- 5 Nisan 2015
- 878
- 1.821
- 63
- 39
- Konu Sahibi guruttuyar
-
ahah cok guldumm :))) amin insallah cok sagolun :)Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsiniz.
Yalnız kaynana konusu görmeye o kadar alışmışım ki konu başlığını "saatlerce durmayan kaynanam" diye okudum, o ne be diyerek açtım konuyu
sagolun :)Geçmiş olsun
ameliyat icin tel takmak sart oluyor cok ciddi sorunum olmamasina ragmen 4-5 taktim ammeliyat oldum birkac ay sonra cikacaklar insallahGecmis olsun, doktorunuz nelere dikkat etmenizi soylemistir muhakkak..
Cene darligi icin ortodonti tedavisi gordunuz mu merak ettim..
Dislerinizde problem varmiydi...
doktora gorundum cok tesekkur ederim Allah razi olsun isnallah :)Doktora görünün derim. Dualarım sizinle . Kısa zamanda geçmiş olur inşallah.
Geçmiş olsun .Arter kanamasını evde durdurmanız çok zor o yüzden kanamanız tekrarlarsa hiç durmadan hastaneye gidin.
tesekkurler. okulum baslamadan ikiside olsun istedim aslinda epeyde iyiydim ama iste bu durum canimi sikti bunyede tabi sasirdi sanirimçok geçmiş olsun. neden bu kadar kısa süreyle 2 ameliyat oldunuzki
umarım kısa zamanda iyileşirsiniz kan değerlerinize baktırmayı unutmayın sağlık diliyorum...[/QUOTE
EFENDIM ? COCUKLUGUMDAN BERI DAMARLARIM HASSAS VE HEP KANAR SADECE BU KAADAR SURMEZDI YORUMUNUZA HAYRAN KALDIM GERCEKTIM DEVIASYON YUZUNDEN AMELIYAT OLDUM TIPPADA KARSISINIZ SANIRIM ?Allah yapımı degilki insan yapımı işte.
Allah yapimimda kaniyordu . isyan mi etseydim sizin mantiginizla ?Allah yapımı degilki insan yapımı işte.
...Allah yapimimda kaniyordu . isyan mi etseydim sizin mantiginizla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?