saatler sonra silik cizgi

Noramars

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
16
6
16
32
Merhabalar ben pkoluyum gecen ay duphastonla regli oldum ocak 25di baslangici daha sonra 10 gun sonra tekrar 3 gunluk bi kanama yasadim.sorum su bu hafta yaptigim testlerde saatler sonra silik cizgi cikti yorumlarinizi merak ediyorum

Eklentiler

• 16456634199697365471885003351400.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 118
Suan bende yaptım pco bende de var aynı silik cizgiler oluşuyor pek güvenemiyorum artık en iyisi adet gecikmesi ve kan testi boyle stres yapıp belki gelecek adeti geciktiriyoruz umarım hamilesindir ve hamileyimdir ama bugun bende testi atıp sordum kuruma çizgisi dendi

On dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir diye biliyorum. Kuruma çizgisi deniyor sanırım.

Benm 7 yasinda kizim var onda su sekilde ogrendim.test yaptim yine yok tek cizgi dedim cope attim 2 gun sonra bir bakayim ddm silik cizgi hemen iki adet test yaptim cizgiler belirdi.simdi yine bi umit iste

On dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir diye biliyorum. Kuruma çizgisi deniyor sanırım.
Su damlatildiginda kayboluyorsa kuruma cizgisi deniyor ama denedim kaybolmadi insallah vardir diye umut ediyorum diger ay zaten tup bebege basvuru yapicam bu gidisle.Allah isteyen herkese nasip etsin

Suan 20 dakıka sonucu bu sekılde oldu Bi onceki teste böyleydi yarın alabilirsem ilk idrarla deneyecegım bide

Su damlatildiginda kayboluyorsa kuruma cizgisi deniyor ama denedim kaybolmadi insallah vardir diye umut ediyorum diger ay zaten tup bebege basvuru yapicam bu gidisle.Allah isteyen herkese nasip etsin
Onu bende denedim Bi önceki testte gitmedi artık insan ne yapacağını şaşırıyor

S
Sizin testinizin resmi var mi acaba

İnşallah vardır.

20 dk cok gec degil bence baris belli ama her teste de guven olmuyor iste malesef
İnşallah brnım için en güzel hediye olacak sabır sürem baya uzun bu konuda karnım deli gibi agrıyor ama ümidimi kaybetmiyorum Allah hepinize dilerim istediğiniz şekilde oldu sevincini en kısa zamanda yaşatsın içinde bana da hayırlı geceler kızlar ❤

Merhabalar ben pkoluyum gecen ay duphastonla regli oldum ocak 25di baslangici daha sonra 10 gun sonra tekrar 3 gunluk bi kanama yasadim.sorum su bu hafta yaptigim testlerde saatler sonra silik cizgi cikti yorumlarinizi merak ediyorum
İki tanesinde ben de gördüm ama. Bilemiyorum en iyi sonuç kan testi sonucu olur bende duphaston kullandım siz günde kaç kez aldiniz

İki tanesinde ben de gördüm ama. Bilemiyorum en iyi sonuç kan testi sonucu olur bende duphaston kullandım siz günde kaç kez aldiniz
Gunde iki kez kullaniyorum birakinca 3 gun sonra regli olurdum gecen ay 6 gun sonra oldum bitti 10 guj sonra tekrar adet oldum ilk defa basima geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…