- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi savrukzeynep
-
Hazirladigin seyi yememi istemiyorsan yemem, kalkabilirim dedi ve kalkti. Yalniz zaten iyice yemişti, karni doymustu artık:)
Siz derin sularda mısınız ?Acaba nickiniz sizin genel halinizi yansıtıyor olabilir mi? İnsan kendine niye savruk der ki?
Evet denizi ve derin sulara dalmayı çok severim.Siz derin sularda mısınız ?
benim bildiğim kadınlar daha derli toplu düzenli olurBende istemem bayan oldugum halde.
Evet çalışıyorum. Dün ve bugun temizlik yapma günü. Ama isler hic bitmiyor ki. Zaten dunden beri kac posta camasir attim. Cocuga tuvalet egitimi veriyorum, sürekli işiyor kaka yapiyor. Onu banyo yaptir, biseyler yedir... ki zaten temizlik yapicam normalde ama o öyle teftis eder gibi beni takip edince hic yapasim gelmiyor.Nick olayina takildim bende
Yani hic kimse evi daginik gormek istemez. Bende istemem bayan oldugum halde. Calisiyorsan orasi ayri ama evdeykende tum gun napacaksin temizlik olmadan? Buda bi tarsilir konu
bunu siz istediğiniz için gerekli olduğu için yapmalısınız biri size dikte ediyorsa ve sizinle aynı koşullardaysa buyur sen yap demek lazımEvet çalışıyorum. Dün ve bugun temizlik yapma günü. Ama isler hic bitmiyor ki. Zaten dunden beri kac posta camasir attim. Cocuga tuvalet egitimi veriyorum, sürekli işiyor kaka yapiyor. Onu banyo yaptir, biseyler yedir... ki zaten temizlik yapicam normalde ama o öyle teftis eder gibi beni takip edince hic yapasim gelmiyor.
Çalışıyorum. Ev genelde böyle degil tabiki. Su an daginiklik yok zaten, yerlerin süpürülüp silinmesi gerekiyor. Esim de yitiz hakkaten, basak burcu. Ama titiz derken yani kiyafetlerini coraplarini ortaya cikaran bi tip. Temiz gormek istiyor sadece.baska bir seye kızdı da bu da üstüne mi geldi?
ev hanımı mısınız?
ev genelde bu sekilde mi?
eşiniz aşırı titiz mi normal mi?
EvetÇalışıyor musunuz
Çalışıyormuşsun. Bir de çocuk var. Öyleyse senden temizlik beklemeye hakkı da yok. Yaparsın yapmazsın. Sabah hazırlanan kahvaltıda surat yapıyorsa hiç üstüne düşmeyeceksiniz. Kalksın yapsın. Hatta şurayı da süpür diye direktif verin. Ev işleri size mi ait? İş bölümü yapmalısınız. Eşiniz ev temizliği yapmıyorsa yardımcı almalısınız. Bu kadar yüz vermeyin.Evet çalışıyorum. Dün ve bugun temizlik yapma günü. Ama isler hic bitmiyor ki. Zaten dunden beri kac posta camasir attim. Cocuga tuvalet egitimi veriyorum, sürekli işiyor kaka yapiyor. Onu banyo yaptir, biseyler yedir... ki zaten temizlik yapicam normalde ama o öyle teftis eder gibi beni takip edince hic yapasim gelmiyor.
Acaba nickiniz sizin genel halinizi yansıtıyor olabilir mi? İnsan kendine niye savruk der ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?