Sabah Koşusu

Sabah koşusu yapmak istiyorum. Saat 6 gibi kalkıp 10 dk yürüyüş 30 dk koşu düşünüyorum. Sizce bu beni şekillendirip fit bir vücuda kavuşturur mu? ( 161 boyum 50 kiloyum . )
Adanada bildiğiniz saat 6 gibi koşulacak ıssız olmayacak koşu yeri öneriniz var mı? Güvenlik endişem var aslında sabah erken saatler olduğu için güvenli yer önerir misiniz?
Koşudan ziyade sizin tempolu şekilde 40 dakika yürüyüş yapmanız çok daha önemli cunku bütün vücut kaslarınız çalışıyor ellerinizi de sabit tutmayın lütfen ve mutlaka su bulundurun yanınızda yediklerinize de dikkat ederseniz 1 ayda farkı görürsünüz tartıya çıktığınız da bir kilo vermişim az demeyin tartı da gözüken bir kilo ama vücut ta cm olarak inceliyor önemli olan da bu evde de squat yapabilirsiniz bol su içmeye özen gösterin yemek aralarında su içmeyin sabahları yarım limon ılık suya sıkıp icin kahvaltıdan 40 dakika önce tabi midenizde bi problem yoksa mide problemleri olana önermiyoruz cunku bu şekilde kaslarınızdan degil yağlarınızdan verirsiniz

Aslında alışkanlık olsun diye başlıyacağım tembelliğim gitsin diye. Onun dışında yüzme ve pilates düşünuyorum.Bunlar sizce olur mu?(yüzmeyi yeni öğreneceğim)

Pilates ve yüzme gayet güzel seçenekler 👍
Keşke aynı şehirde, yakın olsaydık valla hep kendime bi yürüyüş arkadaşı istiyorum ama bulamadım. Herkesin bahanesi var :)

Aslında alışkanlık olsun diye başlıyacağım tembelliğim gitsin diye. Onun dışında yüzme ve pilates düşünuyorum.Bunlar sizce olur mu?(yüzmeyi yeni öğreneceğim)
Hiç kostun mu bilmiyorum ama ilk gün zaten 30 dk kosamazsın =) yavas Yavas bu arada sartlama kendini kosmaya, tempolu yürüyüs de yeterli. Pilates vucut sekillendirme için güzel bir spor bana sorarsan. Yüzme de öğrenmelisin tabiki.

Siz hangi sehirdesiniz =) Benim de spora geri dönmem laızm.
Adana'nın sıcağıyla başabaş yarışan şehir Mersin :)
Ben de evde fitness yapıyorum. Hiç bişey yapmasamda telefona indirdiğim adımsayar ile en az 10 bin adım yürüyorum. Spor gerçekten insana çok şey katıyor. Kondisyonunuz yükselene kadar evet yorgunluğu, kas ağrısı çok oluyor ama o eşiğe ulaşınca aksine spor yaptığınız günler daha dinç oluyorsunuz. 19 yaşında kendinize kazandırabileceğiniz en güzel alışkanlıklardan biri :)

Adana'nın sıcağıyla başabaş yarışan şehir Mersin :)
Ben de evde fitness yapıyorum. Hiç bişey yapmasamda telefona indirdiğim adımsayar ile en az 10 bin adım yürüyorum. Spor gerçekten insana çok şey katıyor. Kondisyonunuz yükselene kadar evet yorgunluğu, kas ağrısı çok oluyor ama o eşiğe ulaşınca aksine spor yaptığınız günler daha dinç oluyorsunuz. 19 yaşında kendinize kazandırabileceğiniz en güzel alışkanlıklardan biri :)
Konu sahibi ben değilim =) ayrıca mersinde hiçbir güc beni dısarı cıkarmaya yetmez 🙈😂cok sıcak yahu, sizin adınıza sevindim ama benim gbi salmamıssınız =)

Konu sahibi ben değilim =) ayrıca mersinde hiçbir güc beni dısarı cıkarmaya yetmez 🙈😂cok sıcak yahu, sizin adınıza sevindim ama benim gbi salmamıssınız =)
Aa çok pardon farketmemişim :))
Evet gerçekten de çekilir gibi değil.
Tekrar başlamaya niyetiniz varmış belki bu konu vesile olur. Aslında sadece çoluk çocuk, ev işi, iş stresinden uzaklaşmak için bile kulaklığı takıp şöyle bi yürümek öyle iyi geliyor ki. Hem yürümek mutluluk hormonu salgılatıyormuş :)

Aa çok pardon farketmemişim :))
Evet gerçekten de çekilir gibi değil.
Tekrar başlamaya niyetiniz varmış belki bu konu vesile olur. Aslında sadece çoluk çocuk, ev işi, iş stresinden uzaklaşmak için bile kulaklığı takıp şöyle bi yürümek öyle iyi geliyor ki. Hem yürümek mutluluk hormonu salgılatıyormuş :)
Evet yürümeyi cok severim neyse ki =) artık zaman yaratırım insallah kendime. Sizi de tebrik ederim ✌️

O saatlerde çıkıyorum ama arabayla maganda olmasa köpek kovalar 🤣koşanı.
Arabayı durdurup yaşlı bir teyzeyi köpeklerden kurtarmışlığım var .
Şok cihazı edin .Bi kere arabadan inemedim köpek sürüsünden 🤣
Şok cihazı elimde iniyorum ben 🤣
Merkezi heryer ev olan yerde yaşıyorum birde .

Sözde merkezi yerdeyiz ama 10 15 köpek var burada apartmandan çıkmanı bekliyor saldırmak için . Annem köpekleri kovaladıktan sonra çıkabiliyorum siteden:*(

O saatlerde çıkıyorum ama arabayla maganda olmasa köpek kovalar 🤣koşanı.
Arabayı durdurup yaşlı bir teyzeyi köpeklerden kurtarmışlığım var .
Şok cihazı edin .Bi kere arabadan inemedim köpek sürüsünden 🤣
Şok cihazı elimde iniyorum ben 🤣
Merkezi heryer ev olan yerde yaşıyorum birde .
Nasıl bir şok cihazı köpeğe etki ediyor mu gerçekten ?

19 yaşındayım:). Üniversite hayatım çok yoğun olacak o yüzden ancak 6.30 da boş vakit bulabilirim diye düşünmüştüm. Yüreğir tarafındayım ben . Yaşar Kemal yürüyüş parkuru varmış ama yürüyüş yapan var mı bilmiyorum maalesef.
Bende yüreğir de oturuyorum buralar çok sessiz yürüyüş yapılacak pek biryer Yok akşama doğru bazen kışla başkent tarafında kanal boyunda yürüyüş yapanları görüyordum bi ara... bende sabah 7 de uyanan bi tipim yürüyüş tek yapamıyorum korkuyorum biraz

Bende yüreğir de oturuyorum buralar çok sessiz yürüyüş yapılacak pek biryer Yok akşama doğru bazen kışla başkent tarafında kanal boyunda yürüyüş yapanları görüyordum bi ara... bende sabah 7 de uyanan bi tipim yürüyüş tek yapamıyorum korkuyorum biraz
Yarın saat 8 de çıkacağım koşuya bakalım iyi olur o saat .

Ben de sabah tempolu yürürüm sahilde. Yaşlı Amcalar koşuyor üstü çıplak beni rahatsız ediyor bu görüntü çirkin geliyor ama umursamıyorum gençlerde böyle bir soyunma merakı yok herkeste en azından bir atlet var 🤣 8 den sonra çok sıcak oluyor sabah en iyisi

Ben koşu akşam işten sonra yapıyorum.
Hava çöktükten sonra 8 gibi önce yürüyüşle ısınıyorum sonra 45dk koşu. Siz yarım saatle başlayın daha önce yapmadıysanız. 2 günde 1/haftada 3 kez yapıyorum.

Sert zemin olmasın, beton vb topuğa ve ayağa zarar veriyor. Mümkünse toprak zemin olsun. Yanına su almayı unutma. Kışın su şişesiz çıkıyorum ben ama yazın olmuyor dil damağa yapışır valla😊

Sırf koşu olmazzz şeklinde yazan, gün teyzesi tombiş ablalar eminim düzenli spor salonuna gidiyorsunuzdur😂😂😂 Haftada 1 kez evde yaptığınız pilates videosunu marifetmiş gibi yazmayın şimdi😂😂😂

Sen bu gün teyzelerini dinleme güzel kardeşim kolu süper bir spor uygun yer bul ve yap derim. Haydi fazan mübarek olsun.

Boy kilo gayet ideal sıkılaşma fizin için koşu yerine pilatese başlayın derim bir salonda çok daha işkevsel olur ,hatta yuotube da videolar oradan bakıp yapabilirsiniz

Koşu iyi bir başlangıç olur. Ama 12 dk ile başlayıp artırın. Sıkılaşmak için evde Jillian michaels 30 day shred programını tavsiye ederim.

Back
X