Sabah opulerek uyandirilmak!

Ayni sorun bende de vardi. Ben tam uykunun en tatli yerindeyken uyandirir beni gece saat 2 3 5 hic fark etmez don bana derdi. Sarilirdi operdi. Ay ne sinir olurdum. Opmesinden sarilmasindan degil uykumu alamamanin verdigi gerginlikten. Hicbir sekilde tepki vermedim olumsuz anlamda. Sanirim en cok kisin yapiyor bunu. Yaz bitti sezonumuz acilir yine. Ay evet sinir bozucu ama olsun. Sevdiginin gostergesidir bu. Keske herkesin derdi bu olsa. Bence bunu uzun sure yapmadigi zaman da niye eskisi gibi degil diye dert yanariz biz:KK45::KK60:

Bu konu hala bi sonuca bağlanmadi mi 17 sayfalık ne konustunuz :KK70:
Herkesin kocası mi sabah sabah azgın teke anlamadım ki:KK70:

Ben ilgi bekledikce odunluga vuruyo odun istee
Bazen benimkinin de odunlugu tutar. O zaman da ben gider sirnasirim. Yuz vermese trip atar diger odaya giderim. 10 dk ya kalmaz gelir yanima. Sen de sirnas kedi gibi sokul yanina :KK16:baktin yine ayni hareketler bir sure sen de takma onu. Her zaman yaptigin seyleri yapma. Fazla ilgi goren hep boyle yapiyo. Kadin olsun erkek olsun fark etmez...:KK74:

Konuyu okuyunca aklima su geldi:
Screenshot_2016-09-17-22-11-22.webp

Canim benim bence kıymetini bil o birtane öpücüğü bulamiyan var gösteremeyen nice kocalar var yeniyseniz zaten bi zaman sonra ararsinda bulamazssin bulmuşken sen anin tadini çikar:KK36::KK9:

konu sahibini anlıyorum ben. hak verdim. bayanlar sormam lazım size sabah sabah inanın canım istemiyor. kendimi gaza da getiremiyorum. bu bizde sorun olmaya başladı. siz kibar tabirle kendinizi nasıl gaza getiriyorsunuz. öyle demeyin sabah cidden güzel olmuyor