Sabah sabah off! Yardım edin kızlar napcam?

derinim88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
49
0
11
Adana
Kızlar günaydın hepinize. Sabah sabah ne yapacağımı bilmiyorum, sizden yardım almak istedim. Hemen konuya geceyim, öncelikle 25 yaşında 2 yıllık evliyim. Üniversite 2.sınıftayken biri çıkmıştı karşıma. Aslında aynı lisede okuyup tanışmadığım biriydi. Ortak arkadaslardan faceden görmüş. Tanışmak istediğini söylemiş arkadaslara ve tanışmıştık. Kendisi yurt dışında okuyordu o zaman(suan nerde ne yapıyor bilmiyorum-belki de memlekete dönmüştür) 1 ay kadar masumane konuşmuştuk. Sonra yazın gelince 2-3 kere gördük birbirimizi. Daha çıkma sürecine tam olarak giremeden ben yapamayacağımı söylemiştim. Sonrasında konuşmamıştım. O beni sevdiğini ve bekleyeceğini (3-4 ay ikna mesajları atıp arkadasları araya koymuştu,sonra faceden engellemiştim) söylüyordu. Yaklasık bu olayın üstünden 5 yıl gecti. Ben üniv.bitirdim ve 2 yıllık evliyim düşünün. Sabah işe gitmek için uyandığımda telefonumu aldım ve faceden sizi dürttü diye bildirim gelmiş. Canım çok sıkıldı. Evlendiğimi bilmemesine imkan yok, hem 2 soyadım da ekli, hem kapakta düğün fotoğrafım var. Sizce amacı ne olabilir? Ne yapabilirim? Esim duyarsa çok kötü olur,erkeklik gururuyla sacma olaylar yaşanabilir napmalıyım?

Bence faceyi kapatmalısınız. Eşiniz duyarsa eski konu filan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…