- 17 Ağustos 2015
- 106
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi guruttuyar
-
cok sagolun Allah razi olsun cenemde asimetri vardi onun icin ameliuat oldum kesilio yeniden vidalandiCok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir bu sorundan kurtulursunuz inşallah .merak ettim cenenizden nasıl bir ameliyat oldunuz ?
cok sagolun Allah razi olsun . doktordan yeni geldim canim eve zaten gecede musahade altindaydimDua edeceğim canım sana
Ama mutlaka boyle bir olay oldugundada doktora görün.
Zor bir ameliyat olmalı .ben de geniş çene icin merak ediyorum ameliyat oluyor mu çene daralmasi yapiliyor mu ?cok sagolun Allah razi olsun cenemde asimetri vardi onun icin ameliuat oldum kesilio yeniden vidalandi
bende ust cene darligi vardi o basli basina bir ameliuat ama doktorum bana aparat verdi onu kullandim ust cenem genisledi ve sadece alt cene ameliyati olmam yetti ama tabi daralma ameliyatida yapiliyordur sanirim . 1 gun oncesine kadar cok zor derdim ama dun geceden sonra onlar hicbirseyZor bir ameliyat olmalı .ben de geniş çene icin merak ediyorum ameliyat oluyor mu çene daralmasi yapiliyor mu ?
cok sagolun amin insalallah . evet iyi dusunmeye calisiyorum :) belki biliyorsunuzdur ben gun icinde cok yesilcay ve kahve iciyorum acaba onlar kani sulandirir mi ?İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin.. Ama rahat ol, okulda da olsan illa ki bir acile hastaneye yetişirsin kötü düşünme.
Kan sulandırıcı şeylerden, darbelerden, an hava değişimlerinden uzak durmaya çalış.
Sevgiler,
Bildiğim; kahve kanı koyulaştırır. Yeşil çaya yorumum yok.cok sagolun amin insalallah . evet iyi dusunmeye calisiyorum :) belki biliyorsunuzdur ben gun icinde cok yesilcay ve kahve iciyorum acaba onlar kani sulandirir mi ?
Üzmeyın kendinizi hersey yoluna girecektir .bende ust cene darligi vardi o basli basina bir ameliuat ama doktorum bana aparat verdi onu kullandim ust cenem genisledi ve sadece alt cene ameliyati olmam yetti ama tabi daralma ameliyatida yapiliyordur sanirim . 1 gun oncesine kadar cok zor derdim ama dun geceden sonra onlar hicbirsey
cok tedekkur ederim hakikaten oyle kiymetini bilmek gerekCok gecmis olsun...
saglik gibisi yok gercekten de....
aminn cumlesine insallahAllah şifa versin ihtiyacı olan herkese.
aminn insallah bende geceden beri icimden ya safi cekiyorum :)Rabbim Safi isminin hurmetine sifa verain kardes
cok sagolunn insallah dediginiz gibi olur iyi dusunmeye calisiyorum :)Üzmeyın kendinizi hersey yoluna girecektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?