• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah temizlik kavgası

Coo yüz vermissiniz gibi geldi bana..

Ne demek calisan kadına evi temizleme misin demek..

Ben bazen eşim başka şeylerden canımı sıktığında evde "iş birakma eylemi" yapıyorum.. ne zamana kadar biliyor musunuz.. eşim kalkıp evi dip köşe temizleyene kadar... Hatta bakıyorum o temizliğe başlamış, ben seni rahatsız etmeyeyim diyerek kizlarimi da alıp dışarı çıkıyorum...

bu şekilde terbiye oluyor bu erkekler...

Yerinizde olsam şöyle yapardım, ev dağınık ve kirli iken kahvaltı hazırlamak icimden gelmiyor der ve onun kahvaltı hazırlamasını beklerdim...

gayet tabi soyadı olabilir. buraya isim-soyisim olarak kaydolan birçok insan var.

değilse de konuyla alakasız zaten benim nickim de sassy yassy mesela kendime arsız diyorum demek ki.
Siz niye müdahil oldunuz anlamadım.
Size nickinizi ve anlamını sormadım.
Konu sahibiyle konuştuk bitti.

Çalışıyormuşsun. Bir de çocuk var. Öyleyse senden temizlik beklemeye hakkı da yok. Yaparsın yapmazsın. Sabah hazırlanan kahvaltıda surat yapıyorsa hiç üstüne düşmeyeceksiniz. Kalksın yapsın. Hatta şurayı da süpür diye direktif verin. Ev işleri size mi ait? İş bölümü yapmalısınız. Eşiniz ev temizliği yapmıyorsa yardımcı almalısınız. Bu kadar yüz vermeyin.
Ben çalışıyorum. Eşimden biraz daha az çalışıyorum denebilir. Evi süpürüp silmek eşime aittir. Ütü yemek mutfak vs benim işim. Onda bile ara ara yardım eder.
Benim üzüldüğüm de yaptiklarimin görülüp taktir edilmemesi ama yapmadigim bisey olunca anında surat yapilmasi. Ütü yapmisim, kiyafetlerini düzgünce katlayip yerlestirmisim, ortaligi toparlamisim, kahvaltiyi hazırlamışım. Bunlar icin tesekkur yok. Kahvalti hazirlamamis olsam ona da kizar, daha once bunu da yapti.

Siz niye müdahil oldunuz anlamadım.
Size nickinizi ve anlamını sormadım.
Konu sahibiyle konuştuk bitti.

bilmem, yorumunuz dikkatimi çekti ben de insanların nicklerinin kendilerini yansıttığı gibi yansıtmıyor olabileceğini de söyledim. forum işte, cevap haklı filan.

neyse iyi günler polemik değil amacım.

Coo yüz vermissiniz gibi geldi bana..

Ne demek calisan kadına evi temizleme misin demek..

Ben bazen eşim başka şeylerden canımı sıktığında evde "iş birakma eylemi" yapıyorum.. ne zamana kadar biliyor musunuz.. eşim kalkıp evi dip köşe temizleyene kadar... Hatta bakiyiruk o temizliğe başlamış, ben seni rahtsizr etmemyeyim diyerek kizlarimi da alıp dışarı çıkıyorum...

bu şekilde terbiye oluyor bu erkekler...

Yerinizde olsam şöyle yapardım, ev dağınık ve kirli iken kahvaltı hazırlamak icimden gelmiyor der ve onun kahvaltı hazırlamasını beklerdim...
Ne kadar sürüyor temizlemesi :KK73:

benim bildiğim kadınlar daha derli toplu düzenli olur
bayano_O olduğum halde derken ne demek istediniz anlamadım
Hani evin buyuk bir kismini biz temizleriz ya. Ben temizledigim ben topladigim halde bile daginik gormek istemem demeye getirdim ama olmadi :D

Benim üzüldüğüm de yaptiklarimin görülüp taktir edilmemesi ama yapmadigim bisey olunca anında surat yapilmasi. Ütü yapmisim, kiyafetlerini düzgünce katlayip yerlestirmisim, ortaligi toparlamisim, kahvaltiyi hazırlamışım. Bunlar icin tesekkur yok. Kahvalti hazirlamamis olsam ona da kizar, daha once bunu da yapti.
Oturup konuşacaksınız böyle olay anında değil ama. Sular durgunken konuşmak istediğim şeyler var diyeceksiniz. Çocuğun aorumluluğunu yemek va işlerin çalışırken zor geldiğini, sizin de ara ara dinlenmek istediğinizi anlatacaksınız. Sanıyorum siz ctesi çalışmıyorsunuz eşiniz çalışıyor. Cmartesiyi çocukla ilgilenmeye say diyeceksiniz. Eve para getirme zorunluluğum yokken para getiriyorum diyeceksiniz. Ya temizliği bereber yapalım ya da yardımcı alalım diyeceksiniz. İstediği kadar surat assın. Siz de asın. Siz daha çok asın. Üstüne düşmeyin.

dünyaya balerina cif olarak gelmedim, evim dağınıkken gayet güzel kahvaltımı yapar, kahvemi içer, çıkar gezerim.. 7/24 müze gibi evde oturmak isteyen için süpürge ve toz bezlerinin yeri bellidir, en olmadı yatılı kadın tutar.. ben yerinizde olsam kahvaltı bile hazırlamazdım, ev dağınık karnı da aç kalırdı.. gelecek sefere "lütfen salonu da süpür" deyin.. kadın olmanız, hatta bütün gün evde oturmanız temizlik bezi olduğunuz anlamına gelmez.. 1 haftadır ev süpürmeyen ofiş oturduğu yerden bildirdi :27:

dünyaya balerina cif olarak gelmedim, evim dağınıkken gayet güzel kahvaltımı yapar, kahvemi içer, çıkar gezerim.. 7/24 müze gibi evde oturmak isteyen için süpürge ve toz bezlerinin yeri bellidir, en olmadı yatılı kadın tutar.. ben yerinizde olsam kahvaltı bile hazırlamazdım, ev dağınık karnı da aç kalırdı.. gelecek sefere "lütfen salonu da süpür" deyin.. kadın olmanız, hatta bütün gün evde oturmanız temizlik bezi olduğunuz anlamına gelmez.. 1 haftadır ev süpürmeyen ofiş oturduğu yerden bildirdi :KK53:
Yaa ben de senin gibiyim :KK33::-)

Ne kadar sürüyor temizlemesi :KK73:

Sabahtan aksama kadar..

En son gecen kışa girerken canımı sıktı, bir hafta hiç birşey yapmadım, cuma günü de iş çıkışı kizlari aldım il dışındaki anneme gittim haftasonu için.. Kasım ayının başı idi. Kış temizliğini yapıp evi sermemistim..haftasonu bana resimler attı. Bi baktım evi yıkamış, camlari silmiş, perdeler yıkanmış....2 gunde dip köşe ev temizliği...
Valla çok mutlu oldum, ama dedimki bundan sonra kış başı ev temizliği sana ait..

Valla ben evdeyim ama evin işi koşturmacası hiç bitmiyor nedense . Ben PaZartesi Çarşamba cuma temizlik yapıyorum bir gün ütü yaparım . Mutfak dolapları hergün yüzden silinir halılar beyaz 15 güne bir silerim
Su an forumu takip ederken bile camasir katliyorum. Bu is bitince de camasor asicam, ütüler var.

Back
X