Sabah sabah canım sıkıldı

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Kendimi kotu hissettim. 10 aydir calisiyorum. Calisma hayatinda ilk adimim. Ilk aydan da borclandim. Evi fln degistirdik falan fistik. Maasimi aldigimda anneme de veriyorum az bucuk. Helali hos olsun. Asla odeyemem haklarini. Bu ay veremedim cunku kursa gidiyorum acikogretim okuyorum onun harci vardi masrafim artti. Arti para biriktirmeye calisiyorum ogle aralari disardan yemiym die yemiyorum. annem cok sık sakayla karisik laf dokundurdu bu ay. Ben de zaten sorumlu hissediyorum, sessiz kaliyordum en sonunda cikistim az. O da bi daha saka yapmam dedi. Yani kendimi mi sucluym onu mu sucluym bu konusmalar gectigi icin bilemedim. Ne gerek vardi. Canim cok sıkıldı. Boyle bi konusma gectigi icin aramizda. Kendimi sucluyorum suan da. O bakmis buyutmus beni ne olursa olsun sussaydin yani die.off

Zaten pisman olmussun, aliverirsin annenin gonlunu nolacak?

Ben haksiz goremedim seni.
Sucluluk hissetmen gereken bir sey yok.

neden suçlıyorsun ki kendini
sen mi? istedin dünyaya gelmeyiii,sana bakıp büyütmesini,
bencil duyguyla düşünceyle dünya çoçuk getirisen , birde ona böyle bel bağlarsan yeri geldiğinde böyle tepkiyle karşılaşırsın
canını sıkmak istememem ama , elindeki paraya ve gerçeğine bakmalısın ..
elinde olunca zeten vermişsin

aile arasında olur böyle şeyler. kendinizi suçlamayın. eğer ihtiyaç yoksa sizden bişey beklememesi lazım. ihtiyaç varsa da siz zaten yardım edersiniz. bu şekilde açıklayın kendisine. boşa para harcamadığınızı, zaten biriktirmeye çalıştığınızı, biriktirdiğiniz paranın da herhangi bi gelişmede onları dara düşürmemek için olduğunu vs söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…