Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıllardır sabah ne giyeceğimi akşamdan hazırlarım.
Üstümden cıkanlar ya banyo sepetine gider ya da havalanmaya, onları asar ertesi gün ne giyeceğimi cıkarırım. Duşumu alır, sabah sacımı nasıl yapacağıma da karar veririm.
Sabah kalkar, giyinir, makyajımı yapar cıkarım. makyajım fixtir zaten, bazen bir fondoten, eyeliner rimel, bazen abartırım, keyfime göre.
Evlenince bu alışkanlığım değişecek tabiki.. Aksamdan Hazırlıcam giyeceklerimi sabah makyaj ve saç hemencecik ve Kocacımla Kahvaltı yapıp çıkıcaz![]()
Evlenince kocacığının ne giyeceği ile de ilgilenmek zorunda kalacaksın..artı sen kahvaltı hazırlarken sonu gelmez o nerede bu nerede soruları...ve haklısın..sen nasıl hazırlanıp çıktığını bile farkedemeyeceksin :))))bence şu anın tadını çıkar...Bende aynı dertten muzdaribim Aksamdan hazırlamıyorum giyeceklerimi. Kamu kuruluşunda çalışıyorum böyle olunca giyeceklerinizde kısıtlanıyor sürekli resmi giyinmek zorundasınSaat 7:20 de kalkıyorum dolabımdan güzel bi kombinve ayakabılarımı ayarlıyorum günlük makyajımı yapıp saçlarımı (Maşa falan) yapıyorum gayet normal yetişiyorum işime ama bazen öyle uykusuz oluyorum ki İtiraf etmeliyim :26: İnanır mısınız Sabah çalar saat çaldıktan sonra gözlerim kapalıyken düsünüyorum ne giyeceğimi
uyku daha ağır basıyo
Hatta 5 dk bile uyumak için neler feda ediyorum 7:20 çalar saati kurup 7:50 de kalkıyorum
![]()
8:30 da işte olmam gerektiğinden 10 dk hazırlanıp günlük makyajımı yapıp saçımı tarayıp 8 de evden çıkıyorum Hal böyle olunca
![]()
ama Yinede sanki saat 7 de kalkıp hazırlanmış gibi tertemiz jilet gibi bakımlı gidiorum işe
Evlenince bu alışkanlığım değişecek tabiki.. Aksamdan Hazırlıcam giyeceklerimi sabah makyaj ve saç hemencecik ve Kocacımla Kahvaltı yapıp çıkıcaz
![]()
Evlenince kocacığının ne giyeceği ile de ilgilenmek zorunda kalacaksın..artı sen kahvaltı hazırlarken sonu gelmez o nerede bu nerede soruları...ve haklısın..sen nasıl hazırlanıp çıktığını bile farkedemeyeceksin :))))bence şu anın tadını çıkar...
avatardan cok susulu bırı olduğunuz kesın:)