Koşudan ziyade sizin tempolu şekilde 40 dakika yürüyüş yapmanız çok daha önemli cunku bütün vücut kaslarınız çalışıyor ellerinizi de sabit tutmayın lütfen ve mutlaka su bulundurun yanınızda yediklerinize de dikkat ederseniz 1 ayda farkı görürsünüz tartıya çıktığınız da bir kilo vermişim az demeyin tartı da gözüken bir kilo ama vücut ta cm olarak inceliyor önemli olan da bu evde de squat yapabilirsiniz bol su içmeye özen gösterin yemek aralarında su içmeyin sabahları yarım limon ılık suya sıkıp icin kahvaltıdan 40 dakika önce tabi midenizde bi problem yoksa mide problemleri olana önermiyoruz cunku bu şekilde kaslarınızdan degil yağlarınızdan verirsinizSabah koşusu yapmak istiyorum. Saat 6 gibi kalkıp 10 dk yürüyüş 30 dk koşu düşünüyorum. Sizce bu beni şekillendirip fit bir vücuda kavuşturur mu? ( 161 boyum 50 kiloyum . )
Adanada bildiğiniz saat 6 gibi koşulacak ıssız olmayacak koşu yeri öneriniz var mı? Güvenlik endişem var aslında sabah erken saatler olduğu için güvenli yer önerir misiniz?