Sabah opulerek uyandirilmak!

üstüne basa basa anlatmissin kiz :)))

Sabahlari öperek uyandirilmak nasıl bir sey?
Bilmedigim icin, oyle bir durumda ne yapardim emin degilim
Ha israrla kendi istedigini yapıp zorla uyandirmasi bencillik diye düşünüyorum ben de

Hiç hoşlanmam mesela ben de.
Sabahları dişlerimi fırçalamamış olmadan öpüşmek hatta kimilerine göre bir fantezi olan sabah seksi benim için öğkkk

Ay öpmesin ya, midem bulanır benim

Dişleri fırçalayıp yatınca bu sorun epey azalıyor
Bir de adamı seviyorsan çok da gözüne batmıyor insanın
Yapmayın yawww güne sevişerek başlamak iyidir, hele gecenin devamıysa candır

Uyku çok tatlı hele hafta içi işe gitmeden önce =))
Ama kızmayın ya adama nasılsa beş dakika ile doymuyoruz uykuya, eninde sonunda kalkılacak yani germeyin kendinizi

Boyle dert herkesin başına diyelim :) anlıyorum istemediğin şeyin yapılması hoşuna gitmiyo haliyle ama konuşarak hallolacak bi konu uyandiginda öpmesi gerektigini söyle anlayana kadar yinele

Benim eşim zorla uyandırmaz uyandıysam öpmeye yeltenir ama ben onu da istemem ağız kokusu olunca hiç sevmem :) o yüzden kalkar yüzünü yıkar dişini fırçalar evden çıkmadan önce öper. O zaman güzel oluyor :)

Öptün madem neden döndürdün. Döndürmeden öpse hani gene uyunur neden döndürüyorsun.
Vizontele geldi aklıma ya. Duvarı yıktınız bari pirketleri kırmayın
Aynen ya.
Bence konu sahibi öpülmekten değil de "dön hadi, dön, dönsene" diyerek zorla döndürülme kısmından uyanıyor

Dişleri fırçalayıp yatınca bu sorun epey azalıyor
Bir de adamı seviyorsan çok da gözüne batmıyor insanın
Yapmayın yawww güne sevişerek başlamak iyidir, hele gecenin devamıysa candır
Sadece adamın değil ki kadnların da ağzı kokmuyor mu sabah sabah? Bu şekilde öpülmesi bizzat beni rahatsız ederdi yani ...hiç huzurlu bi durum değil bence ama sizdeki özgüvenden isterdim şahsen:))

Rahatsızlık duyuyorsan buna ragmen ınatla devam edıyorsa burda sorun var bence
esım benı rahatsız etmemek ıcın alarm saatınde sacımdan 1 kere oper uyanıksam uyanıgımdır yoksa uyumaya devam ederım
ama dön opucem dön deyıp kolunuzdan tutup cevırmesı bana maganda öpüşü gıbı geldı

bence küstürmeyın sızde onu ısırın
evet evet ısırın :)
sabah 5 de dön ısırıcam dön deyıp uyandırıp kulak dudak boyun ve bılumum musaıt yerlerınden ısırın
ypma dersede küsün