Sabah opulerek uyandirilmak!

Telvelikahve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
56
34
3
45
Ay derdin bu olsun cok romantik demeyin
Benim biyolojik saatime gore mesala 8 de kalkacagim esim ceyrek kala basliyo -don bana dogru -donmem - don opucem - ya uyuyorum donmiycem diyorum kolumdan cekip opuyo.ben sarhos gibi uykulu oluyorum gozlerim aciyo on dakka sonra kalkacagim varsa hadi bi yarim saat daha uyuyup kendime geleyim diye dusunuyorum yarim saat olmadan - hadi don bana yine basliyo.neticede ben saat ona kadar bu mucadeleyle sinirle kalkiyorum.yapma hosuma gitmiyor diyorum.kusuyor bu sefer.tamam bundan sonra hic rahatsiz etmem diyor.hadi bugunu boyle atlattik iki uc ay sonra yine ayni muhabbet.ya uyaninca bi insani opmek ayri opmek icin uyandırılmak ayri. Hele haftaici bes dk bile kiymetliyken daha sinir oluyosun ama nayram boyle gecti nerdeyse.alarmla uyansam daha az sinirli oluyurum. Degistiremedim hosuma gitmiyor diyince kuduyo.haksiz miyim ben ya

eşiniz sizi sevıyor .bence opun de başınıza koyun

Allah yardimcin olsun derdine

Öpmek normalde sevgi göstergesi. Ama en büyük ve önemli sevgi göstergesi karşındakinin mutlu olmasını istemek, üzülmemesi için uğraşmak. Eşiniz sizin mutsuz olacağınızı bile bile kendi öpme isteğine karşı koymayıp öpüyor. Kendini düşünüyor yani. Ben çok bencilce buldum. Ben olsam ben de sinir olurdum. Sevgi değil bu bencillik. Çok seviyorsa üzerinize titresin, uyanmayın diye uğraşsın, yastıktaki saçınızı sevsin. Bunu ona bu şekilde açıklasanız, seven insan karşısındakinin mutluluğunu düşünür sen kendini düşünmüş oluyorsun, ben uyanmaktan çok buna üzülüyorum deseniz?

Bir de o sırada o da çok uykulu mu oluyor? Tam uyanmadan kontrolsüz hareketler yapabiliriz. Öyleyse hafifletici sebep olabilir.

Sorun opulmesi degil yalniz, hanimlar.
Bunu uyaninca da yapabilir.
Sorun istemedigi halde yapilmasi.
Opecek olmasi masumlastirmaz, istemiyorsa baskiya donusur bu eylem.

Ote yandan kusturmeden uykunuz oldugunu, uykunun en tatli yerinde oldugunuz icin sinirlendigini, uyaninca daha da tatli olabileceginizi falan israrla anlatin.