- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Kendimj cok.kotu hissediuorum yanimda olurmusunuz(
Bu sabaha karşi telefonumun titreşimiyle uyandim...amcam trafik kazasi gecirmis ölmüs dün gecehaberi aldigimdan beri ruh gibiyim ...ufacik bir uyku uyumadim.kendimi cok bitkin hissediuorum..sanki gözumu kapatsam.yine telefon çalacakmis yine kara haber alacakmısim.gibi geliyor...azönce tam gözlerim kapanacakken tuhaf tuhaf kabuslarla firladim..göz kapaklarim yarim geziyorum ama telefon calacak haber gelecek diye uyumuyorum...inanilmaz panik atak halindeyim...ya babama ya anama ya yawruma ya esime kardeslerime bisey olur onlarinda habberinj boyle alirsam diye şuan cok ama.cok kotuyum...ve bu haberi günun birinde mutlaka alacak olmamiz gerçegi bugun beni yedi bitirdi....desteklerinize ihtiyacim var...
Kendimj cok.kotu hissediuorum yanimda olurmusunuz(
Bu sabaha karşi telefonumun titreşimiyle uyandim...amcam trafik kazasi gecirmis ölmüs dün gecehaberi aldigimdan beri ruh gibiyim ...ufacik bir uyku uyumadim.kendimi cok bitkin hissediuorum..sanki gözumu kapatsam.yine telefon çalacakmis yine kara haber alacakmısim.gibi geliyor...azönce tam gözlerim kapanacakken tuhaf tuhaf kabuslarla firladim..göz kapaklarim yarim geziyorum ama telefon calacak haber gelecek diye uyumuyorum...inanilmaz panik atak halindeyim...ya babama ya anama ya yawruma ya esime kardeslerime bisey olur onlarinda habberinj boyle alirsam diye şuan cok ama.cok kotuyum...ve bu haberi günun birinde mutlaka alacak olmamiz gerçegi bugun beni yedi bitirdi....desteklerinize ihtiyacim var...
Evet beni de tek rahatlatan dua suan ozel gunumde oldugumdan namaz kuran falan ibadet edemiyorum ve cok caresizimarkadaşım biliyorum çok klasik olacak ama
mutlaka bol bol dua etmen lazım, duada da içinden geçen her şeyi söylemen lazım
ben o şekilde çok rahatlıyorum mesela
başın sağolsun, amcanı Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin
Allah razi olsun...Her nefes ölümü tadacaktir diyor bizi Yaradan. Oyle dusunmeyin. Allah insana ÖMÜRnde hayirlisini versin. Hepimiz olecegiz cunku. Korkunuz icinde bol bol dua edin. Ayrica basiniz sagolsun
Bu kez derken daha once bole birsey mi yasadin xanim benimAllah rahmet eylesin. O korkuyu çok iyi biliyorum. Maalesef gece çalan her telefonda ben hala aynı korkuyu yaşıyorum. Önceki gün kardeşim bende kaldı. Sabah çok erken gidiyor ise. Sabah telefonum çaldı. Arayan babam. Açmak istemedim. Sessize aldim ve bekledim. Ben duymayayim bu kez olmasın dedim... Nihayetinde eşimi aradı babam. Kardeşim ise gecikmesin diye aramış meğer. Kimseye bir şey olmamış. Lakin öyle bir travma oluştu ki bende, artık telefonum sessizde. Kotu bir haber almak istemiyorum.
O berbat titreyen ses ile "kaybettik" kelimesini duymak istemiyorum.
Size önerim ise, kabullenmek. Elbette zaman alacaktır lakin herkesin bir gün öleceğini düşünmek biraz sakinlestiriyor insanı.
Allah razi olsun...
Her nefis ölumu tadacak...ama kalbim buna dayanamaz diye korkuyorum sadece o an o haberi alma ani....
Bu kez derken daha once bole birsey mi yasadin xanim benimbende hep sessize aloyorum ama dun gece titresime almisim
Evet beni de tek rahatlatan dua suan ozel gunumde oldugumdan namaz kuran falan ibadet edemiyorum ve cok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?