Sabah 5 'te ölum haberi ;(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Kendimj cok.kotu hissediuorum yanimda olurmusunuz(
Bu sabaha karşi telefonumun titreşimiyle uyandim...amcam trafik kazasi gecirmis ölmüs dün gece haberi aldigimdan beri ruh gibiyim ...ufacik bir uyku uyumadim.kendimi cok bitkin hissediuorum..sanki gözumu kapatsam.yine telefon çalacakmis yine kara haber alacakmısim.gibi geliyor...azönce tam gözlerim kapanacakken tuhaf tuhaf kabuslarla firladim..göz kapaklarim yarim geziyorum ama telefon calacak haber gelecek diye uyumuyorum...inanilmaz panik atak halindeyim...ya babama ya anama ya yawruma ya esime kardeslerime bisey olur onlarinda habberinj boyle alirsam diye şuan cok ama.cok kotuyum...ve bu haberi günun birinde mutlaka alacak olmamiz gerçegi bugun beni yedi bitirdi....desteklerinize ihtiyacim var...

arkadaşım biliyorum çok klasik olacak ama
mutlaka bol bol dua etmen lazım, duada da içinden geçen her şeyi söylemen lazım
ben o şekilde çok rahatlıyorum mesela
başın sağolsun, amcanı Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin

Gece calam telefon malesef uykunun verdigi halle sok etkisi yaratiyor insanda ama dua edin arkadasin dedigi gibi kabullenin ve onunuze bakin bunu kendinkendinize yenmeye calisin . Yoksa dr gitmeniz gerekir guclu olun basiniz sagolsun

Her nefes ölümü tadacaktir diyor bizi Yaradan. Oyle dusunmeyin. Allah insana ÖMÜRnde hayirlisini versin. Hepimiz olecegiz cunku. Korkunuz icinde bol bol dua edin. Ayrica basiniz sagolsun

Evet beni de tek rahatlatan dua suan ozel gunumde oldugumdan namaz kuran falan ibadet edemiyorum ve cok caresizim

Korka korka açtım konuyu
Başınız sağolsun
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Allah rahmet eylesin. O korkuyu çok iyi biliyorum. Maalesef gece çalan her telefonda ben hala aynı korkuyu yaşıyorum. Önceki gün kardeşim bende kaldı. Sabah çok erken gidiyor ise. Sabah telefonum çaldı. Arayan babam. Açmak istemedim. Sessize aldim ve bekledim. Ben duymayayim bu kez olmasın dedim... Nihayetinde eşimi aradı babam. Kardeşim ise gecikmesin diye aramış meğer. Kimseye bir şey olmamış. Lakin öyle bir travma oluştu ki bende, artık telefonum sessizde. Kotu bir haber almak istemiyorum.

O berbat titreyen ses ile "kaybettik" kelimesini duymak istemiyorum.

Size önerim ise, kabullenmek. Elbette zaman alacaktır lakin herkesin bir gün öleceğini düşünmek biraz sakinlestiriyor insanı.

Her nefes ölümü tadacaktir diyor bizi Yaradan. Oyle dusunmeyin. Allah insana ÖMÜRnde hayirlisini versin. Hepimiz olecegiz cunku. Korkunuz icinde bol bol dua edin. Ayrica basiniz sagolsun
Allah razi olsun...
Her nefis ölumu tadacak...ama kalbim buna dayanamaz diye korkuyorum sadece o an o haberi alma ani....

Bu kez derken daha once bole birsey mi yasadin xanim benimbende hep sessize aloyorum ama dun gece titresime almisim

Allah razi olsun...
Her nefis ölumu tadacak...ama kalbim buna dayanamaz diye korkuyorum sadece o an o haberi alma ani....

Gecenin bir yarisi aldiginiz icin cok etkilenmis olmalisiniz. Bende canli gordugum birini 30 dk sonra kamyon altinda gorunce 10 gun disari cikamamistim. Korkuyordum tasitlardan. Zamanla o etkiyi unutuyo ve derin bir sizi kaliyo. Dua edin bolbol en iyi ilactir

Evet beni de tek rahatlatan dua suan ozel gunumde oldugumdan namaz kuran falan ibadet edemiyorum ve cok caresizim

şimdi dini konulara giremeyeceğim de
özel gününüzde olsanız da bildiğiniz duaları okuyabilirsiniz
okuyun tekrar tekrar bu da bir ibadettir

Basin sagolsun
Oda olurse buda olurse diye evhamlanmaya gerek yok
Takdiri ilahi sonucta

Basin sagolsun yakinlarina sabir ve uzun omur versin. Ama biliyor musun cok ilginc bir karaktersin. Bazen gercek olman beni sasirtiyor. Konularin hayata yaklasimin.
Yasin kucuk ve sanirim cok okumadın.

Basın sağolsun. Çok kötü biliyorum bana da öyle 2-3defa haber geldi. 5 sene oluyor hala korkarım çalan telefonlardan. Aşamıyorum malesef bu durumu. Hergün kafamda binlerce senaryo. Umarım sen atlatabilirsin

Hersey bizim icin sonuçta ...
Sabah 4 de .kuzenimin arkadaşı eniştemin ölüm haberini verdi ... yakinda o kadar akrabasi varken sadece ablami ara demis kuzen ... nasil gittik bilmiyoruz avrupadan anadolu yakasina gittik . Teyzemin haberi yoktu Ben kuzene gittim babamlar hastaneye.. evlerine gidince teyzem hazirlanmis servisi bekliyordu bizi görünce attığı feryadı hala kulağımda .
Ve cenazemiz olduğuu mudure bildireyim derken mesajı kuzenime atmisim yalnislikla... ise gitmeyince aradıklarında farketmiştim ... hala telim sesi acıktır erkenden telefon çalsa yuregim kıpırdar ...

Başınız sağolsun.

Dedemin vefat haberini aynı sizin aldığınız saatlerde aldım telefonda.

O gün bugündür alakasız saatte telefon çalsın elim ayağım boşanır..
Annemin babasıydı. Annem ha keza aynen öyle..

Yenemedik biz bunu kaç sene oldu.

Allah rahmet eylesin cnm ailesine ve size sabırlar diliyorum.. kabullenmek tabii acı ama elden bisey gelmiyor bol bol dua edin...!!!

Babamin ölüm haberi gece telefonla gelmisti (hastanedeydi kendisi). O telefonun sesini ve ablamin o an bana bakisini. Annemin telefonu actiktan sonra ciglik atmasini heralde kendim ölene kadar unutmam. Cok iyi anliyorum sizi ve cok duygulandim su an. Allah rahmet eylesin. Sizinde basiniz sag olsun. Rabbim geri kalanlara sabir versin.

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Sevdiğin insanları, arkadaşlarını çağır yanına, ya da sen git. Sevdiğin kişilerle vakit geçirince daha çabuk atlatiyorsun böyle durumlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…