:( sabah bulantilari

burcuestetic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
262
102
43
Cook kotuyum ben her sabah uyandigimda istifta ediyorum. Herkezin bulantilari var biliyorum fakat ben istifra etmeden kendime gelemiyorum 3 gundur bu bole. Onceden sadece oguruyordum. Simdi serum takilicam. Ben bunu ne zmana kadar yasicam. Hergun agliyorum. 8. Haftama girdim benim gibi olan arkadaslar varsa lutfen yazsin.

Geçmiş olsun şekerim ben üç ay çektim serum da yedim hiçbişey yiyemediğim de oldu 6 kilo verdim 4.ayımda geçti şuan hala çok uzun süre aç kaldığımda veya sabah uyandığımda çıkardığım oluyo nadiren de olsa. O yüzden sabret sürekli bişeyler atıştır ve stres yapma stres tetikliyor çünkü. Allah yardımcın olsun

Saol allah razi olsn. Ama bu cok rahatsiz edici daha cook var desene. Oksururken bile istifta ediyrm. Ustelik sinuzit olmusum oksuruk yapiyor cok rahatsizim. Serum

Basucuna bi kavanoz icerisine cubuk krakerleri doldur, yataktan kalkmadan ye. Ogun aralarin az olsun, mideni rahatsiz edecek yiceklerden uzak dur, yesil elma ye. Mesela bir arkadasim sadece makarna ve yogurtla gecirmisti ilk aylarini. Zorlu bi surec, Allah yardimciniz olsun..

ben 3 aylik olana kadar yasadim sonra kendiliginden gecti ac kalma ac kalirsan daha cok bulaniyor tuzlu biskuvu ye tatlim

canım çok geçmiş olsun seninle aynı kaderi paylaşıyoruz acı içindeyim 6.hafta başladı bulantılarım haftasonundan beri kusuyorum artık canım o kdr çok acıyor ki geceleri bulantı ile uyanıyorum ne yaptıysam fayda etmedi zencefil nane ve limon krakerler yok yok olmuyor 10.hafta itibariyle giderek azalıyormuş inşallah seninkisi azalmıştır canım ben mahvoldum artık gücüm kalmadı sabah akşam kusuyorum hastaneye nereye gidicemi bilmiyorum özel hastaneler çok para alıyorlar gidip serumla sıvı taksiyesi almam gerekli napıcamı bilemiyorum

ben 18 hafta cektım, maalesef yapacak hıcbırsey yok

zor gunler, zor gecıyor....

kısıden kısye degısır mutlaka ama bende saydım gececek dıye, dr da oyle demıstı 10-12 haftalarda gecer dıye, gecmıyor, nerden baksanız 18 haftayı buluyor sonra hafta bı kac taneye dusuyor 20den sonra ohh dıyorsunuz

32de de mıde yanmaları baslıyor

Canım hiç tahmin etmiyordum böyle bulantılarımın olacağını biraz aile hekimliğine gidiyorum sıvı takviyesi yapıcaklar çünkü artık hiç dermanım kalmadı çalışıyorum da düşük tehlikem var var onun stresi Allahın izniyle çok şükür bebişim benimle ama risk devam ettiği sürece tedirginliğim de devam edicek gibi kolay kazanılmış bir duygu değil tüp bebek tedavileri uğraşlar Rabbim çok şükür nasip etti ilk denemede biraz daha güçlük çekerim ama insanız ya nihayetinde bulantıya kusmalar da eklenince artık takatin kalmıyor kusarken kasılmalarım ve acı acı öğürmelerimden dolayı acaba bebeğim zarar görüyor mu korkusu inşallah en kısa zamanda ferahlarız sana da geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum neler hissettiğini

bebegıne hıc bırsey olmaz hıc korkma, bulantıların caresı yok bebege zararıda yok, aksıne bebegı korumak ıcın olan bı mekanızma sankı,

sen yat dınlen ani hareket etme, uzanma, bırden yataktan kalkma, cok yurume, uzun sure oturma, bunlara dıkkat etmen yeterlı,

bıde ekmek arası domates peynırı tavsye ederım bana ıyı gelıyordu. tek yıyebıldıgım seydi :)

canım çok teşekkür ederim dediğim gibi birzdan serumla sıvı ve vitamin takviyesi almaya gidiyorum çünkü çok halsizleştim inşallah erkenden biter ne diim buna da şükrediyorum binlerce kez dediğini denicem ama kahvaltı yapamıyorum hiçbirşey yiyemiyorum zorluyorum dün öğlen yediklerimi akşam yediklerimi hepsini acı acı çıkardım Allah yardımcımız olsun çalışıyorum masa başı ama ayaklarımı uzatıyorum sürekli altıma da minder koyuyorum öyle idare ediyorum işte

bende aynı durumdaydım cnm hıc zorlama yıyecegım dıye, canın cekerse ye, zaten nefret edıyorsun yemeklerden, tvde reklam gorunce bıle mıdem kalkıyordu. evde mutfagın kapısı kapalı duruyrdu mutfaga bıle bakamıyordum. cogu ac gezdım. ama en ıyı yıyebıldıgım dedıgım gıbı ekmek arası domates peynır, oglenlerıde ev yemeklerı yapan yerlerde yogurtlu semız otu salatası gıbı fresh sey bulursam bı ıkı catal alıyrdm o kadar.

dayanması cok zor bılıyorum ama hep mutlu olmaya calıs, dua et ALlah dayanma gucu versın, bırde sakın zorlama kendını yemek ıcın de calısmak ıcın de... en agır donemını suan yasıyorsun bıraz sıddetı onumuzdekı haftalarda azalacak. ALlah tamamına erdırsın saglıklaa...

amin canım inşallah dediğini mutlaka dikkate alıcam bugünümü kurtarayım da serum iyi gelicektir muhakkak azalır umuduylayım ben de kokulara tahammül edemiyorum eşim bile sarılmak istiyo midem kalkıyo dayanması çok zor ama dayanıcaz napalım biliyo musun hiç midemin bulanacağı ihtimalini düşünmemiştim aklıma bile gelmemişti hani bana olmaz diye düşünüyordum hayırlısı ekmek arası domates peynir iyi fikir denicem Allah seninkisini de tamamına erdirsin

sağol cnm, ınsan hıc oyle olacagnı kendıne konduramıyor gercekten

serum ıyı gelıyor ben rahatlamıstım oyle uyumustum kı... umarım uzun surmez sıkıntıların

ben yenı yıkanmıs nevresımde bıle yatamıyordum, esıme sırtımı donup yattım hep, ısten gelıyor elını yuzunu yıkayım oturuyordu yanıma, sabun kokuyorsun dıye kovuyordum garıbım cok cektı benden

Allah razi olsun suan 10. Haftamdaym kolumda serum takili.yine. ewime geldm uyu

Suan 9. Haftam bitti 10 a girdim. Ben hala ayniyim hatta daha beterim kalcamdan bulanti ignesi yedim. Kolumda serum yatiyorum ewimde 3 saattr hemde. Son.48 saati.hatirlamak dahi istemiyorum. Yazdjklarnz morel oldu. Tesekkr ederim. Doktorum 2 ay daha devam eder dedi. Serumla yasicam.sanirim cunkj.hicbisi.yiyrmiyrm eksi yogurttan baska. Kreker.hic fayda etmedi. Ben 2 aydir acim allah hepimizin yardimcisi olsn

Canım ben serum aldım 2 gün daha alıcam kaç saattir Uyuyodum kalktım yine aynıyım artık yemek dahi yiyemiyorum serum bana mısın demedi sadece uyuttu saatlerdir acı çekiyorum 10.haftalık daha iki ay sürer diyorsa ne yani 5 aya kadar mı devam edecek beni uyutsunlar başka bişey istemiyorum

Ben de gittim devlete çok uzun Zmn sonra insanın yüzüne bile bakmıyorlar idrarda keton pozitif çıkarsa normal koşullarda serum bağlamaları gerekiyor ki fakat ilaç yazıp gönderdi bu kullandığımız ilaçlar da bizi bu hale getiriyo progestan iğne vuruluyorum kesinlikle aşırı kusma ve bulanrımın baş sebeplerinden iyi olmana sevindim canım sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…