sabah akşam ah ediyorum beter ol ey canımı yakan

Teyze anne yarisi heleki annesi olmayan bir cocugun teyzesi ne kadar mubarek bir gorevi elinin tersiyle itmis yetmezmis gibi bir de dusmanlik kin gutmek gutturmek zaten Allahindan bulur bence sende ona kin gutmeyerek sukut ederek olgunluk gostererek ondan farkin oldugunu gostermelisin ...

başlarda öyle idim... cok rahattım allah buyuk dedım sustum duydum sustum gordum sustum... ama bu bayram yuzu suyu hurmetıne bıle ananem kapısını bana kapayınca canımın cok yandıgını anladım

Oyle teyzeler bendede var Allah düşmanımın başına vermesin cinsinden. Yıllarca annemle uğraştılar. Şimdi annem hasta. Bana sardilar. Allahın adaleti var yarına kalsada yanlarına kalmaz merak etme. Öyle teyze olmaz olsun

dragonsmother annen de açmıyor sandım. Eğer herkes seni tek kişinin lafıyla sildiyse sen de onları sil. Ola ki yanyana gelirseniz bana hiç sordunuz mu nedir ne değildir diye? Yazıklar olsun deyip hesap sorarsın.

Benzeri bir şey başıma geldi. Eniştem bir gün bana haksız yere öyle bir laf etti ki tek dediğim laf Nasıl böyle konuşabiliyorsun? Unutma senin de kızın var oldu. Ve senelerdir kızlarıyla sorun yaşıyorlar, üstelik bana iftira attığı konu hakkında. Bazen annemle haber yolluyorlar pink bedduasını geri çeksin diye. Ben de beddua etmedim ki ah ettim. Rabbime havale ettim. Geri çekecek birşey yok diyorum.

Anlayacağın eğer suçsuzsan inan dönüyor devran. Hiç kafanı takma.

Kv min bir lafı vardır, ana olmayınca baba 7kat el olur diye. Sizinki de o iş. Ana olmayınca herkese bir haller olmuş. Allah yardımcınız olsun...

Psikoloji"dragonsmother, post: 47239496, member: 753493"]canım kıskandı dıye evlılıgıme neden golge dusuruyor eskı sevgılım onu arıyormus goya soyleyımmı esıne dıye tehtıt ettı benı boyle bırsey olabılırmı[/QUOTE]
Psikolojisi bozulmuş malesef sakın mutlu görünme yanında daha çok zarar verir allaha dua et Hidayet versin

Oyle bi teyzede bende vardi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ama arkamizdan da hep is cevirriati ilk yalanlarinda ailemle aram bozulmustu bayagi bi sene gorusmemistim kendisiyle sonralari ailemde anladi artik yalanlarini ve suan agziyla kus tutsa kimse inanmiyor gercekten mutlu olmamizi istemezdi ben arrik oyle kabullendim durumu konusmam gorusmem canim sen yinede beddua etme Allah bir gun yalanini ortaya cikarir emin ol sen.sakin ol dusunmemeye calis bosver

biraz olsun içime soğuk su serptin sabırla bende beklıyorum... devranın dönmesini senınde nasıl canını yaktılar sa bugun işte ahını gerı ceksın dıyorlar ah inşallah bende o gunleri, yasarım

Psikolojisi bozulmuş malesef sakın mutlu görünme yanında daha çok zarar verir allaha dua et Hidayet versin[/QUOTE]
hiç gorusmuyoruz bıle artık 1 sene olacak neredeyse...

gerçekten böyle insanlar var işte sizinde basınıza gelmıs anne yarısı dıyorsunuz ama canınızın yarısını alıp gıdıyorlar...

çok samimiyken dedikodu yaptğnz şeyleri mi ortaya döktü??
tmm aile akrabalar szi dinlemeden yargılayamaz ama ateş olmayan yerdende duman çıkmazki

çok samimiyken dedikodu yaptğnz şeyleri mi ortaya döktü??
tmm aile akrabalar szi dinlemeden yargılayamaz ama ateş olmayan yerdende duman çıkmazki
bizim düşmanımız yoktu ki bır olup çekiştireceğim kımse yoktu bırnıne baglıydık ta kı ben evlendım hersey degıstı ondan once evlenmemı çekemedı ... gerçekten hatam olsa soylerım kı bana yol gösterın dıye

Sen ne olursa olsun onların evladısın. Hiç yoktan seni arayıp sana böyle birşey var mı diye sormaları gerekirdi. Ve telefonu açmıyacak kadar neye kızdılar merak konusu ama ben senin yerinde olsam belki de kendimi tutamayıp ilk önce teyzemin evine onunla yüzleşmeye daha sonra da bu teyzem ne atıp tutmuş diye olanları öğrenmek için ailemin yanına çoktan gitmiştim. Ve onları bir şekilde teyzemin anlattıklarının yalan olduğuna inandırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…