Sabah Sabah Bu Nasıl Soru?

Yahu nedir bu tayt düşmanlığı anlamış değilim bazı kızlar bile laf ediyo ya uyuz oluyorum , giysen ne olur erkekler mi bakar ? kişi kendinden bilir işi demek ki sevgilin tayt giyen kızlara bakıyo.

ahaa manyak mıdır nedir

giydim desen gördüğü rüyayı gerçekte kabul eder bu

Rüyaların çıkabileceğine ihtimal vermek istemiş ah ah..
Bunlar hep gerçek hayatta dışarıya aktaramadığı düşünceler .. yada bilinç altına kaçırmak gibi bir şey bilemedim ki

Benim anlamadıgım bu adamlar kendi hayat tarzina uymayan kıza ne diye yanasir üstüne sevgili olduktan sonra da şunu giyme bunu giyme diye dayatma yapar. Git kendine göre insana yaklaş sorun yaratma madem.

Niye insanlara hoşgörüyü aşılamıyorsunuz? Bir de hayat arkadaşı olacağı kişiye karşı ..
Tabiki de karışma Hakkı var, ikisininde birbirine karışma Hakkı var eğer birbirlerine hayat arkadaşı olacaklarsa..
Fakat ilk bu manada görüşmelerinde kıyafetlerime karışmayacaksın diyerek tepkisini belli etmiş aslında konu sahibi, yani eğer kabul ettiyse ona göre davranması gerekir bu ayrı husus da..

Baştan şunu belirteyim sabah sabah günaydın mesajından sonra böyle saçma sapan bir soru sormak çok mantıksız. Bence böyle bir rüya yok :) Sadece sana alttan tayt giymeni istemiyorum mesajını vermiş.
Ona ne ki !? Diyen arkadadaşlara da şaşırıyorum nasıl ona ne ? Eğer sevgili olsun, nişanlı eş olsun birlikte bir yola girilmişse tabi ki onu da ilgilendirecek. Ayrıca şunu kadınlar daima unutuyor. Biz o elbiseleri taytları giydiğimizde sadece olmuş mu olmamış mı , yakışmış mı yakışmamış mı diye bakıyoruz. Ama erkekler öyle değil. Bir erkek bakış açısıyla ve aklından geçenlerle bir kadının bakış açısı ve aklından geçenler asla aynı olamaz. Erkekler de kendi hemcinslerinin az çok bakış açılarını bildiği için bence bu tepkiyi veriyorlar. Allah aşkına siz erkek olsanız sevdiğiniz kadına başka bir adamın '' bacakları çok güzel '' diyerek bakmasını ister miydiniz ?
Halbuki biz kadınlar etek , tayt giyenlere '' rengi olmamış, şişman göstermiş, markası bilmem ne '' diye yorum yapıyoruz. Hangi kadının etek giyen kadına '' bacakları çok güzelmiş '' diye baktığnı gördünüz ? Biraz da kendinizi erkeklerin yerine koyun.. Abartmadıkları sürece bence karışmaya hakları var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…