- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
evet hatam olsa hatamı da siz anlayın kı ona gore yorum yapın dıye anlatırdım ama durum aynen buTüm sülaleyi telefonlarını açmayacak kadar ne söyledi, neye inandırdı?
Kimse bir kişinin lafıyla sana hiçbirşey sormadan seni silmez. Herşeyi tam anlattığından emin misin?
.
annem yokAnnenize anlatın o anlatsın olanı biteni. Sizin sessiz kalışınız anlatılanları kabul etmissiniz gibi olmuş.
bilsem ? ne söylendıyse artık kadına kendımı ıfade etmeme de ızın verılmedıAnnen neden açmıyor telefonlarını ?
annem değil canım ananemAnnen neden açmıyor telefonlarını ?
ben onu kıskanıyormusum ona evde kaldın demısım falan daha bır dolu sey hayır o benden buyuk oldugu halde kucuk gosterır mınyon tipli hep onu öle teselli ederdim cok gencsin dıye iftıraya bakarmısınızAklı olan her iki tarafı da dinler, bilip bilmeden sizi nasıl yargiladi aileniz, akrabalariniz anlamadım. Ayrıca nasıl iftira atıyor, ne diyor mesela?
aynen öyle sanırım...Ozaman hepsinin teyzenden bir farki yokmus....
Anneniz yoksa zor o zaman. Kendileri hükmü vermiş. Keşke en başında sessiz kalmasaydınız. Bu saatten sonra boşverin bebeğinize odaklanın. İlahi adalet elbet tecelli eder.annem yok
böyle insanlar nasıl korkmuyorlar allahtan inanamıyorumBizde de bi gelin var aynı. Herkesi küstü dü. Ama neticede kendi yalnız kaldı. Sünnet yaptı bizden kimse gitmedi. Boşver Allah biliyor. Kimseye kendini ıspatlamak zorunda değilsin. Herkes kendi yaptığını çeker.
annesizlikten bunlar işte sahıp cıkanım olmadıgından çok saolunAnneniz yoksa zor o zaman. Kendileri hükmü vermiş. Keşke en başında sessiz kalmasaydınız. Bu saatten sonra boşverin bebeğinize odaklanın. İlahi adalet elbet tecelli eder.
Hmm ben annen sanmıştım yazıklar olsun diyecektim az daha ama o da annane yani bi de seni dinlemeliydi yargısız infaz olmuş resmen yaptığıannem değil canım ananem
Kıyamam annen vefat mı etti ?annesizlikten bunlar işte sahıp cıkanım olmadıgından çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?