hangi konuya yazacağımı bilemediğim için bir derdim vr gerçektende illaki herkezde oluyordur sabah kalkıyorum iş gereği 6 da ayakta olmam lazım kalkıyorum ama keşke kalmasam yatsam diyorum aynaya bakıyorum gözlerim tuhaf tipim uçmuş öğlen oluyor mükemmel ama sabahki görüntü neden oluyor onu anlamadım öğlen dediğim saat 3 te yani 13.00 gibi uyku düzenim yoktur kimi zaman 8 de yatarım çok yorgun olunca bazende 10 -11 gibi yatarım sebebi ne bilen varmı ???
ee rahatsız ediyor insanı tabi kimseye bakmadan evden çabuk çıkıyorum makyaj yapmıyorum bu arada bunuda belirtim[/öncelikle merhba..uykuyu almak çok önemli işede gidiyrsn madem düzenli uykuyla uyu kalk..bu şart..misal 11 bilemdn 12 de en geç uyu.makyajda yap doğal olarak sade bi makyaaj yap.bakımlı olmak iyidr çalışanları anlamıyorum bırakıyolr kendilerini yaa oysa daha bakımlı olmaları lazımken..kendinizede vakit ayırın..ve gece uyurken bişey düşünme..süt iç uyu uyku yapar birz..eğrlr..er çok sorunun da varsa bi psikiyatrise görün ama ilaç kullanma tabi..tşrkrlr..:44:
bilakisben sabahları çok güzel olurum beeeee ayrı bi güzelliğim olur benim sabahları o yönden mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?