- Konu Sahibi dragonsmother
-
evet canımKıyamam annen vefat mı etti ?
canım kıskandı dıye evlılıgıme neden golge dusuruyor eskı sevgılım onu arıyormus goya soyleyımmı esıne dıye tehtıt ettı benı boyle bırsey olabılırmıBeddua etmeyin kiskanmis yazık zamana bırakınddüzelir inşallah
başlarda öyle idim... cok rahattım allah buyuk dedım sustum duydum sustum gordum sustum... ama bu bayram yuzu suyu hurmetıne bıle ananem kapısını bana kapayınca canımın cok yandıgını anladımTeyze anne yarisi heleki annesi olmayan bir cocugun teyzesi ne kadar mubarek bir gorevi elinin tersiyle itmis yetmezmis gibi bir de dusmanlik kin gutmek gutturmek zaten Allahindan bulur bence sende ona kin gutmeyerek sukut ederek olgunluk gostererek ondan farkin oldugunu gostermelisin ...
Yazık yazık teyze anne yarısıdır derler bide ablamın /kardeşimin emaneti diyip koruyup kollayacağı yerde bir de iftira atıyor o annanenede yazıklar olsun birde gun görmüş insan olacak bi kişinin ağzıyla hareket ediyor ya Allah sorsunevet canım
Hamile olduğunuz içinde daha fazla duygusalsınız. Kötü kalpli insanlar er yada geç yalnız kalır.siz yinede beddua etmeyin. Sağlıklı doğumlarannesizlikten bunlar işte sahıp cıkanım olmadıgından çok saolun
Oyle bi teyzede bende vardi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ama arkamizdan da hep is cevirriati ilk yalanlarinda ailemle aram bozulmustu bayagi bi sene gorusmemistim kendisiyle sonralari ailemde anladi artik yalanlarini ve suan agziyla kus tutsa kimse inanmiyor gercekten mutlu olmamizi istemezdi ben arrik oyle kabullendim durumu konusmam gorusmem canim sen yinede beddua etme Allah bir gun yalanini ortaya cikarir emin ol sen.sakin ol dusunmemeye calis bosverişin içinden çıkamadığım bir durumdayım içimde öyle bir hırs ve kin varki
teyzem benden 6 yaş büyüktür arkadasş gibi geçti yılarımız ta ki ben evlenene kadar ben evlenme kararı verınce cok değişti karşı çıkmalar falan yediğimiz içtiğimz ayrı gitmez ne nişanımda yardım ettı ne düğün ne ev yerleştirmesi hepsinde kaçtı arkalara mutlulugumu gormeye tahammul edemedi resmen... zaten hasta bagımlı ilaçlar kullanıyor benım nişan akşamım hiç sevmediği birinin çıkma teklifini kabul etti apar topar ben evlendıkten sonra 3 ay ıcınde evlendı işi gücü olmayan biriyle... dedemlerde zaten teyzemın yaşı geçiyor diye herşeyi kabul etti bütün ev eşyalarını aldılar damat tarafı elini hiçbirseye sürmedi bile beni ilgilendırmıyor zaten teyzemle gorusmuyoruz yuvamı bozmak için türlü oyunlar yaptı en son ananemlerle dayımlarrla aramı bozu iftiralar atarak bana aramızda şehir farkı var diye kimse bana sormadı sen böle yaptınmı diye direk ona inanıp yargıladılar benı sonuç anne tarafımla konusmuyorum herkesi buz kestirdi benden sürekli konusuyor sürekli yalan yanlıs herkesı dolduruyor hakkımda onu nasıl durdurabılırım?... onun yuzuden bayramda bıle ananeme gidemedım ananemı arıyorum acmıyor telefonumu yuzume kapıyor. o teyzem dediğim insan canımı öyle yaktı ki ona okadar beddua edıyorum ki son zamanlarda anlatamam ilahı adalet ne zaman yerini bulur içimdek, kinim dinmiyor yapılanları hazmedemıyorum.. nasıl kendımı durdururum heleki, 3 gundur cok kötuyum eşimde anladı depresyona girdim resmen bana bir akıl verın lutfen nasıl serinletirim kalbımi allah büyük diyorum ama adaleti hemen istiyorum yerlere yapışsın istiyorum... yanlış bılıyorum ama ne kadar canım yandıgını tahmın edemezsıniz
biraz olsun içime soğuk su serptin sabırla bende beklıyorum... devranın dönmesini senınde nasıl canını yaktılar sa bugun işte ahını gerı ceksın dıyorlar ah inşallah bende o gunleri, yasarımdragonsmother annen de açmıyor sandım. Eğer herkes seni tek kişinin lafıyla sildiyse sen de onları sil. Ola ki yanyana gelirseniz bana hiç sordunuz mu nedir ne değildir diye? Yazıklar olsun deyip hesap sorarsın.
Benzeri bir şey başıma geldi. Eniştem bir gün bana haksız yere öyle bir laf etti ki tek dediğim laf Nasıl böyle konuşabiliyorsun? Unutma senin de kızın var oldu. Ve senelerdir kızlarıyla sorun yaşıyorlar, üstelik bana iftira attığı konu hakkında. Bazen annemle haber yolluyorlar pink bedduasını geri çeksin diye. Ben de beddua etmedim ki ah ettim. Rabbime havale ettim. Geri çekecek birşey yok diyorum.
Anlayacağın eğer suçsuzsan inan dönüyor devran. Hiç kafanı takma.
anası olmayanın kımsesi olmaz derler aynen öyle...Kv min bir lafı vardır, ana olmayınca baba 7kat el olur diye. Sizinki de o iş. Ana olmayınca herkese bir haller olmuş. Allah yardımcınız olsun...
Psikolojisi bozulmuş malesef sakın mutlu görünme yanında daha çok zarar verir allaha dua et Hidayet versin[/QUOTE]Psikoloji"dragonsmother, post: 47239496, member: 753493"]canım kıskandı dıye evlılıgıme neden golge dusuruyor eskı sevgılım onu arıyormus goya soyleyımmı esıne dıye tehtıt ettı benı boyle bırsey olabılırmı
gerçekten böyle insanlar var işte sizinde basınıza gelmıs anne yarısı dıyorsunuz ama canınızın yarısını alıp gıdıyorlar...Oyle bi teyzede bende vardi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ama arkamizdan da hep is cevirriati ilk yalanlarinda ailemle aram bozulmustu bayagi bi sene gorusmemistim kendisiyle sonralari ailemde anladi artik yalanlarini ve suan agziyla kus tutsa kimse inanmiyor gercekten mutlu olmamizi istemezdi ben arrik oyle kabullendim durumu konusmam gorusmem canim sen yinede beddua etme Allah bir gun yalanini ortaya cikarir emin ol sen.sakin ol dusunmemeye calis bosver
bizim düşmanımız yoktu ki bır olup çekiştireceğim kımse yoktu bırnıne baglıydık ta kı ben evlendım hersey degıstı ondan once evlenmemı çekemedı ... gerçekten hatam olsa soylerım kı bana yol gösterın dıyeçok samimiyken dedikodu yaptğnz şeyleri mi ortaya döktü??
tmm aile akrabalar szi dinlemeden yargılayamaz ama ateş olmayan yerdende duman çıkmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?