sabah sabah canimi sıktı :'(

Bunları el bebek gül bebek büyütüyorlar.İşte sonuç bu oluyor.
Kimse kimsenin kölesi değil hizmetçiside kadın yapıyorsa iyi niyetinden insanlığından yapıyor hizmeti.Ama bu kadar nankörlüğüde hak etmiyor.
Canım sakın sıkma o canını olur mu o onun ayıbı ne yapacaksın.Değiştirilmez ki değiştiresin.

kurban edecem artik bgun aradi soyledm git hazir kofte ney al sabah hazrla ymegini git dedm.

aynen oyle. acayip smarttim. insanlik icn yaptm ben.

Bence de çok şımartıyoruz. Ben buradaki restoranlara güvenmiyorum. Sevdiğim şeyleri kendim yapıyorum diye eşim ooo karım her şeyi evde yapıyor diyor. HAlbuki onları yapmak yemek yapmaktan daha kolay lahmacun kebap, döner vs. hepsi çok basit. Daha bir kere bile çorabını da vermedim. Sabahları da işe giderken hiç uyanmadım. Onun için keyfimi bozacak değilim ya. Yüz verince astarını istiyorlar.

kurban edecem artik bgun aradi soyledm git hazir kofte ney al sabah hazrla ymegini git dedm.
İyi demişsin. Benim arkadaşım da her sabah kahvaltı yapmayan eşine kahvaltı hazırlıyor, sonra da şikayet ediyor. O da bir alem. Günde 3 kez yer süpürüp siliyo valla hayret ediyorum böylelerine. Ben eşime süpürgeyi getir diyorum süpürüp gidiyo :)

calsyo yorgn diye ben pek ses etmiyorum. ama yapar oda supurr siler toz alr. ama sabahki yaptgi zoruma gtti.

deymiyor işte... yaptığın iyilik bir süre sonra vazifen oluyor... erkek olmak varmış ye iç üstünü silkele kalk bir de şikayet et...

deymiyor işte... yaptığın iyilik bir süre sonra vazifen oluyor... erkek olmak varmış ye iç üstünü silkele kalk bir de şikayet et...
aynen oyle . yaptgi tek sey calsip para kazanmak. sonrasi faso fiso. dedm ki yarn tek boş gunun gdek gezek dedim. yav benm tek bos gnum var azcik kendme zaman ayraym diyo.

Çorabına kadar hazırlamak mı?
Düşündüm de ben hiç bir şey yapmıyorum benim herife
İyi ki de yapmıyorum, yaptıkça yapmadığın görülüyor desene.
Bence artık sen de yapma daha az üzülürsün kıymetini anlar bari.

kendi kahvaltsni yaparken ben yatagn ustune hazrlarm formasini gunluk kyafetni ayarlarm. ama sakn siz yapmayn basna ckar . yaptgna yapacagna pisman edersn.

aynen oyle . yaptgi tek sey calsip para kazanmak. sonrasi faso fiso. dedm ki yarn tek boş gunun gdek gezek dedim. yav benm tek bos gnum var azcik kendme zaman ayraym diyo.

Eşinizi tamamen haksız buldum ama yaptığı tek şey çalışıp para kazanmak demek de biraz hafife almak olmuş. Siz çalışmıyorsunuz sanırım? O da çalışmasa ne olacak, nasıl yaşayacaksınız.

keşke sende çalışsan o zaman sesin gür çıkar acık :)

Kesinlikle

kendi kahvaltsni yaparken ben yatagn ustune hazrlarm formasini gunluk kyafetni ayarlarm. ama sakn siz yapmayn basna ckar . yaptgna yapacagna pisman edersn.

Bildiğim için alıştırmadım hiç.

Ama ben de çalışıyorum belki ondan biraz bu durum.
Yani evde olsam kahvaltı hazırlamayışımı sorun etse haklı olurdu mesela.
Yine de ev hanımı da olsam çorabına kadar hazırlamazdım.
Dolabından alsın giysin derdim.
Bence fazla abartmayın siz de ilgiyi.

benim huzurum olmassa paranin pulun ne onemi var ki. ben huzuru tercih ederim. kimse acliktan olmez.

hergun degl canm benmkide . gec kaldgmz zamanlarda . uyanamiyoruz bazen o zamanlar.

benim huzurum olmassa paranin pulun ne onemi var ki. ben huzuru tercih ederim. kimse acliktan olmez.

paran yok huzurun yok, paran var huzurun yok ... paralı huzursuzluğu tercih ederim :) paran olsunda huzursuzluk her zaman gelcek bir yol bulur nasılsa bari paran varsa gider kendini motive edersin :)

İşte bunlar neden oluyor biliyor musun arkadaşım? Sen adamı alıştırmışsın. Yapmazsan gözüne batıyor, afedersin de seni karısı hayat arkadaşı olarak değil de, evin bu görevlerini üstlenen bir çalışan gibi görüyor resmen.
Bu durumu nasıl düzeltebileceksin bilmiyorum ama, bundan sonra şu fedakarlıklarını azaltmaya çalış.
Eyy bekar ve evlenmek üzere olan arkadaşlarım bu durumlar size ders olsunnn!

bu kadar detaycı olma ne derse desin.
bu kadar paralama minimum emekle de mutlu olur adamlar.
bu kadar tutkulu bağlanma, o sana bağlanmamış belli ki böyle hunharca kalp kırabildiğine göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…