Sabah göbeğim dümdüz aksam şişiyorum

Bende 5.5 haftalık hamileyim ve karnım şişmeye başladı pantolonlarım dar gelmeye başladı. Bu kadar şişmek normal mi bilemedim???
Herkesin öyle canım demekki akşam şişkinlik normal birşey ama benim iki gündür şişkinlik olmuyor korkmaya başladım bugunde olmazsa bı tuhaflık var diyip hastaneye mi gitsem ne yapsam bilemedim

Herkesin öyle canım demekki akşam şişkinlik normal birşey ama benim iki gündür şişkinlik olmuyor korkmaya başladım bugunde olmazsa bı tuhaflık var diyip hastaneye mi gitsem ne yapsam bilemedim
Vucut alisiyo canim neden sikinti yapiyosun? Iyi dusun demekki gaz yapicak yiyecek ve iceceklerden uzak duruyosun yavas yavas alisiyosun cunku korkma zaten 1-2 haftaya ikili teste cagirir seni doktorun ne olur iyi dusun korkma

Vucut alisiyo canim neden sikinti yapiyosun? Iyi dusun demekki gaz yapicak yiyecek ve iceceklerden uzak duruyosun yavas yavas alisiyosun cunku korkma zaten 1-2 haftaya ikili teste cagirir seni doktorun ne olur iyi dusun korkma
Canim ya bu güzel yorumun için teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum yorumunla aynen 2 hafta sonra çağırdı doktorum inşallah hayırlı guzel haberlerini alirim bebegimin senin gibi 30 lu haftalara gelmeyi dört gözle bekliyorum sende sağlıcakla al kucağına inşallah

ben hamile değilim henüz ama hep öyleyim afedersin her bkn gizlisi var bende şeker troid vs heralde ödemde gizli oluyo.

Amin canim benim
hep mutlu ol insallah benimde az kaldi dedigin gibi ama bu saatten sonrasi gecmiuo inan dun gibi hatirliyorum test vakitlerini kalbini ferah tut :))

Amin canim benim

hep mutlu ol insallah benimde az kaldi dedigin gibi ama bu saatten sonrasi gecmiuo inan dun gibi hatirliyorum test vakitlerini kalbini ferah tut :))
Çok sağol canım bnim bugunde şişkinlik olmadı senin yorumunla içimı ferah tutuyorum gerçekten

Akşamları şişlik değil de şu aralar ayaklarım 2 katına çıktı benim de patliycak gibi oluyor kızlar bacaklarım filan..Tuzlu ,hamurişi, tatli yememek gerekiyor ama boğazımı da kisamiyorum ki napiym.

Bi yere çaylı pastali oturmaya gitsem artık millet biliyor huyumu 2. Tabağı ben almadan yan yana tepeleme 2 tabak hazirliyorlar sarmalar, börekler,kısırlar gel de yeme daha gitmeden hayalini kuruyorum yiyeceklerimin benim de işime geliyor hamilelikten sonra zaten bi diyet başlangıcı olucak şimdi hamilelik bahanesiyle abartmadan yiyim bari diyorum

Ay canım niye üzülüyorsun herkeste farklı olur ve vucudub alıştı demekki belki gazlar dışarı çıkıyordur bir şekilde :) ben adet tarihine gore 7 haftaligim hiç karnim sismiyo evet çok gaz var ama gidiyor işte :)

Bilmiyorum ki telaş ettim bişe oldu diye :) inşallah vücüdum alismistir iyi bari seninde sismiyormuş içim rahatladı :)

K
Bilmiyorum ki telaş ettim bişe oldu diye :) inşallah vücüdum alismistir iyi bari seninde sismiyormuş içim rahatladı :)
Kız şimdi ben mi endiselensem niye sismiyor diye :)

Her insan farklı işte. Bide afedersin benim her yemekten sonra bir lokma bile yesem gaz oluyor ama çıkarıyorum ben gazi ondan sismiyodur

K

Kız şimdi ben mi endiselensem niye sismiyor diye :)

Her insan farklı işte. Bide afedersin benim her yemekten sonra bir lokma bile yesem gaz oluyor ama çıkarıyorum ben gazi ondan sismiyodur
Vala bn çok çıkaramıyorum çok nadir oluyor. . az yemek yiyorum herhalde ondan rahatım bnde :)) ne kadar tatlısın ya doğalsin vala ohh :)))

Ahaha sag ol canım sen de oylesin :) ben de son adete gore 7 haftaligim. Boyle hesaplandigini bilmiyordum ondan soktayim nasıl 7 haftaligim ben ya diye

Ahaha sag ol canım sen de oylesin :) ben de son adete gore 7 haftaligim. Boyle hesaplandigini bilmiyordum ondan soktayim nasıl 7 haftaligim ben ya diye
Bnde çok şaşırmışTım bi anda bu kadar hafta :) bnim doktorum adetin bitiminden sayıyor o yüzden bi hafta geri sayıyorum bn :)

Hamile oldugumu ogrendigimden beri boyleyim ben de. 6 haftalik su an ama ben dis gebelik yasadigimi ogrendim ilac verdi doktor sonlanmasi icin hala deli gibi karnim ve midem gurulduyor ve gazim var. acaba bu normal mi

Benim o ay adetim 4 gün sürdü :) adetin bitiminden de saysak yine ortalama aynı hafta oluyorum ben daha doktora gitmedim korkuyorum daha once dusuk yaptım. Haftaya gidecem şimdi gidersem kalp atışı baslamamissa stresten ölürüm Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…