Sabah hemen acıkma

perilisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
52
31
38
Eskişehir
Kızlar merhaba 7 haftalık gebeyim son günlerde sabah direk açlıkla uyanıyorum ve mide bulantısı oluyor. Gebelikten önce saatlerce aç dayanabilirdim şuan 1 saatten fazla aç kalamıyorum sabahları. Sizdede böyle bir durum var mı . Kahvaltı hazırlama süresi bile gözümde çok büyüyor çayı beklemeden direk peynir ekmek yiyorum sadece

Aman şikayet etmeyin bu durumdan. Kimileri doğuma kadar bulantıyla geçiriyor hiç bişey yiyemiyorlar. Miğde bulantınız acıktığınız içindir siz sık sık ve az az yemelisiniz demekki çok uzun süre açlığa dayanamıyorsunuz doktorunuza da sorun mutlaka altında yatan belki başka bi sebep vardır

Ne güzel acıkmak bir nimet. Aylarca kustuğum için uykularım bölünür o şekilde uyanır yine kusacağım diye uyuyamazdım.
Sabah ilk olarak leblebi, gevrek, kraker, galeta tarzı şeyler ile ilk atıştırın o süreçte kahvaltı hazırlayın. Hafife bulantınız bastırır.

Reactions: The
Ben de saat 05:00 gibi korkunç acıkıyorum. İlk haftalar daha çoktu. Hemen muz yiyorum ben de.
14. Haftadan beri sanki biraz daha azaldı ama bugün 05:00 da aç olmadan uyumuştum. 05:15 gibi açlıktan midem kazınarak uyandım:)
Sabah da toplantılarım uzadığı için badem, fındık gibi atıştırıyorum tutuyor

Merhaba bendede sizinki gibi aşırı acıkma hissi oluyor . Nasıl çözdünüz bu durumu sizin gibiyim çayı bekleyemeden peynir ekmek atıştırıyorum . Sonradan düzelirmi bu durum acaba

Bu var daha kötüsü ise sürekli atıstırma isteği. Ya bir elma ya tuzlu bisküvi ya çerez. Asla doymuş hissedememek. Bulantıdan dolayı yemek yiyemeyenler bir şekilde ağzına tıkayıp yiyor ve hamileliği 10-15 kilo kapatıyor. Sürekli acıkan, günden güne kilo alanlar ne etsin. Tamam bebegimizin sagligi onemli de. Aşırı kilo alımı depresyonun en onemli sebeplerinden.

Herkesinki kendine zor bence :)
Yaşamadan bilinmiyor.
Bulantıdan 6 ay lokma yiyemedim. Serumla durdum ona rağmen sürekli kustum. Kalan zamanda da simit, ekmek, muz, tatlı yiyebildim bu kadar. Haliyle o süreçte çok zayıfladım da. Bana sorsan da doğumdan sonra kilo bir şekilde verilir ama geceli gündüzlü kusarak 8-9 ay geçirmek korkunç bir tramva. 1 ay erken doğum yaptım iyi ki erken olmuş diyorum yoksa hala kusarak geçiriyor olacaktım şu zamanı.

Merhaba bendede sizinki gibi aşırı acıkma hissi oluyor . Nasıl çözdünüz bu durumu sizin gibiyim çayı bekleyemeden peynir ekmek atıştırıyorum . Sonradan düzelirmi bu durum acaba
Ah Canım neler çektim ben bu haftama gelene kadar 7. Haftadan sonra bulantım başladı 13 haftaya kadar devam etti ağzıma lokma koyamıyordum ve aşırı açtım sürekli acıkma hissi … şuan 18 haftalığım bulantılarım düzeldi ama acıkma tam gaz devam ediyor sürekli az az beslen gece uyumadan 2 saat önce meyve ve çerez ye gece en azından tutuyor

Oof yaa çok berbat bişey dediğiniz gibi yapıyorum düzeldim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…