Merhabalar ben pkoluyum gecen ay duphastonla regli oldum ocak 25di baslangici daha sonra 10 gun sonra tekrar 3 gunluk bi kanama yasadim.sorum su bu hafta yaptigim testlerde saatler sonra silik cizgi cikti yorumlarinizi merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm 7 yasinda kizim var onda su sekilde ogrendim.test yaptim yine yok tek cizgi dedim cope attim 2 gun sonra bir bakayim ddm silik cizgi hemen iki adet test yaptim cizgiler belirdi.simdi yine bi umit isteSuan bende yaptım pco bende de var aynı silik cizgiler oluşuyor pek güvenemiyorum artık en iyisi adet gecikmesi ve kan testi boyle stres yapıp belki gelecek adeti geciktiriyoruz umarım hamilesindir ve hamileyimdir ama bugun bende testi atıp sordum kuruma çizgisi dendi
Su damlatildiginda kayboluyorsa kuruma cizgisi deniyor ama denedim kaybolmadi insallah vardir diye umut ediyorum diger ay zaten tup bebege basvuru yapicam bu gidisle.Allah isteyen herkese nasip etsinOn dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir diye biliyorum. Kuruma çizgisi deniyor sanırım.
Onu bende denedim Bi önceki testte gitmedi artık insan ne yapacağını şaşırıyorSu damlatildiginda kayboluyorsa kuruma cizgisi deniyor ama denedim kaybolmadi insallah vardir diye umut ediyorum diger ay zaten tup bebege basvuru yapicam bu gidisle.Allah isteyen herkese nasip etsin
On dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir diye biliyorum. Kuruma çizgisi deniyor sanu damlatildiginda kayboluyorsa kuruma cizgisi deniyor ama denedim kaybolmadi insallah vardir diye umut ediyorum diger ay zaten tup bebege basvuru yapicam bu gidisle.Allah
SSuan bende yaptım pco bende de var aynı silik cizgiler oluşuyor pek güvenemiyorum artık en iyisi adet gecikmesi ve kan testi boyle stres yapıp belki gelecek adeti geciktiriyoruz umarım hamilesindir ve hamileyimdir ama bugun bende testi atıp sordum kuruma çizgisi dendi
Sizin testinizin resmi var mi acabaSuan bende yaptım pco bende de var aynı silik cizgiler oluşuyor pek güvenemiyorum artık en iyisi adet gecikmesi ve kan testi boyle stres yapıp belki gelecek adeti geciktiriyoruz umarım hamilesindir ve hamileyimdir ama bugun bende testi atıp sordum kuruma çizgisi dendi
20 dk cok gec degil bence baris belli ama her teste de guven olmuyor iste malesefSuan 20 dakıka sonucu bu sekılde oldu Bi onceki teste böyleydi yarın alabilirsem ilk idrarla deneyecegım bide
Eki Görüntüle 3012765
İnşallah vardır.Su damlatildiginda kayboluyorsa kuruma cizgisi deniyor ama denedim kaybolmadi insallah vardir diye umut ediyorum diger ay zaten tup bebege basvuru yapicam bu gidisle.Allah isteyen herkese nasip etsin
İnsallah nasip bakalm tesekkur ederim yorumlariniz icinİnşallah vardır.
İnşallah brnım için en güzel hediye olacak sabır sürem baya uzun bu konuda karnım deli gibi agrıyor ama ümidimi kaybetmiyorum Allah hepinize dilerim istediğiniz şekilde oldu sevincini en kısa zamanda yaşatsın içinde bana da hayırlı geceler kızlar ❤20 dk cok gec degil bence baris belli ama her teste de guven olmuyor iste malesef
İki tanesinde ben de gördüm ama. Bilemiyorum en iyi sonuç kan testi sonucu olur bende duphaston kullandım siz günde kaç kez aldinizMerhabalar ben pkoluyum gecen ay duphastonla regli oldum ocak 25di baslangici daha sonra 10 gun sonra tekrar 3 gunluk bi kanama yasadim.sorum su bu hafta yaptigim testlerde saatler sonra silik cizgi cikti yorumlarinizi merak ediyorum
Gunde iki kez kullaniyorum birakinca 3 gun sonra regli olurdum gecen ay 6 gun sonra oldum bitti 10 guj sonra tekrar adet oldum ilk defa basima geldiİki tanesinde ben de gördüm ama. Bilemiyorum en iyi sonuç kan testi sonucu olur bende duphaston kullandım siz günde kaç kez aldiniz