Sabah negatif çıkan test öğlen pozitif olmuş??

pepito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
73
4
36
Samsun
kızlar 2 gün geciktim.sabah test yaptım tek çizgi ve öğlen baktığımda 2. çizgi belirmiş? böyle bir durum yaşayan var mı?

sabah yaptığım test canım aradan birkaç saat geçince ikinci çizgi çıkmış..

kızlar 2 gün geciktim.sabah test yaptım tek çizgi ve öğlen baktığımda 2. çizgi belirmiş? böyle bir durum yaşayan var mı?

Test sabah yaptığınsa hatalı olabilir ama öğlen tekrar test yaptıysan büyük bı ihtimalle hamilesindir tabi bide söyle bir durum var hamilelik testlerinde sabah ilk idrarınla yapmak daha iyi sonuc veriyor elinde test varsa sabah kalktığında tekrarla bakalım ne çıkacak ama 10 dk içindeki sonuca bak

negatifse ihtimal olabilir ama pozitifse kesin hamilesindir canım..bu testler sapıtabiliyor..sen sağlık ocağında kan ver hem hcg nide öğrenmiş olursun..

canım gebelik testin kullanımdan sonra geçerlilik süreleri var.prospektüsündede yazar zaten 1 saat sonrasında çıkan sonuçlar geçersizdir.

bebe time diye bir test kullandım elimde ondan bir tane daha var ama acaba bu marka mı sorunlu diye düşünüyorum..böyle bir durum yaşayıp sonra pozitif olan var mı acaba?

bebe time diye bir test kullandım elimde ondan bir tane daha var ama acaba bu marka mı sorunlu diye düşünüyorum..böyle bir durum yaşayıp sonra pozitif olan var mı acaba?

Markada sorun olacağını pek sanmıyorum canım ya benim bı arkadasimdada pozitif çıktı markayı bilmiyorum o zaman bekardi arkadasım panik oldu gitti kan testi yaptırdı negatif çıktı ama senn adetinde gecikmiş yarın sabah yap bakalım canım sonucu icin öğlenide bekletme güzel haberlerini bekliyoruz

tamam tatlım ben tekrar deneyeyim en iyisi ..testi yapıp 15 20 dk bekledim tek çizgiydi bende negatif diye düşündüm 4 5 saat sonra aklıma geldi ve tekrar baktım bu kez kıpkırmızı olmasada net görülen 2. çizgi oluşmuştu.. bhcg yüksek olsa hemen çıkması lazımdı 2. çizginin..

Aynen öyle canm ama yinede belli olmaz test bu sonuçta gönlünü ferah tut yarın sabah güzel haber bekliyoruz

sabah işe zor yetiştim test yapamadım halen kırmızı kart yemedim bekleyişteyim bakalım.yarın sabaha kadar olmazsa tekrar yapacağım testi

sabah işe zor yetiştim test yapamadım halen kırmızı kart yemedim bekleyişteyim bakalım.yarın sabaha kadar olmazsa tekrar yapacağım testi

Hadi yaa bende bekliyordum sonucu çişini tutup iş yerinde yapsaydin neyse hadi bakalım bügünde adet gelmez insallah yarn sabah alırız haberini

Benimde öyle oldu testi yaptım tek çizgiyi gördüm bıraktım yarım saat sonra aklıma geldi çift çizgi olmuş aynı gün içinde 4 tane daha yaptım hepsi aynıydı. İnşallah sende hamilesindir canım.

merhaba arkadaşım bende aynı şeyi geçen ay yaşadım sabah testi yaptım 5 dk kadar evden çıkmak zorundaydım çıktım. akşam eve geldiğimde ikinci çizgi belirmişti. benimde 2 gün geçmişti ve aynı marka gebelik testi idi bir daha da almayı düşünmüyorum

ama umarım senin ki gebeliktir

o markadan bende kullandım bir pozitif bir negatf çıkıyordu bende son gecikmemde başka markadan almıştım 4 tane hepside pozitifti :)

kızlar dün sabah gecikmenin 4 . günü tam ikinci testi yapacaktım ki kırmızı kart yedim...

bebe time hep ikinci çizgiyi çıkarıyomuşş.. bende bu ay yaptım silik ikkinci çizgi çıktı sonra forumda okudum hep çıkarıyomuş ikinciy cizgiyi.. umutsuzluğa kağılmıştım ki 2 gün sonra başka test yaptım ondada çıktı şimdi hamileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…