sabah ıse gıderken ne gıysem makyaj nasıl yapsam sacım basım kırızıne gıren varmı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
sabahları ıcımden hıc gıyınmek falan gelmiyor uykulu uykulu sabah 7 de uyanıyorum sızler aksamdanmı ne gıyecegınızı hazılıyorsunuz yoksa benım gıbı arkadaşlar varmı???

Biraz işyerine bağlı birşey sanırım ..Benim işyerim öyle çok süsü, topukluyo filan kaldıracak bir ofis değil çok rhatım bu konuda:) Sabah dolabı açarım elime ne geçerse onu giyerim temiz, ütülü olsun yeter..Öyle saatlerce düşünmeye gerek yok sanırım..
Ama bir banka gibi gözönünde bulunulan biryer olsa daha dikkatli olurdum sanıyorum, kesin akşamdan hazırlığımı yapardım öyle olunca rht olur.

Ben çok rahatım bu konuda çünkü fazla kıyafetim yoktur:9: Doğal olarak seçmek zorunda kalmam, makyaj da yapmam, yapsam bile fondoten ya da pudra, ten rengi bir far ve rimel ile tamamlarım.
Belki de köye gittiğim için bu kadar rahatım yeni aldığım ayakkabıları bile giymek istemem:9:

işe giderken 7de kalkar 8 de cıkardım..aksamdan kıyafetı hazırlarım..çok kıyafetım yoktur zaten az oz..sabahta makyaj azcık kahvaltı hızlı hızlı olur bıter..arada bır telaşlı olurum oda akşamdan hazırlık yoksa moral bozuksa o sabah..ama şuan bır ısım bıle yok bulamıyorum..gorusmeye gıdıyorum ya maas cok az ya cay servısıde yapın dıyorlar delırıcem..santral sekreter cay servısı mı yapar?

Selam..
bende senin gibiyim yani sabah 8zi10 gece kalkar 9zu 10 kala cikarim..

:12::12::12::12:
ben ozel bi hastanede calisiyorum.. (sik giyinmek zorundayim)
Geceden hic kiyafet hazirladigimi bilmem..
sabah kalakrim havaya bi bakarim ona gore giyinirim..

Bende her sabah ay bugun ne giycem gec kalcam falan diye baslarim ama 10 dakika sonra kiyafetlerimi giymis olurum ve sonra makyaj yaparim 5-10 dakika sonra oturur kahvaltimi yaparim..

Yıllardır sabah ne giyeceğimi akşamdan hazırlarım.

Üstümden cıkanlar ya banyo sepetine gider ya da havalanmaya, onları asar ertesi gün ne giyeceğimi cıkarırım. Duşumu alır, sabah sacımı nasıl yapacağıma da karar veririm.

Sabah kalkar, giyinir, makyajımı yapar cıkarım. makyajım fixtir zaten, bazen bir fondoten, eyeliner rimel, bazen abartırım, keyfime göre.

bende 7de kalkıyorum 7:50 de evden çıkıyorum.Bu yaz başına kadar,her sabah uğraşırdım saç makyaj filan.4-5 aydır saçımı bile taramıcam utanmasam :31:
Niye böyle oldu bilmiyorum.7 de uyanıp 7:30 a kadar uyanmaya çalışıyorum :19:

çalıştığım yer dershane yeri gelir spor yeri gelir şık giyinirim ama dersim çoksa kesinlikle spor:31: akşamdan düşünürüm genellikle çünkü 8:30 da kalkar 20dk dışarda olmam lazım uykudan taviz veremiyorum:1: makyajı çoğuu zaman işyeriinde yapıyorum hafta sonları hariç
yada bütün gün makyajsız geziyorum tam sevgilimin yanına gidince yapıyorum:1:

aman çok da büyük bir sorun değil bence bu..kadın kısmı büyütüyor bence..tamamen ruh halime göre giyinirim..genelde de akşamdan hazırlamam..sabah ola hayrola der yatarım..giyinmem saçım makyajım epi topu 15-20 dakikada biter..bu ruh hali nedeniyle şort ve askılı ile çok önemli toplantılara katılmışlığım olmuştur..:)

Yıllardır sabah ne giyeceğimi akşamdan hazırlarım.

Üstümden cıkanlar ya banyo sepetine gider ya da havalanmaya, onları asar ertesi gün ne giyeceğimi cıkarırım. Duşumu alır, sabah sacımı nasıl yapacağıma da karar veririm.

Sabah kalkar, giyinir, makyajımı yapar cıkarım. makyajım fixtir zaten, bazen bir fondoten, eyeliner rimel, bazen abartırım, keyfime göre.

avatardan cok susulu bırı olduğunuz kesın:)

Makyaj konusunda hızlandım artık eskisinden daha hızlı yapabiliyorum, elbiselerimi akşamdan hazırlarım ayakkabımı seçerim bazen direk olarak çıkartmasam da kafamda belirlerim mutlaka yarın bunları giyeceğim diye, sabah 7 gibi kalkıp hazırlanırım, kızlarımı hazırlarım 8.15'de çıkarım evden... düzene koyunca kriz yaşanmıyor :)

Bende aynı dertten muzdaribim Aksamdan hazırlamıyorum giyeceklerimi. Kamu kuruluşunda çalışıyorum böyle olunca giyeceklerinizde kısıtlanıyor sürekli resmi giyinmek zorundasın :31: Saat 7:20 de kalkıyorum dolabımdan güzel bi kombinve ayakabılarımı ayarlıyorum günlük makyajımı yapıp saçlarımı (Maşa falan) yapıyorum gayet normal yetişiyorum işime ama bazen öyle uykusuz oluyorum ki İtiraf etmeliyim :26: İnanır mısınız Sabah çalar saat çaldıktan sonra gözlerim kapalıyken düsünüyorum ne giyeceğimi :27: uyku daha ağır basıyo :27: Hatta 5 dk bile uyumak için neler feda ediyorum 7:20 çalar saati kurup 7:50 de kalkıyorum :27: :9: 8:30 da işte olmam gerektiğinden 10 dk hazırlanıp günlük makyajımı yapıp saçımı tarayıp 8 de evden çıkıyorum Hal böyle olunca :37: :9: ama Yinede sanki saat 7 de kalkıp hazırlanmış gibi tertemiz jilet gibi bakımlı gidiorum işe :23: Evlenince bu alışkanlığım değişecek tabiki.. Aksamdan Hazırlıcam giyeceklerimi sabah makyaj ve saç hemencecik ve Kocacımla Kahvaltı yapıp çıkıcaz :16:

bazen sabah bazende akşamdan karar veririm o anki keyfime baglı,işyerım de topukluda giyerim sporda olabilirim hiç frketmez, sabah 8de kalkarım 9da işyerımde olurum, kalkar kalkmaz makyaj yapmam cilt biraz hava alsın , sadece ruj sürerim asla vazgecmem rujdan , işyerıne gelincede kahvaltıdan sonra makyajımı yaparım sadece abartısız, he birde ütüyü sabah yaparım :1: dolaba koyunca kırıştıgı için en iyisi giyecegim gun yapmak :32:

Evlenince bu alışkanlığım değişecek tabiki.. Aksamdan Hazırlıcam giyeceklerimi sabah makyaj ve saç hemencecik ve Kocacımla Kahvaltı yapıp çıkıcaz :16:

hahahahah çok güldüm buna ya nolur yanlış anlamayın :) evlenince değişen tek şey artan iş yükünüz olacak tecrübe sadece hani fazla hayal kurmayın diye hafiften bi uyarı vereyim dedim

Bende aynı dertten muzdaribim Aksamdan hazırlamıyorum giyeceklerimi. Kamu kuruluşunda çalışıyorum böyle olunca giyeceklerinizde kısıtlanıyor sürekli resmi giyinmek zorundasın :31: Saat 7:20 de kalkıyorum dolabımdan güzel bi kombinve ayakabılarımı ayarlıyorum günlük makyajımı yapıp saçlarımı (Maşa falan) yapıyorum gayet normal yetişiyorum işime ama bazen öyle uykusuz oluyorum ki İtiraf etmeliyim :26: İnanır mısınız Sabah çalar saat çaldıktan sonra gözlerim kapalıyken düsünüyorum ne giyeceğimi :27: uyku daha ağır basıyo :27: Hatta 5 dk bile uyumak için neler feda ediyorum 7:20 çalar saati kurup 7:50 de kalkıyorum :27: :9: 8:30 da işte olmam gerektiğinden 10 dk hazırlanıp günlük makyajımı yapıp saçımı tarayıp 8 de evden çıkıyorum Hal böyle olunca :37: :9: ama Yinede sanki saat 7 de kalkıp hazırlanmış gibi tertemiz jilet gibi bakımlı gidiorum işe :23: Evlenince bu alışkanlığım değişecek tabiki.. Aksamdan Hazırlıcam giyeceklerimi sabah makyaj ve saç hemencecik ve Kocacımla Kahvaltı yapıp çıkıcaz :16:
Evlenince kocacığının ne giyeceği ile de ilgilenmek zorunda kalacaksın..artı sen kahvaltı hazırlarken sonu gelmez o nerede bu nerede soruları...ve haklısın..sen nasıl hazırlanıp çıktığını bile farkedemeyeceksin :))))bence şu anın tadını çıkar...

Evlenince kocacığının ne giyeceği ile de ilgilenmek zorunda kalacaksın..artı sen kahvaltı hazırlarken sonu gelmez o nerede bu nerede soruları...ve haklısın..sen nasıl hazırlanıp çıktığını bile farkedemeyeceksin :))))bence şu anın tadını çıkar...

Hahahaha Haklı olabilirsinizzzz :9:

Ben varim. Ben hicbir zaman ertesi gün giyeceklerimi geceden hazirlayamam. Cok cok nadiren ama o zaman bile erkenden cikamam evden nedense :27:

Benim içi uyku daha önemli
15 dk da hazırlanabiliyorum
Duyan şaşırıyo da
Okul yıllarım da bile böyleydim
Allah dağa bakıp kar veriyo cidden saçım dümdüz kalktığım gibi de gitsem sorun olmuyo :1:

Son düzenleme:
akşamdan asla hazırlamam. ama sabah 8de çıkıyorum evde ben her sabah 7 de kalkarım. duşumu alır, kıyafetimi seçer, saçımı maşa yada düzleştiriciyle toparlar, makyajımı yapar çıkarım. kalkıp saçımı düzene sokmadan çıkmam mümkün değil iğrenç oluyorr. kıyafet zaten sıkıntı değil benm için en kötü bi elbise giyer çıkarım oh mis.. topuklu ayakkabı ve makyaj olunca zaten herşey güzelleşiyor :)

Back
X