• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah kalkınca görüntümü beğenmiyorum

Busran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
205
0
46
Samsun
hangi konuya yazacağımı bilemediğim için bir derdim vr gerçektende illaki herkezde oluyordur sabah kalkıyorum iş gereği 6 da ayakta olmam lazım kalkıyorum ama keşke kalmasam yatsam diyorum aynaya bakıyorum gözlerim tuhaf tipim uçmuş öğlen oluyor mükemmel ama sabahki görüntü neden oluyor onu anlamadım öğlen dediğim saat 3 te yani 13.00 gibi uyku düzenim yoktur kimi zaman 8 de yatarım çok yorgun olunca bazende 10 -11 gibi yatarım sebebi ne bilen varmı ???
ee rahatsız ediyor insanı tabi kimseye bakmadan evden çabuk çıkıyorum makyaj yapmıyorum bu arada bunuda belirtim :53: :53:

hangi konuya yazacağımı bilemediğim için bir derdim vr gerçektende illaki herkezde oluyordur sabah kalkıyorum iş gereği 6 da ayakta olmam lazım kalkıyorum ama keşke kalmasam yatsam diyorum aynaya bakıyorum gözlerim tuhaf tipim uçmuş öğlen oluyor mükemmel ama sabahki görüntü neden oluyor onu anlamadım öğlen dediğim saat 3 te yani 13.00 gibi uyku düzenim yoktur kimi zaman 8 de yatarım çok yorgun olunca bazende 10 -11 gibi yatarım sebebi ne bilen varmı ???
ee rahatsız ediyor insanı tabi kimseye bakmadan evden çabuk çıkıyorum makyaj yapmıyorum bu arada bunuda belirtim :53: :53:[/öncelikle merhba..uykuyu almak çok önemli işede gidiyrsn madem düzenli uykuyla uyu kalk..bu şart..misal 11 bilemdn 12 de en geç uyu.makyajda yap doğal olarak sade bi makyaaj yap.bakımlı olmak iyidr çalışanları anlamıyorum bırakıyolr kendilerini yaa oysa daha bakımlı olmaları lazımken..kendinizede vakit ayırın..ve gece uyurken bişey düşünme..süt iç uyu uyku yapar birz..eğrlr..er çok sorunun da varsa bi psikiyatrise görün ama ilaç kullanma tabi..tşrkrlr..:44:

ben de genelde uykumu alamadan kalkarım ve sabah kendimi bi tuhaf bulurum. tipim kaymış gibi :37:
ama siz tam ne kast ettiniz anlaşılmadı gözleriniz çok şişiyorsa halkalanıyorsa akşam yatmadan önce çay koyabilirsiniz çok daha dinlenmiş şekilde uyanırsınız.
cildinizse sorun nemlendirici kullanın yatarken sürün bol su için hem sabah kalkar kalkmaz su içmek cok yararlı sindirim sisteminiz için de
kaliteli uyku içi neler yapmanız gerektiği nette çok yerde bulabilirsiniz bunlara bakın
en olmadı sabah yarım saat daha erken kalkıp egzersiz yapmayı deneyebilirsiniz. eğer erkenden yatarsanız bunu yapabilirsiniz kendinize gelirsiniz.

bilakis:27: ben sabahları çok güzel olurum beeeee :32: ayrı bi güzelliğim olur benim sabahları o yönden mutluyum :12:

ben dede ayrı bi tuhaflıkk .D
su içemiyorum sudan olabilir bunu bu sene yaşadım geçen sene daha düzenli ve kaliteli uyku alırdım bu sene çok şey değişti belki ondandır buz koy dediler 1 gün düzeldi sonra fosssss şaşırdım :D
keşke bende sabah kalkınca gzl olabilsem :2:

uykunu alamıyorsundur. beni de çok etkiler hemen belli olur suratımdan.
su içemiyorum ne demek yahu. iç. sabah kalkarkalkmaz aç karnına ilk iş su içmelisin.

Bu sabah erkendne kalkıp işe giden hemen her bayanda olur güzelim. Sonuçta uykudan uyanıyoruz ve uyku mahmurluğu oluyor, ne kadar erken yatsakta sabah o kadar erken kalkınca göz de şiş oluyor, saç başta dağınık oluyor. Bütün gece de dönüp duruyoruz zaten tip iyice kayıyor bu bende de var. Yüzünü kalkınca soğuk su ile yıka bu hem kendine gelmeni sağlar hem de yüzüne canlılık verir. Ayrıca canlılık verecek bir jelle yıkayabilirsin. Sabah ayılmakta zorlanıyorsan bir kahve içebilirsin. Gözlerin şişiyorsa geceleri çay ya da çeşitli kompresler yapabilirsin. Biraz makyaja yaparsan daha çabuk kedine gelirsin. Aynada kendini bakımlı görmek, uykun olsa bile sana iyi gelir. Ben makyaj yapmadan çıkmıyorum çünkü kendime geliyorum. İşe gidince de kahve felan arkadaşlarla sohbet derken ayılıyorum. Sabah kalktığınız halinizi kafanıza takmayın bundan sıyrılmak için çaba harcayın.

bende darmadagan kalkıyorum cnm tıpım kaymıs oluyor.hemen soguk suyla yıkıyorum yuzumu uyanabılmek ıcın.taç takıyorum kalklar kalkmaz cok uzun saçlarım zaten onlar bı toparlansın dıe :9: su ıcıyorum bende alıskanlık olms sabah bısey yıyemıyorum ılla su ıcıcem.sonra zaten makyajımı yapıyorum hazırlanyorm yoksa kendmı eksık hıssedıyorum bakımsz fılan :12: bakımlı olmak guzldır cnm aksamları cayla gozlerını sil pamuga dok.gozlerın şişini alıyor :31: ınsanız normal uzaylı deglsn cnm :9:

ben de çok güzel olurum yahu sabahları.. dudaklarım kırmızı kırmızı kabarmış :) gözlerim yeşil yeşil bakıyooo :) yanaklarım kırmızııı:) oy oy oyy yatasım geldi. yatıp güzelleşesim:):1:

Bende sabah çok zor kalkıyorum ve aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum..
Banyoya girip yüzümü dove sabunla yıkıyorum, ardından nemlendiricimi sürüyorum.. Saçlarımı taraıyorum, hergün limonlu ılık su içerim, sonra çıkıyorum evden..
Ben makyajımı işyerinde yapıyorum, evden makyajsız çıkıyorum.. Kahvemi ve kahvaltımı da işte içiyorum iyice geliyorum kendime..
Yalnız cuma günü yani haftanın son günü daha yorgun oluyorum daha bi zor uyanıyorum:)) Şimdi havada soğudu sıcacık yatağı bırakıpta evden çıkmak çok zorlaşacak..

Ne kadar az uyusam da kolay uyanıyorum.
İşime gideceğim coşkusuyla sabahın kör karanlığında uyanıp hazırlanıyorum.:16:
Çok su içiyorum uyandığımda 2,3 tane de sigara.
Hemencik açılıyorum.:12:

yok canım uzaylı değilsin Bende de var aynı durum. geçen sene 4 Bucukta kalkmak zorundaydım, köy okulunda çalişiyodum, anca yetişiyodum, ama var ya o saatte iğrenç görünüyodum.. ve Bütün gün düzelmiyodu o kayık tipim.. zaten çekik gözlüyüm hemen göz altı torbalarım şişiyor, Bir de erken kalkınca dudaklarım çok kuru oluyor ruj iğrenç görünüyor.. ama 8-9 gibi kalktiğimda gayet insana Benziyorum =))))

Sabah kalktiginda yuzu sis olmayan kimse yoktur sanirim. kimisi bu goruntuye bayilir, kimisi de rahatsiz olur iste. walla isterse sabah 5 te iste olmam gereksin ben yinede gun icinde kendimi iyi hissetmemi saglayacak kadar gunluk bakimimi, makyajimi yapabilecegim bi saatte kalkarim. sende oyle yap bence. kalk makyajini da yap, sacini da duzelt. o senin begenmedigin haline kimi insanlar bayilio bunu da unutma

Back
X