- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
kurban edecem artik bgun aradi soyledm git hazir kofte ney al sabah hazrla ymegini git dedm.Ben bu erkekleri anlayamıyorum. Bunlar nasıl erkek ya? Ama sana da kızıyorum. Her sabah kahvaltı hazırlamak da neyin nesi? Ben hazırlamıyorum. Saat bir veya 2 gibi uyanıyorum. O da işten gelmiş oluyor. İstesem 12 de gelir gelmez hazırlarım kahvaltısını ama ne gerek var yani? Şunları böyle şeylere alıştırmayın. Sonra şımarıyorlar. Ben çayı 3 günde bir demliyorum. Eşim çayı çok sever ama ne bileyim. İşime gelmiyor. Önceki gün demlediğim çayı dökmüyorum. Ertesi güne veriyorum. ÇAy tazeliğini koruduğu için sıkıntı olmuyor. Akşam yemeği de öyle. 9 dan önce hazırlamıyorum. Sen de yapma! Sen işini bilememişin mallaşıyosun dedi mi bütün tabakları önüne fırlatacaktın bak bakalım o lafı bir daha söyleyebiliyor mu?
aynen oyle. acayip smarttim. insanlik icn yaptm ben.kendimi gördüm valla.. hergün yaparsan daha iyisini istiyor ama kırk yılda bir yap senden iyisi olmuyor.. bizim evde hafta sonları kahvaltı günüdür.. ona bile bütün gün teşekkür eder.. yumurta haşladım diyeçayıda her akşam gelince kendi demler getirir yanıma koyar.. boşalıncada gider doldurur kendisi.. çok şımartıyoruz erkekleri :)
Bence de çok şımartıyoruz. Ben buradaki restoranlara güvenmiyorum. Sevdiğim şeyleri kendim yapıyorum diye eşim ooo karım her şeyi evde yapıyor diyor. HAlbuki onları yapmak yemek yapmaktan daha kolay lahmacun kebap, döner vs. hepsi çok basit. Daha bir kere bile çorabını da vermedim. Sabahları da işe giderken hiç uyanmadım. Onun için keyfimi bozacak değilim ya. Yüz verince astarını istiyorlar.kendimi gördüm valla.. hergün yaparsan daha iyisini istiyor ama kırk yılda bir yap senden iyisi olmuyor.. bizim evde hafta sonları kahvaltı günüdür.. ona bile bütün gün teşekkür eder.. yumurta haşladım diyeçayıda her akşam gelince kendi demler getirir yanıma koyar.. boşalıncada gider doldurur kendisi.. çok şımartıyoruz erkekleri :)
İyi demişsin. Benim arkadaşım da her sabah kahvaltı yapmayan eşine kahvaltı hazırlıyor, sonra da şikayet ediyor. O da bir alem. Günde 3 kez yer süpürüp siliyo valla hayret ediyorum böylelerine. Ben eşime süpürgeyi getir diyorum süpürüp gidiyo :)kurban edecem artik bgun aradi soyledm git hazir kofte ney al sabah hazrla ymegini git dedm.
calsyo yorgn diye ben pek ses etmiyorum. ama yapar oda supurr siler toz alr. ama sabahki yaptgi zoruma gtti.İyi demişsin. Benim arkadaşım da her sabah kahvaltı yapmayan eşine kahvaltı hazırlıyor, sonra da şikayet ediyor. O da bir alem. Günde 3 kez yer süpürüp siliyo valla hayret ediyorum böylelerine. Ben eşime süpürgeyi getir diyorum süpürüp gidiyo :)
aynen oyle . yaptgi tek sey calsip para kazanmak. sonrasi faso fiso. dedm ki yarn tek boş gunun gdek gezek dedim. yav benm tek bos gnum var azcik kendme zaman ayraym diyo.deymiyor işte... yaptığın iyilik bir süre sonra vazifen oluyor... erkek olmak varmış ye iç üstünü silkele kalk bir de şikayet et...
aynen oyle . yaptgi tek sey calsip para kazanmak. sonrasi faso fiso. dedm ki yarn tek boş gunun gdek gezek dedim. yav benm tek bos gnum var azcik kendme zaman ayraym diyo.
zaten bi isim olsa gosterrm ben ona basna kalkmasni da bilirim de. dua etsn isim yokkeşke sende çalışsan o zaman sesin gür çıkar acık :)
kendi kahvaltsni yaparken ben yatagn ustune hazrlarm formasini gunluk kyafetni ayarlarm. ama sakn siz yapmayn basna ckar . yaptgna yapacagna pisman edersn.Çorabına kadar hazırlamak mı?
Düşündüm de ben hiç bir şey yapmıyorum benim herife
İyi ki de yapmıyorum, yaptıkça yapmadığın görülüyor desene.
Bence artık sen de yapma daha az üzülürsün kıymetini anlar bari.
aynen oyle . yaptgi tek sey calsip para kazanmak. sonrasi faso fiso. dedm ki yarn tek boş gunun gdek gezek dedim. yav benm tek bos gnum var azcik kendme zaman ayraym diyo.
keşke sende çalışsan o zaman sesin gür çıkar acık :)
kendi kahvaltsni yaparken ben yatagn ustune hazrlarm formasini gunluk kyafetni ayarlarm. ama sakn siz yapmayn basna ckar . yaptgna yapacagna pisman edersn.
benim huzurum olmassa paranin pulun ne onemi var ki. ben huzuru tercih ederim. kimse acliktan olmez.Eşinizi tamamen haksız buldum ama yaptığı tek şey çalışıp para kazanmak demek de biraz hafife almak olmuş. Siz çalışmıyorsunuz sanırım? O da çalışmasa ne olacak, nasıl yaşayacaksınız.
Kesinlikle
hergun degl canm benmkide . gec kaldgmz zamanlarda . uyanamiyoruz bazen o zamanlar.Bildiğim için alıştırmadım hiç.
Ama ben de çalışıyorum belki ondan biraz bu durum.
Yani evde olsam kahvaltı hazırlamayışımı sorun etse haklı olurdu mesela.
Yine de ev hanımı da olsam çorabına kadar hazırlamazdım.
Dolabından alsın giysin derdim.
Bence fazla abartmayın siz de ilgiyi.
benim huzurum olmassa paranin pulun ne onemi var ki. ben huzuru tercih ederim. kimse acliktan olmez.
benim huzurum olmassa paranin pulun ne onemi var ki. ben huzuru tercih ederim. kimse acliktan olmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?