- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Servise binemedim servisi kaçırdım :/ internete zaten ilk eldeki pas lekesi diye baktim benim gibi olan biiir suru insan var ve nihat hatipoglu ruhun uykuda diger alemlere gezmeye gitmesi falan filan demiş bilimsel bişey yok..İki elinde de var sanırım belki servise binerken paslı bi şeye dokundun ve iz bıraktı, ya da mürekkep gibi bi boya olabilir
Cevize falan dokundun mu hiç? Benim başıma gelmisti, bu melekler kına yakıyor muhabbetini de duyduğumdan korkmuştum biraz. Sonra gece ceviz kırdığım aklıma geldi aynı böyle leke bırakıyor. Mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır iyi düşün bence
nihat hatipoğlu saçmalamış her zamanki gibi ne alaka hep uykuda ruh gezer özellikle rüyada falan hergün leke mi oluyo sankiServise binemedim servisi kaçırdım :/ internete zaten ilk eldeki pas lekesi diye baktim benim gibi olan biiir suru insan var ve nihat hatipoglu ruhun uykuda diger alemlere gezmeye gitmesi falan filan demiş bilimsel bişey yok..
nihat hatipoğlu saçmalamış her zamanki gibi ne alaka hep uykuda ruh gezer özellikle rüyada falan hergün leke mi oluyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?