saatlerce durmayan kanamam

Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsiniz.

Yalnız kaynana konusu görmeye o kadar alışmışım ki konu başlığını "saatlerce durmayan kaynanam" diye okudum, o ne be diyerek açtım konuyu

Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsiniz.

Yalnız kaynana konusu görmeye o kadar alışmışım ki konu başlığını "saatlerce durmayan kaynanam" diye okudum, o ne be diyerek açtım konuyu
ahah cok guldumm :))) amin insallah cok sagolun :)

cok sukur kanamam yok ama yeniden olacak diye o kadar korkuyorumki

Yemin ediyorum saatlerce duymayan ''kaynanam'' diye okudum. Vücut bağışıklık kazandı galiba kaynanalı konulara Büyük geçmiş tatlımm.

Gecmis olsun, doktorunuz nelere dikkat etmenizi soylemistir muhakkak..

Cene darligi icin ortodonti tedavisi gordunuz mu merak ettim..
Dislerinizde problem varmiydi...

Doktora görünün derim. Dualarım sizinle . Kısa zamanda geçmiş olur inşallah.

Gecmis olsun, doktorunuz nelere dikkat etmenizi soylemistir muhakkak..

Cene darligi icin ortodonti tedavisi gordunuz mu merak ettim..
Dislerinizde problem varmiydi...
ameliyat icin tel takmak sart oluyor cok ciddi sorunum olmamasina ragmen 4-5 taktim ammeliyat oldum birkac ay sonra cikacaklar insallah

Geçmiş olsun .Arter kanamasını evde durdurmanız çok zor o yüzden kanamanız tekrarlarsa hiç durmadan hastaneye gidin.

umarım kısa zamanda iyileşirsiniz kan değerlerinize baktırmayı unutmayın sağlık diliyorum...

evet dediginiz gibi durduramadik zaten hastaneye kostuk dilerim bir daha olmaz ama tek care hastane oluyor
Geçmiş olsun .Arter kanamasını evde durdurmanız çok zor o yüzden kanamanız tekrarlarsa hiç durmadan hastaneye gidin.

Allah yapımı degilki insan yapımı işte.
EFENDIM ? COCUKLUGUMDAN BERI DAMARLARIM HASSAS VE HEP KANAR SADECE BU KAADAR SURMEZDI YORUMUNUZA HAYRAN KALDIM GERCEKTIM DEVIASYON YUZUNDEN AMELIYAT OLDUM TIPPADA KARSISINIZ SANIRIM ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…