Sabah Koşusu

Nanodeka

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
137
144
18
Sabah koşusu yapmak istiyorum. Saat 6 gibi kalkıp 10 dk yürüyüş 30 dk koşu düşünüyorum. Sizce bu beni şekillendirip fit bir vücuda kavuşturur mu? ( 161 boyum 50 kiloyum . )
Adanada bildiğiniz saat 6 gibi koşulacak ıssız olmayacak koşu yeri öneriniz var mı? Güvenlik endişem var aslında sabah erken saatler olduğu için güvenli yer önerir misiniz?

Bulunuğunuz şehirde fitness a başlayın derim. Sadece koşu belki yetmeyebilir.

Belediyelerin ücretsiz fitness’ı oluyor. Bir soruşturabilirsiniz

Sabahları 1 saat tempolu yürüyerek 1 ayda 3 kilo vermiştim. Diyet yapsam daha çok verirdim belki. Vücuduma da dikkat etmedim ama sadece yürüyüş ve koşuyla çok şekilleneceğini sanmam

Fittness ' ı evde yapıyordum( daha yeni başlamıştım) sonra skolyozu ilerlettiğini duyup bıraktım. Koşu en zararsızı o yüzden başlıyım diyorum.

Bu kadın ilham kaynağım resmen. Dedim ben de yapsam olmaz mı ? Vücudumu daha iyi hâle getirmek istiyorum aslında. Pek fazlalığım yok ama daha iyi olsun istiyorum.

Pilates ve yüzmeyi de düşünüyorum yüzmeye kesin başlayacağım. Ama diğer fitness türevi hareketlerin skolyozu ilerletebileceğini duydum o yüzden daha yeniyken bıraktım:(

Bende adanadayim saat 6 da kalkip kosmak mi ben saat 9 da cocuklarin zorla kalk demelerine savasarak kalkiyorum hala uykum oluyo helal.olsun size kilo verdirir koşu ama şekillendirmez vücudu onun icin spor salonu öneririm ama koşmak istiyosaniz nerede oturuyosunuz bilmiyorum ama en islek yer turgut özal genelde orda yürüyüs yapan çok olur ama aksamlari göruyorum ben hep sımdi birde havalar çok sıcakya adana da kimse kalmadi o.saatlerde issiz olur mu bilemedim

19 yaşındayım:). Üniversite hayatım çok yoğun olacak o yüzden ancak 6.30 da boş vakit bulabilirim diye düşünmüştüm. Yüreğir tarafındayım ben . Yaşar Kemal yürüyüş parkuru varmış ama yürüyüş yapan var mı bilmiyorum maalesef.

19 yaşındayım:). Üniversite hayatım çok yoğun olacak o yüzden ancak 6.30 da boş vakit bulabilirim diye düşünmüştüm. Yüreğir tarafındayım ben . Yaşar Kemal yürüyüş parkuru varmış ama yürüyüş yapan var mı bilmiyorum maalesef.
Yüreğiri pek bilmiyorum ama sabahlari oralar pek güvenilir olmayabilir yüruyus icin de koşu icinde bence turgut özal kenan evren hadi beledlye evleride olur size ters ama bilemedim

Sabah koşusu yapmak istiyorum. Saat 6 gibi kalkıp 10 dk yürüyüş 30 dk koşu düşünüyorum. Sizce bu beni şekillendirip fit bir vücuda kavuşturur mu? ( 161 boyum 50 kiloyum . )
Adanada bildiğiniz saat 6 gibi koşulacak ıssız olmayacak koşu yeri öneriniz var mı? Güvenlik endişem var aslında sabah erken saatler olduğu için güvenli yer önerir misiniz?
yalnızca söylediklerinizle kilo bile verilmez gibi bir şey.eğer vücudunuzu şekle sokacaksanız bir spor salonuna yazılın.

Back
X