• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sabah eşimle yaşadığım olayy

pollyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
537
2
0
İstanbul
Kızlar yine ben ben ben:( Off yine cok moralim bozuk.
Aslında eşimle aramda geceden kalma bir sorun yoktu.Sabah 6.30da kalktım,kahvaltıyı hazırladım.Sonra onu uyandırdım mutfaga gectik ben cayı koyarken o da bana temizligi ne zaman yapacaksın dedi.(Her cumartesi öglene kadar calısıyorum öglen 1den 6ya kadar da temizlik yapıyorum.Ama bu cumartesi iş çıkısı anneme gitmeyi planladık.Temizligi hafta içi yapmam gerekeck o yüzden.)
Bende gecen haftadan beri gribim cuma günü sabah 1.5 saat cuma aksamı 1.5 saat cumartesi sabah ta 1.5 saat yapsam yeter dedm bana.O da bana öyle olmaz bu aksam dan basla,sallama temizlik yapma gibi şeyler söyledi.Ki temizligimi herkes begenir aslında.
Bende dedim sen benm temizligime karısma lütfen bayan işidir bu dedm.Ayrıca gribim bu aksam dinlenmem lazım dedim,ben cevremde bi sende gördüm böyle karısan dedm.O bana senin cevrendekiler sünepeyse karısına laf söyleyemiyorsa ben ne yapayım dedi.Bende cok üzüldüm,çayımı aldım yatak odasına gectim ilacımı arıyordum geldi 2 dk sonra yanıma dedi ki sen simdi trip yapıyosn ya ben de cumartesi günü gelmiyrum,sen öksüz gibi tek git dedi.Babama da avize almıstım kendi evimize alırken giderken onuda evde bıırak dedi.Hiç bişi demedim.Zaten çingenesiniz cadırlarda yasıyo sülalen dedi.Ben tekirdaglıyım ama cingene fln degilim benm akrabalarımdan herkesin güzel yeni evleri vardır.Bende dedm sen kendi sülalene bak önce.Benmkiler güzel evlerde oturuyor.
Bu arada benm ailem cok cefakar varsa yoksa cocuklarını düsünür biz evlendik kira vermeyelim diye bize buradan ev aldılar,onun ailesinin de sadece kendi evleri var cocuklarını fln hiç düsünmemişler, varsa yoksa sefa sürmüşler ..
Neyse cıkmadan önce bana senin ailene bak cimrilikten sokaga cıkamıyor,agızlarında diş yok dedi kapıyı vurdu gitti.O kadar cok zoruma gitti ki.
:43::43::43::43::43::43:

Hayret kendi bay mukemmelmidir kimseyi begenmiyor sabah sabah tartisms yaratmis ozur dilet kendine bencr

bune şimdi ya sabah sabah.Neyi paylaşamamışsınız.Ailelere söylenen bunca hakaret resmen.Ki içten içe ailelere karşı bi tavır varmış da bunu gün ışığına çıkarmışsınız resmen.Üzücü...

Ailene gitmek istemediği için bahane yapmış gibi geldi bana :41:

Kusura bakma bu adam seni sevmiyor... Birincisi eger temizligini begenmiyorsa kaldirsin kicini oda bir isin ucundan tutsun.... erkekligine laf gelmez ya... heleki hastasin mazur gormesi gerekir. Bayanin yaptigi ise karisan laf soyleyen erkek bende gormedim hic , ona ne ki~?!

Ikincisi ne munasebet sana cingene diyebiliyor ailene laf soyleyebiliyor. Cok terbiyesiz saygisi sevgisi kalmamis ... cok yazik

sabah sabah tersinden kalkmış heralde seninki. ama anlamadım durduk yere bu kadar hakaret normal değil bence, sanki öncesi var gibi.

gerçekten üzücü bir durum..çok ayıp etmiş eşiniz...bazı erkekler maalesef böyle kendi yırtık donlarına bakmadan başkalarına(özellikle eşlerinin ailelerine) laf atıyorlar..o beğenmediğin insanlar senin canım diye koynuna soktuğun insanı yetiştirip büyüttüler,terbiyesiz adam..boşver canım kendi konuşsun konuşsun dursun gelmezsede gelmesin hiçte öksüz değilsin sen zaten annenle babanın yanına gidiyorsun boynunda bükük kalmasın..çok bilirler lafları sokup sokup hemen kaçıp gitmeyi...
bence bu hafta temizlik falan da yapma gelmiyormuş madem otursun yapsın temizliği.. :47:

yemin ederim tiksindim eşinizden bir anda. çok çirkin laflar onlar, ne demek ai,len şöyle böyle. ev almasını filan bırak, gerçekten çadırda bile yaşasalar bu söylenecek laf mı? bence kesinlikle söyledikleri için kendinizden özür dilettirin. yoksa her defasında sizin zayıf noktanızı bildiği için aynı yerden daha da çirkin şekilde vurmaya çalışacak. daha ileri gitmesine müsade etmeyinnn

canım daha önceki konularını okumadığım için bilmiyorum ama ne kadarlık evlisiniz siz? eşinin temizlik konusuna karışması normal bence, sonuçta o evde beraber yaşıyorsunuz ama bunu seni inciterek söylemesi, temizliğini beğenmemesi falan hiç hoş değil. ayrıca bunu söylüyorsa biraz yardım etsin, beğenmeyen kendisi yapsın da bir de onun temizliğini görün. ama durduk yere ailelere çamur atılması, laf söylenmesi çok çok çirkin bir davranış. keşke sen de onun ailesine laf söylemeseydin, belki kendi yaptığından utanırdı. ama şimdi misilleme gibi olmuş. siz sadece birbirinize bakmalısınız, ailelerinize değil. eşinin belki bilmediğin başka bir sıkıntısı vardır, ne bileyim. yoksa insan neden bu kadar saygısız konuşur ki???

Eşiniz gitmemek için bahane aramış. Bulamadığı için de saçma sapan bir bahaneyle kavga çıkarmış.
Çok saygısız, bencil bir eşiniz var. Öfkelendiğinde küstahlaşabilen. Nasıl sabredebileceksiniz bunlara. Hele ailenize söylediği sözler.
Çok zor işiniz...

tersinden kalkmıs belli belli ama su varki bu bugunun öfkesi değil bence biriktirmiş gibi geldi bana,,
arkandan gelip lafları tek tak sayması da cabası...
ne denir ki esin sonucta bir kac gun tavrını koru ama konusmaları gercekten cok agır...ben olsam daha alasını ona soylerdim :47:

Bana ailenize gitmemek için gerginlik yaratmış gibi geldi...Kesinlikle bu söylediklerinin ne kadar kırıcı olduğunu her seferinde yüzüne vurmalısın pişman etmelisinki bir daha bu hareketi yapmaya korksun...Çok sinir oldum...

canım önceki konulaırnı da biliyorum beyfendiye bak ya sen ailene yurdunu onun için terket gel onun aileisyle aynı şehirde otur sürekli görüş ama sen hafta sonu ailene gitmemesi için bahaneyle kavga çıkartsın sen hergün onun aileisyle görüşürken onun aileisn ehizmet ederken iyide onun damatlığı nerde kusura bakma canım herşey karşılıklı bende şehir dışına evlendim eşim böyle yapsa bende onun aileisne gitmemk için bahaneler uydurudum onada sana göre davranışlarım şekilleniyor derdim...

ailen hakkındada sakın bu cümleleri kullandırtmayı müsade etme çingeneyse çingene eski evde oturyorsa eski ev onane bende rumeli göçmeniyim trakyalıyım ben kendimle dalga geçerim bazen çingenlik var benim hamurumda diye ama ben geçerim başkası asla hele heleki ailem hakkında böyle cümleler kuracak kişiyi anlını karışalrım valla öyle ...

benimde birgün kayınvalidem bana dediki kenar mahaleli kendi çok farklı bir yerde oturyordu sanki bende dedim kenar mahaleli olabiliriz belki ama sizin gibi değiliz bizimkiler modern kendilerini geliştirmiş insanlar sizin gibi değiller dedim birdahada sesi çıkamdı kayınvalidemin....

Kızlar yine ben ben ben:( Off yine cok moralim bozuk.
Aslında eşimle aramda geceden kalma bir sorun yoktu.Sabah 6.30da kalktım,kahvaltıyı hazırladım.Sonra onu uyandırdım mutfaga gectik ben cayı koyarken o da bana temizligi ne zaman yapacaksın dedi.(Her cumartesi öglene kadar calısıyorum öglen 1den 6ya kadar da temizlik yapıyorum.Ama bu cumartesi iş çıkısı anneme gitmeyi planladık.Temizligi hafta içi yapmam gerekeck o yüzden.)
Bende gecen haftadan beri gribim cuma günü sabah 1.5 saat cuma aksamı 1.5 saat cumartesi sabah ta 1.5 saat yapsam yeter dedm bana.O da bana öyle olmaz bu aksam dan basla,sallama temizlik yapma gibi şeyler söyledi.Ki temizligimi herkes begenir aslında.
Bende dedim sen benm temizligime karısma lütfen bayan işidir bu dedm.Ayrıca gribim bu aksam dinlenmem lazım dedim,ben cevremde bi sende gördüm böyle karısan dedm.O bana senin cevrendekiler sünepeyse karısına laf söyleyemiyorsa ben ne yapayım dedi.Bende cok üzüldüm,çayımı aldım yatak odasına gectim ilacımı arıyordum geldi 2 dk sonra yanıma dedi ki sen simdi trip yapıyosn ya ben de cumartesi günü gelmiyrum,sen öksüz gibi tek git dedi.Babama da avize almıstım kendi evimize alırken giderken onuda evde bıırak dedi.Hiç bişi demedim.Zaten çingenesiniz cadırlarda yasıyo sülalen dedi.Ben tekirdaglıyım ama cingene fln degilim benm akrabalarımdan herkesin güzel yeni evleri vardır.Bende dedm sen kendi sülalene bak önce.Benmkiler güzel evlerde oturuyor.
Bu arada benm ailem cok cefakar varsa yoksa cocuklarını düsünür biz evlendik kira vermeyelim diye bize buradan ev aldılar,onun ailesinin de sadece kendi evleri var cocuklarını fln hiç düsünmemişler, varsa yoksa sefa sürmüşler ..
Neyse cıkmadan önce bana senin ailene bak cimrilikten sokaga cıkamıyor,agızlarında diş yok dedi kapıyı vurdu gitti.O kadar cok zoruma gitti ki.
:43::43::43::43::43::43:

madem çingene olduğunu düşünüyormuş neden seninle evlenmiş ozaman?
beğenmiyorsa temizliğini otursun kendisi yapsın ki birde hastaymışsın.
aileme laf söyleyen adamı aylarca affetmem inan kusura bakma ama resmen midem bulandı kocandan canım

Çok ayıp ya.Kendisi paşa soyundan geliyor herhalde.Ben olsam konuşmam asla,asla...

Okuyunca çok şaşırdım ve eşinin yerine ben utandım yani :53:
Yenilir yutulur laflar değil, çok kırıcı...
Nasıl affedeceksin bilmiyorum ama kesinlikle hatasını anlamasını sağla...

çok üzüldüm tartışmanıza bencede eşin gitmemek için bahaneler üretmiş.ama durduk yere bu kadar laf söylemesi şaşırtıcı önceden bişeyler var gibi geldi bana.
tavrını koy özür dilet

Sabah sabah sinirlerim bozuldu cnm yazdıklarını okuyunca sanırım daha 10 aylık falan evlisin.Eşin neden bu kadar karışıyor senin temizlik yapıp yapmamana?Ona mı kalmış ne zaman yapacağın.Onu ilgilendiriorsa oda yardım etsin.Böyle kadın gibi herşeye karışan erkek tiplerinden nefret ediyorum.Ailene söylediği hakaretlere söyleyecek cvpım bile yok.İşin çok zor bu adamla Allah sabır versin.Ama ipleri biraz eline al yaptığın işlere karıştırmamaya çalış.Yoksa hayat senin için hepten çekilmez olur..
Resmen ailene gitmemek için gerizekalıca bir tartışma yaratmış.Çingene lafı ne kadar ayıp bir kelime madem öyle olduğunu biliyor neden evlenmiş sizinle gözü körmüymüş?

Son düzenleme:
Back
X