- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Farketmez canım yumurtlama günlerini degerlendir özellikle garanti olsun dersen de adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olun
Doğru duymuşsun canım. Sabah spermler daha hareketli olur. Gebelik şansı yükselir.sabah ilişki daha mı iyi arkadaşlar gebe kalmak için acaba . öyle bir duyum aldım ama dogrulugunu bilemiyorum . bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
teşekkür ediyorum şimdiden
Allahım hepimize salih saliha evlarlar nasip etsin kucaklarımızı doldursun
Doğru duymuşsun canım. Sabah spermler daha hareketli olur. Gebelik şansı yükselir.
Doğru duymuşsun canım. Sabah spermler daha hareketli olur. Gebelik şansı yükselir.
Yok değilim. Bende istiyorum ama eşimde de bende de bazı sıkıntılar vardı. Geçen aya kadar hallettik şimdi beklemedeyiz. Yumurtlama günleri sabah yapmaya gayret ediyorum bende, öncesinde şekersiz acı bi Türk kahvesi içiriyorum eşime. Sonrasında da da kalçamın altına yastık koyarak ayaklarımı dikiyorum. Dün yumurtlama günümdü bakalım tutacak mı :)buarada cok tesekkur ederim siz hamile misiniz
Yok değilim. Bende istiyorum ama eşimde de bende de bazı sıkıntılar vardı. Geçen aya kadar hallettik şimdi beklemedeyiz. Yumurtlama günleri sabah yapmaya gayret ediyorum bende, öncesinde şekersiz acı bi Türk kahvesi içiriyorum eşime. Sonrasında da da kalçamın altına yastık koyarak ayaklarımı dikiyorum. Dün yumurtlama günümdü bakalım tutacak mı :)
Halledersiniz canım hayırlısıyla.canım Allahım nasip etsin hepimize sağlıkla güzellikleeee YARABBİM.....
bizde de her ikimizde de sıkıntılar var
Halledersiniz canım hayırlısıyla.
mümkünse evet vücut dinlenmiş kafa dinlenmiş oluyor.
Bızım aksam oldu cnm hamıleyım sabah spermlerın daha canlı oldugunu soyluyorlar ama bılmıyorumsabah ilişki daha mı iyi arkadaşlar gebe kalmak için acaba . öyle bir duyum aldım ama dogrulugunu bilemiyorum . bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
teşekkür ediyorum şimdiden
Allahım hepimize salih saliha evlarlar nasip etsin kucaklarımızı doldursun
Bızım aksam oldu cnm hamıleyım sabah spermlerın daha canlı oldugunu soyluyorlar ama bılmıyorum
Amin cnm allah sızlerede nasıp etsın ınsAllahım analı babalı buyutsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?