Gebeliğe Hazırlık sabah ilişki daha mı iyi arkadaşlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
sabah ilişki daha mı iyi arkadaşlar gebe kalmak için acaba . öyle bir duyum aldım ama dogrulugunu bilemiyorum . bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

teşekkür ediyorum şimdiden

Allahım hepimize salih saliha evlarlar nasip etsin kucaklarımızı doldursun

Farketmez canım yumurtlama günlerini degerlendir özellikle garanti olsun dersen de adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olun

sabah ilişki daha mı iyi arkadaşlar gebe kalmak için acaba . öyle bir duyum aldım ama dogrulugunu bilemiyorum . bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Doğru duymuşsun canım. Sabah spermler daha hareketli olur. Gebelik şansı yükselir.

buarada cok tesekkur ederim siz hamile misiniz
Yok değilim. Bende istiyorum ama eşimde de bende de bazı sıkıntılar vardı. Geçen aya kadar hallettik şimdi beklemedeyiz. Yumurtlama günleri sabah yapmaya gayret ediyorum bende, öncesinde şekersiz acı bi Türk kahvesi içiriyorum eşime. Sonrasında da da kalçamın altına yastık koyarak ayaklarımı dikiyorum. Dün yumurtlama günümdü bakalım tutacak mı :)

Yok değilim. Bende istiyorum ama eşimde de bende de bazı sıkıntılar vardı. Geçen aya kadar hallettik şimdi beklemedeyiz. Yumurtlama günleri sabah yapmaya gayret ediyorum bende, öncesinde şekersiz acı bi Türk kahvesi içiriyorum eşime. Sonrasında da da kalçamın altına yastık koyarak ayaklarımı dikiyorum. Dün yumurtlama günümdü bakalım tutacak mı :)

canım Allahım nasip etsin hepimize sağlıkla güzellikleeee YARABBİM.....

bizde de her ikimizde de sıkıntılar var

Bızım aksam oldu cnm hamıleyım sabah spermlerın daha canlı oldugunu soyluyorlar ama bılmıyorum

Back
X