- 17 Aralık 2020
- 236
- 205
- 18
- 34
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Genelde böyle değildir ama bu aralar böyle.Genelde de bu kadar vurdumduymaz mıdır?
Başka şehirde, karısının sancısı ve erken doğum riski var, adam maç izleyip telefonu kapatıp uyuyor? En azından sıklıkla mesaj atıp, nasılsın, sancın var mı, rahat mısın diye sorması gerekirdi. Alınganlıkla alakası yok sinirlenmekte çok haklısınız.
Basketbol maçı varmış.Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama dun mac mi varmis ne maci izlemiş
Basketbol maçı varmış.Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama dun mac mi varmis ne maci izlemiş
yok bu ayda ilk kez oldu. Önceden yoktu. Doktorum geçen hafta söyledi erken doğum riskim olduğunu kasılmalar ise dün başladı.Yaptığı doğru değil tabii ki, ama aklıma şey geldi acaba hamileliğinizin başından beri böyle sürekli ağrı şikayetiniz vardı da alıştımı acaba veya bıktımı şikayetlerinizden? Her zaman ki ağrısıdır diyerek umursamadımı?
Allah allah, ya ciddiye almadı durumun ciddiyetinin farkında değil.. abarttığınızı mı düşünüyor acaba? Olayın ciddiyetini anlatacaksınız sert dille uyaracaksınız yapacak başka birşey yok şuanlık sanki..Basketbol maçı varmış.
yok bu ayda ilk kez oldu. Önceden yoktu. Doktorum geçen hafta söyledi erken doğum riskim olduğunu kasılmalar ise dün başladı.
Bak,daha once esim surekli acik arar demissin..Açık arayan eş!Merhaba hanımlar. Direk konuya giriyorum eşim her şeyin altında bir şey arar, dedikodu yapar. Mesela annem gile gelir annen neden ablana böyle dedi, baban maaşını ne yapıyor, yengen niye seni arayıp sormuyor, abin ve ablan neden evlenmiyor. Ay hep bir açık arama derdinde. Daraldım artık. Ben sana böyle şeyler sormuyorum sen de bana sorma diyorum aradan biraz zaman geçiyor yine aynı. Sizce nasıl tepki vermeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Eşimi tanımıyorsunuz ki size karşı doldursam elime ne geçecek? Bu yorumunuza şok oldum gerçekten.Bak,daha once esim surekli acik arar demissin..Açık arayan eş!
Sonrasinda instagram uzerinden "kendisine istek gonderen kizlari ekler" diyerek devam etmissin.
Akabinde Merhaba hanımlar. Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?
Diyerek sormaya devam etmissin.
Bizi surekli adama karsi dolduruyorsun da hic olumlu bir ozelligi mu yok yani ? 1 tane bile mi ?
Ben sanmiyorum ki hicbir es bir karisi hamile iken telefonu kapatsin.
Sen biraz takiksin sanki,onun bir yaptigini bize 2 olarak lanse ediyorsun sanki.. :)
Annem yanımda çok şükür8 aylık hamileyken yalnız kalmak bile büyük cesaret, ben çıldırırdım herhaldeşu süreçte yanında olabilecek ailenden biri, arkadaşın vs yok mu? Üzülme, şu süreçte önce kendini düşünmelisin, eşinin de şu yaptığı gerçekten alınganlığın falan değil, onun gamsızlığı, bir şey yapamaz belki evet uzakta ama insan bi arar, rahatlatmaya çalışır.
Aaa belki de ondan rahat davranmıştır eşin, ben yalnızsın sanmıştım. Gerçi bu da gamsızlığını kapatmaz ama, bir nebze diyelim :)Annem yanımda çok şükür
Ben hissettigimi yazdim.Konularinizda surekli esinize ve ailesine karsi bir tavir icerisindesiniz.Sizin surekligi aciginizi arayan.Siz hamile iken telefonunu kapatan,umursamaz davranan bir adamdan bahsediyoruz.Ailesi ile alakali yazdiklariniz da eski konularinizda mevcut.Hala sunu yapti bunu yapti diyorsunuz.Siz zaten daha onceki konularinizda esiniz ile alakali suphelerinizi dile getirmissiniz.Neden bu kadar sasirdiniz ki ? Gorunen koye klavuz sart mi ?Eşimi tanımıyorsunuz ki size karşı doldursam elime ne geçecek? Bu yorumunuza şok oldum gerçekten.
Ben sizin bizi dolduruyorsunuz cümlenize şaşırdım. Eşimin anne babası olsanız ya da benim annem babam olsanız da anlatıp anlatıp sizi doldursam tamam da siz sadece sanalda varsınız. Sizi doldursam elime ne geçecek? Kimseye anlatamadığım İçin yazıyorum buraya yazıyorum. Yorumunuzdan sonra buraya da bir şey yazmama kararı aldım. İyi günler dilerim.Ben hissettigimi yazdim.Konularinizda surekli esinize ve ailesine karsi bir tavir icerisindesiniz.Sizin surekligi aciginizi arayan.Siz hamile iken telefonunu kapatan,umursamaz davranan bir adamdan bahsediyoruz.Ailesi ile alakali yazdiklariniz da eski konularinizda mevcut.Hala sunu yapti bunu yapti diyorsunuz.Siz zaten daha onceki konularda esiniz ile alakali suphelerinizi dile getirmissiniz.Neden bu kadar sasirdiniz ki ?
Konuyu acan sizsisiniz,esinizle ve ailesi ile alakali diger konulari acan da sizdiniz.Biz diger konularinizada defalarca yorumlar yaptik.Ben sizin bizi dolduruyorsunuz cümlenize şaşırdım. Eşimin anne babası olsanız ya da benim annem babam olsanız da anlatıp anlatıp sizi doldursam tamam da siz sadece sanalda varsınız. Sizi doldursam elime ne geçecek? Kimseye anlatamadığım İçin yazıyorum buraya yazıyorum. Yorumunuzdan sonra buraya da bir şey yazmama kararı aldım. İyi günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?