- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Herkesin öyle canım demekki akşam şişkinlik normal birşey ama benim iki gündür şişkinlik olmuyor korkmaya başladım bugunde olmazsa bı tuhaflık var diyip hastaneye mi gitsem ne yapsam bilemedimBende 5.5 haftalık hamileyim ve karnım şişmeye başladı pantolonlarım dar gelmeye başladı. Bu kadar şişmek normal mi bilemedim???
Vucut alisiyo canim neden sikinti yapiyosun? Iyi dusun demekki gaz yapicak yiyecek ve iceceklerden uzak duruyosun yavas yavas alisiyosun cunku korkma zaten 1-2 haftaya ikili teste cagirir seni doktorun ne olur iyi dusun korkmaHerkesin öyle canım demekki akşam şişkinlik normal birşey ama benim iki gündür şişkinlik olmuyor korkmaya başladım bugunde olmazsa bı tuhaflık var diyip hastaneye mi gitsem ne yapsam bilemedim
Canim ya bu güzel yorumun için teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum yorumunlaVucut alisiyo canim neden sikinti yapiyosun? Iyi dusun demekki gaz yapicak yiyecek ve iceceklerden uzak duruyosun yavas yavas alisiyosun cunku korkma zaten 1-2 haftaya ikili teste cagirir seni doktorun ne olur iyi dusun korkma
hep mutlu ol insallah benimde az kaldi dedigin gibi ama bu saatten sonrasi gecmiuo inan dun gibi hatirliyorum test vakitlerini kalbini ferah tut :))Canim ya bu güzel yorumun için teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum yorumunlaaynen 2 hafta sonra çağırdı doktorum inşallah hayırlı guzel haberlerini alirim bebegimin senin gibi 30 lu haftalara gelmeyi dört gözle bekliyorum sende sağlıcakla al kucağına inşallah
Çok sağol canım bnim bugunde şişkinlik olmadı senin yorumunla içimı ferah tutuyorum gerçektenAmin canim benim
hep mutlu ol insallah benimde az kaldi dedigin gibi ama bu saatten sonrasi gecmiuo inan dun gibi hatirliyorum test vakitlerini kalbini ferah tut :))
Suan 10 haftalık ve şişkinlik çok yok 4 gün önce nasıl şişkinlik vardı ama şimdi yokKac haftaliksiniz miski amber
Bilmiyorum ki telaş ettim bişe oldu diye :) inşallah vücüdum alismistir iyi bari seninde sismiyormuş içim rahatladı :)Ay canım niye üzülüyorsun herkeste farklı olur ve vucudub alıştı demekki belki gazlar dışarı çıkıyordur bir şekilde :) ben adet tarihine gore 7 haftaligim hiç karnim sismiyo evet çok gaz var ama gidiyor işte :)
Kız şimdi ben mi endiselensem niye sismiyor diye :)Bilmiyorum ki telaş ettim bişe oldu diye :) inşallah vücüdum alismistir iyi bari seninde sismiyormuş içim rahatladı :)
Vala bn çok çıkaramıyorum çok nadir oluyor. . az yemek yiyorum herhalde ondan rahatım bnde :)) ne kadar tatlısın ya doğalsin vala ohh :)))K
Kız şimdi ben mi endiselensem niye sismiyor diye :)
Her insan farklı işte. Bide afedersin benim her yemekten sonra bir lokma bile yesem gaz oluyor ama çıkarıyorum ben gazi ondan sismiyodur
Bnde çok şaşırmışTım bi anda bu kadar hafta :) bnim doktorum adetin bitiminden sayıyor o yüzden bi hafta geri sayıyorum bn :)Ahaha sag ol canım sen de oylesin :) ben de son adete gore 7 haftaligim. Boyle hesaplandigini bilmiyordum ondan soktayim nasıl 7 haftaligim ben ya diye
Hamileliğin sonlandı miHamile oldugumu ogrendigimden beri boyleyim ben de. 6 haftalik su an ama ben dis gebelik yasadigimi ogrendimilac verdi doktor sonlanmasi icin hala deli gibi karnim ve midem gurulduyor ve gazim var. acaba bu normal mi
Cuma gunu igne oldum. degerlerin dusup dusmedigine bu cuma bakacak insallah. degerlerimin duamesini umuyorum insallahHamileliğin sonlandı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?