- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Telvelikahve
ahahahHayir onun yuzunden surekli ruyamda birilerinin tacizine ugruyorumsonra bir uyaniyorum benimki sıkıstırıyor, tabi uykulu uykulu basiyorum tekmeyi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahHayir onun yuzunden surekli ruyamda birilerinin tacizine ugruyorumsonra bir uyaniyorum benimki sıkıstırıyor, tabi uykulu uykulu basiyorum tekmeyi
![]()
ahahah1 2 kere olur erkekler durmak bilmiyor ki
![]()
![]()
aynen canım bu erkek millettini anlamak zorKışın neyse de yazin hic cekilmiyorgit otede uyu diyesim geliyor
![]()
Erkenden uyuyor muKeşke hiç uyutmasa nerdee.....
Yoo arkasinda dolasiyoom yüz vermiyo gicik oluyomErkenden uyuyor mu
Bazen benimkinin de odunlugu tutar. O zaman da ben gider sirnasirim. Yuz vermese trip atar diger odaya giderim. 10 dk ya kalmaz gelir yanima. Sen de sirnas kedi gibi sokul yaninaBen ilgi bekledikce odunluga vuruyo odun istee
Kiz ne azgini...seviyolar hepsi sevgidenBu konu hala bi sonuca bağlanmadi mi 17 sayfalık ne konustunuz
Herkesin kocası mi sabah sabah azgın teke anlamadım ki![]()
Sonunda duş almayı gerektiren bir mucks mucksNasıl yani![]()
nasıl bir öpüşmeymiş o
![]()
Benim okuduğum birkaç sayfada hep hanımlar gecenin 3 ü 5 ı demeden uyandırılip başta öpmeyle başlayıp devamının geldiğinden yakınmislardi (!)daKiz ne azgini...seviyolar hepsi sevgidensefkat gosteresi geliyi adamin belki.
![]()
ya sonra duş felan derken sabaha kadar uyuyamaya bence güzel bişey..evlensem de eşim beni öyle uyandırsa![]()