Sabah Sabah borç krizi..

eşimde bonus bende de ek kartı vardı..
hem benim kartın hem eşimin kartının aidatını almışlar..
sinirlenip ek kartı iptal ettik
eşimin kartını ben aldım limiti düşürdük onuda kapatırdık ama uçak bileti için gerekli
faydadan çok zarar aslında bu kartlar..
almayacağın bişeyi bile alıyosun..
sizde tek karta düşürün ve lmitini kendinize göre ayarlayın faydasınız görürüsünüz

Bizim evimizde tek kart var, zaten alışverişe vs. eşimle beraber çıktığımız için 2. bir karta ihtiyaç duymuyoruz.

Yapıkredi Bankası World kartı kullanıyoruz, memnunuz.

Biz gıda ve benzini asla kredi kartından almayız, çünkü her ikiside çabuk tükenen şeyler.

Kredi kartını sadece arabanın kaskosu, tatil, ve de eve büyük şeyler aldığımızda kullanırız (mesela hafta sonu derin dondurucu alacağım 6 taksit yaptırmayı düşünüyorum gibi) kıyafeti de genelde peşin almayı tercih ediyoruz, ama ara ara taksitlendirdiğimiz oluyor.

Bence sizde kartınızı teke indirin. Mümkünse eğer gıda ve özelliklede benzinde kullanmayın derim.

en iyisi kartsız olmak... zor olan kısmı netten alışveriş.. yoksa biz çok rahatız... istediğimizi para biriktirip peşin alıyoruz. hem indirimli oluyor.

en iyisi bu aslında herşeyi nakit almak..
ama benzinde ve gıdada giyimde bile puanları avantajları oluyor bu yüzden insan kolay kolay bırakamıyor .
en iyisi 1 e düşürmek o zaman daha kar lı cıkacağımıza eminim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…