Sabah bulantilarina bir cözüm bulan varmi

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Arkadaslar bir bardak suya hasret kaldim suyu icmeyi birakin baktigimla lavaboya kosmam bir oluyor. Bir gün icinde en az 3-4 kez kusmalar hic bitmiyor ne denedimse ise yaramadi hastaneden verilen serum, vitamin, ilaclar hic biri ise yaramiyor... Baslarda cubuk kraker cok iyi geliyordu ama yok simdi oda fayda etmiyor

malesef canim tek cözümü hastaneye yatip sürekli serum alman ben bihafta hastanede yatiyodum serum ciktigi anda tekrar basliyodu ikigüne yine hastaneye giderdim, iki cocugumdada toplam 100 serum almisimdir 3 ay bittiginde bayaa azaliyodu umarim seninde öyle olur ewde cekme bence git yat serum al, zaten biyerden sonra mecbursun bebek icin

Canim 4-5 serum da ben aldim dedigin gibi serumdan sonra biraz iyiyim ama ertesi gün sabah yine ayni durum mevcut, hastane de birgün kaldim 4 litre serum verdiler ama iki gün gecti durum ayni tekrar bastan kusmamak icin agzinda sürekli bir kuru ekmek veya ona benzer seyleri uzun uzun cigne dedi doktor yapiyorum yuttugum anda ayni.. Cok zor bir durum hamileligini dogru düzgün yasatmiyor insana... Ne bileyim vardir belki kisada olsa rahatlatan yiyecekler özellikle sivi bir damla sivi almiyorum günde ne denesem boş

rezene cayini öneren cok oldu bana ama sanmiyodum bende fayda edecegini cünkü, onuda cikarirdim hemen, hergün 3 veya dört serum alman lazim, ama 3 ay bittiginde bayaa azaliyor, senbidene istersen taze rezeneden bicay kasigi kadar rendele veya dogra kücük kücük, kaynamis suda enfazla 5 dakika demlensin belki rahatlatir

canim ben sivi olarak hic birsey alamiyorum bile agzima daha migdeme inmeden cikiyor... migde bombos kusarken karnina kramp giriyor resmen bazan duvari yumrukluyorum hani birkere öggg deyince cikmiyor nerden baksan en az bi 5 dk sürüyor... kimi arkadaslarda bulanti bile en fazla 1-2 defa oldu ki ben sahidim doktora soruyorum hamilelik hormonlari cok olan bayanlarda daha cok olur diyor baskada birsey demiyor.. bu durumlarda serum disinda tek care fitil mis

arkadasim ben fitilde kullandim ama naafile hic kar etmedi ayni senin gibi artik cikarmaktan midem agrirdi nefes alamiyodum cikicak biseyde yok cünkü ne yiyodum ne icebiliyodum ama sürekli bir ögürme haali, bir haftada 5 kilo vermistim tek carem serumdu. Allah yardimcin olsun ceken bilir, hep etrafimdaki hamilelere özenip dururdum negüzel geciriyolar diye insaallah kisa sürede toparlarsin

Benimde cok bulantim ve kusmam oluyordu ama hastaneye yatacak kadar degildi sükür ben sonradan ögrendim sakiz cignemek cok iyi geliyormus bi arkadasim soyledi ve hamilelİgi boyunca hic kusmadi kesinlikle tavsiye ederim
Bu arada kiz bebek anneleri daha cok kusuyor

bak bu dogrudur arkadasim ben iki kizimdada cok cektim okadarki, suan ücüncü bebegimi bekliyorum aynilarini yasiycagimi saniyodum ama olmadi hafif bulantilarla gecince cok sasirdim bende bituhaflik var dedim doktora, oglum olacakmis bizde ona yorduk..

Tesekkür ederim insallah bikac güne kadar gecer biter bu durum artik Bende cok duymustum kiz bebekte bulanti daha cok olurmus diye hatta hastanede ki doktora bile sordum böyle birsey mûmkünmü diye.. Hamilelik hormanlari yüksek bayanlar budurumu yasar.. Bu kisiden kisiye degisir bebekle alakasi yok demisti.. Benim gönlümden hep kiz geciyor :)) saglikli olsunda artik kiz erkek yine de cok önemli degil. Fitili de son care diye verdiler aldim ama nasil 5 dk sonra bi agri basliyor karnimda durmak mümkün degil bu seferde bos mideyle karin agrisindan wc e kos simdi fitil den de korktum bebegime birsey olucak diye onuda kullanmiyorum... Sakizi hic agzima almadim suana kadar birde sakiz deneyecegim

oğlumda hiç kusmadım çok rahat gebelik geçirmiştim şimdi kızım olacak bu gebeliğimde süründüm resmen ilk dört ay ne yapsam ne ilaç kullansam fayda etmedi malesef bana da önerilen hiç birşey fayda etmedi sabretmekten başka çare yok gibi çok şükür ki 4 ay sürdü bulantılarım 9 ay boyunca bulantı yaşayıp kusanlar var düşündükçe halime şükrediyorum herşeyden tiksinmek çok berbat bir duygu bilirim :26:

Gecenin bu saatinde bile ayaktayim tam uyuyorum uykumdan uyanip öggg öggg basliyorum iki saattir wc de bittim resmen birsey yeme icme olmadigi icinde sapsari su gibi cikiyor midemden sanki kusunca midem doluda.. Agzimda sütlü seker olucak tüm zaman bulanti hala var ama kusma yok seker bitsin o an basliyorum wc e kosmaya ahh annem simdi nasilda iyi anliyorum seni dokuz ay karnimda tasidim seni ben derken ne demek istedigi cok iyi anliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…