Sabah sabah

Şeyi anlamadım aranızda bir sorun, gıcık olmalarını geciktirecek bir durum mu var? Yoksa sadece mendebur tipler mi, size özel değil mi? :KK53:

Bu tür anlayışsız insanlar gerçekten insanın yaşam enerjisini sömürüyor.
Hayır hiç bir durum yaşanmadı başka sadece bu otopark durumu ve kibar bir şekilde de söylendi toplantı da hatta bunlar böyle devam edince Allah Allah dedik acaba anlamadılar mı dedik sonra ben adama söyledim yine böyle arkaya koyunca. Bir de arabayı çekmeye geliyor öfleye poflaya sanki suçlu benim sabah aranıyor ya rahatsız oluyor

Herkesin otoparkta yeri varsa bu adamın yok mu? Neden kendi yerine koymuyor?
Bunlar bu sene geldi gidenler var onların yerine koyması lazım mevzu yer de değil ya onu da tölere ettim yerime koydu ben gidip başkasının yerine koymadım aldım dışarı arabayı. İşin garibi başka yere de koymuyor ya sabah sinirlenme Ne dedim otoparkta boş bir sürü yer var sadece 3 araba var bizimkiler de dahil getirmiş arkama dayamış yani bunu görünce iyi niyetli düşünemiyorum maalesef

Bina toplantısında daha eylülde dile getirildi bu eşim dediki ben gece gündüz çıkan bir adamım dedi benim arkama koymayın dedi eşine bizzat herkesin de yeri var depremden sonra insanlar biraz tedirgin oldu içeri koymadı bir süre şimdi koyuyor ama evet bence de inadına yapıyorlar çünkü ben bugün sabah tekrar uyarınca arsız hırsız ev sahibini bastırır durumda bana herkes istediği yere koyar dedi gece acil bir durum olsa ara ki bul. Geçen 2 ay önce bir arkadaşın arkasına koymuş arkadaş yurt dışındaydı bizim önümüze koyuyordu bu da bizden yer alacak ya yerimize koymuş adam geldi yurt dışından arabayı çıkaracak bu 1 ay şehir dışına gitmiş adam 2 hafta anahtar bekledi gelip araba çekilecek diye bu kapasite yani ne beklicen işte ama ben haksizlıpa gelemiyorum. Bana bulaşma salar iyi olacak

Haftada birkaç kez gece 3-4 gibi bilerek arayın gidecez arabayı çıkart diye. Pislik yapana pislik yapın akıllansın. Direkt aramayın, zillerine basın. Sürünsünler.

Haftada birkaç kez gece 3-4 gibi bilerek arayın gidecez arabayı çıkart diye. Pislik yapana pislik yapın akıllansın. Direkt aramayın, zillerine basın. Sürünsünler.
Evet haklısınız dairelerini bilmiyorum ama 🥴bir de benim eşim beni engelliyor yani ben sabah tartıştım diye bana çıkıştı

Evet haklısınız dairelerini bilmiyorum ama 🥴bir de benim eşim beni engelliyor yani ben sabah tartıştım diye bana çıkıştı

Eşiniz tartışma, kavga çıkar diye endişe ediyor olabilir. Artık insanların ne yapacağı belli değil. Ama kavga etmeden pislik yapın, sabah 3-4 gibi uyandırın birkaç kez, akılları başlarına gelsin. Adamın eşi de bıkar durumdan.

Eşiniz tartışma, kavga çıkar diye endişe ediyor olabilir. Artık insanların ne yapacağı belli değil. Ama kavga etmeden pislik yapın, sabah 3-4 gibi uyandırın birkaç kez, akılları başlarına gelsin. Adamın eşi de bıkar durumdan.
Sıkıntı şöyle adamda aynı kadında evet ben de kavga çıksın istemiyorum ama 3 4 gibi eşim hayatta aratmaz çok iticiler ya

Yok ya kapalı otopark tek girişli ön giriyorsun açılır kapı var altta tamamen arka arka çıkıyorsun geçen seneden beri bize burası verildi aynı yere koyuyoruz biz yokken buraya koymuş 1 ay tatilde zannediyorki orası onun bende dedim bizim yerimiz dedim yine koydu aman dedim koysun onu bile önemsemedim kim boş bulursa koysun dedim herkes yerine koydu ben bunun yüzünden dışarı koydum şimdi de arkama koyuyor
Ya çok tatlı anlatıyorsunuz 😍 ama haklısınız Allah sabır versin. Bizim otopark da herkesin yeri var ona rağmen bazı komşular sıkıntı yaşıyor. Ama sizin yerinizde olsam polis çağırırdım. Aslında adamın da sabah sabah kalkıp üşenmeden gelmesi falan tam takmış kafaya işsiz mi ne?

Ya çok tatlı anlatıyorsunuz 😍 ama haklısınız Allah sabır versin. Bizim otopark da herkesin yeri var ona rağmen bazı komşular sıkıntı yaşıyor. Ama sizin yerinizde olsam polis çağırırdım. Aslında adamın da sabah sabah kalkıp üşenmeden gelmesi falan tam takmış kafaya işsiz mi ne?
Teşekkür ederim 😊valla çok bunaldım ya sabah sabah nursuz suratlarını görmek zorundayım sanki her yer boş koyabileceği yer var gelmiş arkaya bırakmış sanki çıkma dercesine her sabah işe gidiyorum çocukla bir yandan onu bırakma işi de bende kendim işe yetişmeye çalışıyorum bir de bunların keyfini bekliyorum eşiniz aradı geldim diyor ya ben seni aramak zorunda mıyım şaka gibi ya ben zaten eşimi ilk aradığımda ulaşamadım geçti 5 dakika derdini anlat 5 dk bu insin 5 dk beklemek de stres yapıyor yani Niye bekleyim

Sabah işe gelecem arabayı çıkamayacak şekilde otoparkta getirmiş arkama bırakmış defalarca uyarmama rağmen 15 dakika gelip çekmesini bekledim. Bir de uyarıyorum arkaya araba koymayın diye yani bunun acil durumu olur bilmem neyi olur ben seni aramak bulmak zorunda mıyım otoparkta bütün her yer boş. Bi de bana atarlanıyor herkes istediği yere koyar diye anlatamadım ben bunlara karı koca ya siz dedim koyunca ben arkanıza koyuyor muyum çıkışınızı engelliyor muyum ne aymazlık bu ya! Sabah sabah el deliye ben akıllıya ya kaç kere bu konuda uyarıda bulundum bunlara anlatamıyorum ama inadına yapıyorlar
Bi dahaki sefere polis cagirin, polisle muhatap olsun bu nasil düsüncesizlik ya insanlar

Önümde 5 cm arkamda 5 cm mesafe oluyor genelde, arada sikisiyorum.36 manevra ile çıkıyorum :) ben bir yere park ederken, karsi tarafın parktan cikisini hesap ediyorum. Cop kutusu olmayan yerde de copumu cantama atarim. Bizim gibi ince ruhlar cok hasar aliyor :/

Geçen gün sokakta başıma geldi polisi aradım asla gelmedi. Hatalı park yapan kişi 1,5 saat sonra gelip özür dahi dilemedi. Şöyle güzel bir ceza alsalar bir daha cesaret edemezler de ülkede adalet yok maalesef

Geçen gün sokakta başıma geldi polisi aradım asla gelmedi. Hatalı park yapan kişi 1,5 saat sonra gelip özür dahi dilemedi. Şöyle güzel bir ceza alsalar bir daha cesaret edemezler de ülkede adalet yok maalesef
Kesinlikle ya oldu ki acil gece bir durum oldu ve çıkmam gerekti seninle mi uğraşacağım. Ben niye kimseye aynısını yapmıyorum sabah iniyor afra tafra yani 2 cümle bile insanı mahcup eder ya kusura bakma düşünemedik beklettim mi falan diye yok ama inatla yapıldığı belli ben diyor hemen geldim diyor hemen gelmen önemli değil ben 5 dakika da olsa seni niye bekleyim. Sabah arkaya sıfırlamış 5 cm de bende vardı plakalar değiyordu bu neyin kavgası ya cidden

Önümde 5 cm arkamda 5 cm mesafe oluyor genelde, arada sikisiyorum.36 manevra ile çıkıyorum :) ben bir yere park ederken, karsi tarafın parktan cikisini hesap ediyorum. Cop kutusu olmayan yerde de copumu cantama atarim. Bizim gibi ince ruhlar cok hasar aliyor :/
Aynen ya ben niye sabah gerginlik yaşamak zorundayım herkes kurala uysun ben seninle bir muhataplığım nötr yani niye beni geriyorsun diyorum hani abartıyor muyum diye ama bu kaçıncı ya katlanmak zorunda mıyım

Back
X