sabah ıse gıderken ne gıysem makyaj nasıl yapsam sacım basım kırızıne gıren varmı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim içi uyku daha önemli
15 dk da hazırlanabiliyorum
Duyan şaşırıyo da
Okul yıllarım da bile böyleydim
Allah dağa bakıp kar veriyo cidden saçım dümdüz kalktığım gibi de gitsem sorun olmuyo :1:

çok güldüm ya:9: bende kıvırcık saçlıyım şöle bi suyla salla oldu mu fıstık gibi saç :1:
o yüzden 20 dk hazır olurum hatta bu 20 dk kahvaltı bile yapılır tabi makyaj iş yerinde:108:

Sabah 7.30'da kalkıyorum, kedime yemeğini hazırlıyorum (kuru mama yemiyor illa başka şeyler hazırlamam gerekiyor), tuvaletini temizliyorum, oyuncaklarını ortaya topluyorum, bu arada da bi yandan giyinip saç baş düzeltiyorum. 8'de evden çıkıyorum.

Ben hayatta sabah karar veremem ne giyeceğime, olur da sabah seçmek zorunda kalırsam çirkin olur genelde ve gün boyu kendimi kötü hissederim. Bi de servisi kaçırmamak için çok oyalanmamam gerekiyor . O yüzden pazar akşamından 5 günlük kıyafetimi kombinler ve ütülerim. Ütüyü bir kez açınca hepsini ütülemek zor gelmiyor.

Saçımı da mutlaka akşamdan hazırlarım, çünkü sabah kolayca şekil alabilecek bir yapısı yok. Akşamdan ya fönlerim ya da magic leverag bigudilerimle sarar yatarım, sabaha açıp elimle bir iki karıştırınca hazır olur. Makyajım da fix, gözaltı kapatıcısı, kalem, rimel ve ruj, 5 dkda hazır. Ayakkabım da bu arada aklımda oluşur, giyer fırlarım.

Kamu kuruluşu olduğumuz için yazın serbestiz ama kışın ağır ve resmi giyinmek gerekiyor. O zaman hazırlanmakta epey zorlanıyorum işte:37:

Yok bana olmuyor valla hiç
O gün gözüme güzel görünen kombini yapıyorum :21:

çok güldüm ya:9: bende kıvırcık saçlıyım şöle bi suyla salla oldu mu fıstık gibi saç :1:
o yüzden 20 dk hazır olurum hatta bu 20 dk kahvaltı bile yapılır tabi makyaj iş yerinde:108:

Tek lisede hocalar çeviriyodu saçını topla diye :1:
Ben sabah sabah bişey yiyemiyorum ayılmam zaman alıyo
İstanbul trafiği güzel ayıltıyo ama insanı :1:
İnince bi simit alıp işyerinde yiyorum
Makyajla da pek aram yok , rimel sürerim bi de kalem kafi

:13:

Back
X