Sabah sabah başıma iş açıldı

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
Kızlar sabah sabah 530 lu numaradan arandım
Maaşımı çektiğim bankadan aradığını söyledi
Bi siğorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını tüm özel hastanelerde ücretsiz muayene olabileceğimi söylediler ilkin uyanmadım tablette kazanacaksınız dedi
Tablet diyince kıllandım

Adımı soyadımı maaş çektiğim şubeyi vs biliyor

Yaşımı sordu cevap verdim
Huylandım kapattım

Ve sonra en az 30 defa aradılar farklı numaralardan hep reddettim

Eşime aradım bankadan arkadaşını aradı sordu olmaz öyle bir şey dediler

Bu arada sürekli arıyorlar en son açtım adam bana fırça kaydı neden suratıma kapatıyorsun
Vs

Diye ve bankayı aradım dolandırıcılarmış tüm kartlarım iptal oldu canım sıkıldı insanlar ne kadar çok seviyorlar haramı
Bayram öncesi insanların alın terini sömürüyorlar

Aklınızda olsun 530 lu bir çok numara ve çok ısrarcılar

pislikler gidip bi işe girip çalışmaz onun bunun hakkını yerler Allah sorar merak etmeyin çok geçmiş olsun iyiki anlamışsınız

0850 ile başlayan bir numara da beni dolandırmaya kalkmıştı.Göya 1 sene önce assist hizmetlerine üye olmuşum .1000 TL istediler .
Ben de savcıların yanna çıktım .Dikkate almayın dediler ,

Çok türedi bu ara bunlar, beni de kredi kartı aidatlarınızı geri alalım diye aradılar.
Hangi bankalardan kartım var bildikleri gibi ev adresimi de biliyorlardı.
"Sağolun, ben aidat ödemekten mutluyum" dedim kapattım. Geçmiş olsun canım.

Bankada calisirken dolandirici magdurlariyla cok gorusurdum bazi akilli insanar butun bilgilerini verip dolandirildiktan sonra karttan cekilen paranin borc olarak yansimasini istemiyolar bide bazilari dolandirilmayi hakediyor gercekten

Kızlar sabah sabah 530 lu numaradan arandım
Maaşımı çektiğim bankadan aradığını söyledi
Bi siğorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını tüm özel hastanelerde ücretsiz muayene olabileceğimi söylediler ilkin uyanmadım tablette kazanacaksınız dedi
Tablet diyince kıllandım

Adımı soyadımı maaş çektiğim şubeyi vs biliyor

Yaşımı sordu cevap verdim
Huylandım kapattım

Ve sonra en az 30 defa aradılar farklı numaralardan hep reddettim

Eşime aradım bankadan arkadaşını aradı sordu olmaz öyle bir şey dediler

Bu arada sürekli arıyorlar en son açtım adam bana fırça kaydı neden suratıma kapatıyorsun
Vs

Diye ve bankayı aradım dolandırıcılarmış tüm kartlarım iptal oldu canım sıkıldı insanlar ne kadar çok seviyorlar haramı
Inattan öncesi insanların alın terini sömürüyorlar

Aklınızda olsun 530 lu bir çok numara ve çok ısrarcılar
Dolandırıcıların yeni yöntemi canım,geçen haftada kardeşimi aradılar,kardeşim 18 yaşında kardeşime geçen sene sizin adınıza sigorta yapılmış,1 yıllık bu sene sigortanızı devam ettirmemiz gerek,kredi kartı numarası falan soruyorlar kardeşimde ben hiçbir yerde sigorta yaptırmadım dedi karşı taraf yaptırmıştınız diyor kardeşim telefonun sesi açtı konuşurken sonra bende duydum,kardeşim o zaman sigorta yaptırmışsam bana ses kaydımı dinletin ve imzaladığım sözde sözleşmeyi e- postama mail atın ve ev adresime yollayın dedi sözleşme yaptıysam adresimi biliyorsunuzdur dedi tabi bunun üzerine telefon kapandı pat diye,1 saat sonra farklı bir numaradan yine aynı yöntemle aradılar kardeşim arkadaşınız yetmedide siz mi arıyorsunuz dedi diğer kişiye dediğinin aynısı söyledi tabi telefon kapNdı hemen.

Dolandırıcıların yeni yöntemi canım,geçen haftada kardeşimi aradılar,kardeşim 18 yaşında kardeşime geçen sene sizin adınıza sigorta yapılmış,1 yıllık bu sene sigortanızı devam ettirmemiz gerek,kredi kartı numarası falan soruyorlar kardeşimde ben hiçbir yerde sigorta yaptırmadım dedi karşı taraf yaptırmıştınız diyor kardeşim telefonun sesi açtı konuşurken sonra bende duydum,kardeşim o zaman sigorta yaptırmışsam bana ses kaydımı dinletin ve imzaladığım sözde sözleşmeyi e- postama mail atın ve ev adresime yollayın dedi sözleşme yaptıysam adresimi biliyorsunuzdur dedi tabi bunun üzerine telefon kapandı pat diye,1 saat sonra farklı bir numaradan yine aynı yöntemle aradılar kardeşim arkadaşınız yetmedide siz mi arıyorsunuz dedi diğer kişiye dediğinin aynısı söyledi tabi telefon kapNdı hemen.
Bana gelen telefonda bu tarzdı .Ses kaydımı istiyorum dedim.Yok bilmem ne kanun gereği ıslak imza sayılıyor filan ve hep bayanlar dolandırıcılar .insan hayret ediyor

Banada oldu.Ev telimi aradilar.yok telekomdan ariyirum vs.ben kimsiniz ne istiyorsunuz dedim.cep telefonu olunca killandim bende.ters cevap verdim.adam bide dalga geçti. Cagri merkezi elemani boyle konusmaz yani.pislikler ya..

Dolandırıcılık işi iyice arttı. . malum sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarınız hediye çeki göndericem sana gelen mesaja evet yaz diyorlar .(hesapları çalınmış oluyor tabi). . mesaja evet dediğiniz anda faturanıza 200-250 lira yansıyor hemen. . hiçbir hakta talep edemiyorsunuz.

Beni de bir kere sözüm ona Acıbadem'den aradılar. Check up kampanyası varmış, çok da uygun bir fiyat verdiler. Ama telde kart bilgilerimi isteyip ödeme istediler. Benim bildiğim bilgilendirme amaçlı olur. Ben de iş çıkışı Acıbadem'e gidip sorarım kafama yatarsa oradan öderim dedim. Dedi "merkezden ayarlnıyor, hastane bilmez" çok tuhaf.
Tamamen vicdansızlık, inançsızlık.. ne dersen de.

Bana gelen telefonda bu tarzdı .Ses kaydımı istiyorum dedim.Yok bilmem ne kanun gereği ıslak imza sayılıyor filan ve hep bayanlar dolandırıcılar .insan hayret ediyor
Mobil imza dedikleri ıslak imza sayılıyor galiba kardeşim mobil imzayıda bir kaç ay önce ka aktif etti,geçen sene 17 yaşında olan bir çocuk ne sigortası yapacak insanları dolandırmak için yapmadıkları yöntem yok

Mobil imza dedikleri ıslak imza sayılıyor galiba kardeşim mobil imzayıda bir kaç ay önce ka aktif etti,geçen sene 17 yaşında olan bir çocuk ne sigortası yapacak insanları dolandırmak için yapmadıkları yöntem yok
mobil imza evet ıslak imza sayılıyor ama çağrı merkezi teyidi sayılmıyor .
Mobil imza olsa o zaten kayıtlardan çıkar

Evet arkadaşlar çağrı merkezi çalışanları çok kibar oluyor bu adam lakayitti

Bir de labletle beni kandıracaklar
Sabah sabah uğraştın canım sıkıldı

Bu bilgilere nasıl ulaşabiliyorlar adına soyadıma kullandığım şubeye ben bunu anlsmıyorum

Ben ucuz yırttım

Ben tcnom ne dedim cevap yok
hangi kartla işlem yapmışım dedim cevap yok
adresim ne gözüküyor dedim fatura çıkınca gözükür dediler uyanıklara bak .

Back
X