• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah saatleri

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Yahu annem derdi hep kızım uyuma sabah saatleri daha bereketlidir diye ama yine anneler haklıymış. Sabah saatleri harbiden daha mi bereketli ne. Sabah kalkincak is de yapsaniz yemekde kursaniz anam saatlerce yap yap yap bi bakiorsun saat daha 10. Ogleden sonra hic boyle olmuyor. Gun hopppp çabucak geçiyor. Fizyolojik bi sebebi varmi acaba? Yoksa sahiden bereketmi bu:-D

Tabii ki öyle. Bizim kışın okul saatimiz 06.15 çıkışımız da 11.45

İnsanlar daha sabah yeni uyanırken biz işimizden dönmüş oluyoruz. Sabah kalkmak gerçekten zor olsa da günün bereketi daha fazla oluyor. Hele ki kışın erken kalkmak işleri halletmek için daha avantajlı.

Bencede annen cok cok doğru söylemiş :) eşimle uyanıyorum kahvaltımızı yapıp eşimi yolculadıktan sonra günlük işlerimi ütü dahil ve yemeklerimi yapıp bitiriyorum saate bakıyorum 11 bile değil :) sonrasında da ne istiyosam onu yapıyorum hem böyle olunca eşimde karışmıyor bana yemek hazır ev temiz gömlekler ütülü oooo daha ne olsun. Erken kalk yol al :))

Erken kalkmaya insan alistimi yatamiyo zaten. Bende oyleyip sabahtan islerini bitirir sonrada gezelim gorelimm ;)

Erken kalkmak fiziksel ve ruhsal çok faydalı, öğleden sonra uyumak -özellikle ikindi vakti- beyin hücrelerine çok zararlı, uyandıktan sonra aptal gibisiniz.. çok uyumak da öyle, insan en fazla 8 saat uyumalıymış ve beni erken kalkmaya teşvik eden bir söz var. Bilmem sizi de eder mi....

Dört şeyi dört yere bırakın; uyumayı kabre, rahatı sırat köprüsüne, övünmeyi mizana, arzu ve istekleri cennete

Yahu annem derdi hep kızım uyuma sabah saatleri daha bereketlidir diye ama yine anneler haklıymış. Sabah saatleri harbiden daha mi bereketli ne. Sabah kalkincak is de yapsaniz yemekde kursaniz anam saatlerce yap yap yap bi bakiorsun saat daha 10. Ogleden sonra hic boyle olmuyor. Gun hopppp çabucak geçiyor. Fizyolojik bi sebebi varmi acaba? Yoksa sahiden bereketmi bu:-D

derdini seveyim..

Bunu çok defa bende yaşadım tastik ettim ve onayladım
Erken kalkmak hayatı anlamlı kılıyor resmen her zaman yapamasamda
O günlerin enerjisi bambaşka
Aynen katiliyorum bende :) demek ki dogruluk payi cok yuksekmis. Bende kendimi farkli ve iyi hissediyorum erken kalktgm zamanlar tek sorunum bas agrilarim oluyor onu da kahveyle gecistirmeye calisiyorum.:KK37:

Benim de erken kalkmam gerekiyor. Omrum boyunca hep 6da kalkmayi istedim, calistigim zamanlar haric olmadi, olamadi.

Back
X