Sabah sabah temizlik kavgası

Gözüne batiyorsa o temizlesin.
Yapılması gereken şey iş bölümüdür. Benim babam kendi ağir, yorucu bir işte haftanın bazen 7 gunu çalıştığı ve evde ev kadini eşi / iki tane genç kızı olduğu halde arasıra aksam yemegine mutfağa girer, her pazar herkesden önce kalkip kahvaltıyı hazırlar ailesini uyandırır...
Biz kucukken çok net hatırlıyorum temizlik yaptığı zamanları.
Bence sizin eşiniz evliliği çok yanlış anlamış

Rahatsiz oluyorsa kalksin temizlesin. Kimse kimsenin uşağı degil. Bu yuzden surat asmak ne demek. Resmen psikolojik baski yapiyor size. Haftaici calis haftasonu ev isi temizlik yap bir de cocuga bak. Köle miyiz biz

Yani barıştık demişsinizde!
Sorun halloldu mu?

Eşiniz yarın da peyniri unutmuşsun diye kavga çıkarmasın??
Üstü örtüldükçe birdaha ki sefere artarak gelir problemler
Detaylıca konuşun bu konuyu
Ve düzene girsin bazı şeyler
Hem çalışıp hem evi çekip çevirmek tek başına altından kalkılabilecek bişey değil!

Haklısınız. Sakin anlarinda düzgünce konuştuğumuzda beni hakli buluyor. Temizlige filan da hic yardim etmeyen bi tip degil, hakkini yemeyeyim. Ama gel gör ki bazen yine de böyle kavgalar yaşıyoruz. Içinde bulunduğu durum tam bir 'dengesizlik' hali. Aklıyla mantığıyla düşününce beni hakli buluyor. Ama bazen de evin temizlenmemiş oldugu anlarda fitili atip kırıcı olabiliyor. Annesi, ablalari filan hep asiri temiz titiz insanlar, onlardan göre göre öyle alismis, normali o sanıyor. Ben o kadar günü gününe temizlik yapabilen bi insan değilim. Yaparim ama mesela bugun moralim bozuktur yapmam. Tam bi disiplin icinde yasayamam, yapım böyle... ama o da bunu kaldiramiyor, öteki türlüsüne alışık çünkü. Yani sizin anlayacağınız, kısır döngü...

Ay bu yorumu görümcem okumaz inşaallah
Benim görümcem ve kv çok titiz eşim hiç alışık değil dağınıklığa pasağa başta çoook büyük konuşmuş neymiş evleneceği kadın çok titiz olacakmış dağınıklığa gelemezmiş ahah benle evlendi yazık
Çalışmazkende yardım ederdi Allah var atandım atanalı daha bi gayret gösteriyor aman ev dağılmasın diye

Ben istemeden yapıyor sağolsun ha bu lütuf mu kesinlikle değil

(Dini yorum yasak ama polemik için söylemiyorum)
Eğer çok haberdarsa dinden hz peygamber ev işlerinde eşlerine yük olmaz kendi söküğünü dikerdi

Hani KADIN işi ya dikiş ona göre! Birde bu açıdan baksın

Aciklamalariniz isiginda yaziyorum ki normalde de hakki yok da calisiyorsaniz hic hakki yok boyle bir beklentiye. Birak kendi yapsin ama size de tavsiyem eger kendiniz yapamiyorsaniz hic kasmayin yardimci alin ne ruhunuz yorulur ne de bedeniniz.

Bir erkek neden bu kadar evdeki temizliğe takar anlamıyorum.
Ama keşke benim eşimde az titiz olsa da benu durteklese biraz evi süpür, temizle diye.

Ben bi dönem her hafta temizlikçi aldım,aylık 600 tl civarı temizliğe verdik,sonra şikayet eder gibi oldukça birlikte temizlik yaptık,o temizlik yaparken aa çok acıktım ben yemek yapayım diye ona iş kitledim,bizzat yaşadı ne zor olduğunu anladı,her daim temiz bi ev için ödemesi gereken parayı vermesi gereken emeği de,o zaman da takdir ediyordu da çok anlamıyordu olayı şuan cidden bilerek takdir ediyor,şuan iki işte çalıştığı için ona temizlik yaptırmıyorum mesela gayet mutlu tek işe döndüğünde hersey eski haline dönecek ben de çalışıyorum çünkü

Hayat müşterektir, bırakın o da temizlesin

Vallahi eşim hayatta benim ișime karışamaz anında ona yaptırırım niye bütün işleri üzerine aldın, madem ikiniz çalışan insanlarsınız beraber yapılacak o işler

O kadar temizliğe titizliğe alışıksa kendi yapsın o zaman.

Kullanıcı adını değiştirebiliyorsun.

benim kocada der evi temizleyememişsin diye.. bende he derim geçerim gider kendi temizler.
takma bu kadari birak kendi temizlesin çalışıyorsun galiba tabi her çalışan kadinin evi temiz düzgün olmuyoır kiii

Evet biliyorum da sırf üyeler begenmedi diye degistirmek... bilemedim...
Çalışıyormuşsunuz, bütün hafta işte yoruluyorsunuz, eşiniz ev işlerinde size yardım edeceğine surat mı asıyor? Madem temizlik o kadar önemli ya size yardımcı baksın veya o süpürsün siz silin, bir temizlik için kavga çıkarmakta tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…