Sabah mı akşam mı cinsel ilişki? (hamilelik için)

smmhh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
1.274
550
123
28
Kızlar selamlar. böyle bi şey duydunuz ya da tecrübe ettiniz mi? merakımı mazur görün ne olur

sabahı akşamı değil yumurtanın catladığı gün önemli ovulasyon testi ile takip edebilirsin

sabahı akşamı değil yumurtanın catladığı gün önemli ovulasyon testi ile takip edebilirsin
evet yani ovulasyondayken erkeklerin sperm hızı sabah ilk uyandıklarında çok daha iyi olur diye bi makale okudum etkilendim

Kızlar selamlar. böyle bi şey duydunuz ya da tecrübe ettiniz mi? merakımı mazur görün ne olur
Umarım hayırlı zamanda hamile kalırsınız. İnsan bazı şeyleri çok isteyip bekleyince her şeye acaba diyor. Ama akşam akşam güldüm hakkınızı helal edin. Canım ne zaman istiyorsa seviş gitsin. Bence sex sadece görev gibi yapıldığında odaklanma olmuyor vucud da bunu hissediyor. Bak millete düşünmeden sevişenler , korunarak hamile kalanlar girla

evet valla haklısınız aslında acaba mı diye yaklaştığım için sormuştum
bugünden itibaren öyle yapıcam valla no stress

duanız için teşekkür ederimm umarim enn hayırlı zamanda bu sene iiçinde hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…